Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

G.J.R.

3. 7. 2008 14:14
Poslouchaj, autor

Poslouchaj, autor, voni asi nemaj rádi Rusy a Ukrajince..... To je jejich věc, ale copak pane autor nechápou, že problém je v tom, že na magistrátě si chtěl někdo namastit kapsu? Studie mohla bejt taky na Araby, Rumuny, Albánce, Slovenské Romy.......... Zkrátka imigranti z ekonomicky slabších oblastí...... Já vím, autor, vono je to na ně moc složitý........ A potřebovali si vylejt zlost, co? A autor, co vyřeší problém? Poslat Ukrajince domů nebo pozavírat dealery? Co? NEMOHLI BY MI PROSÍM ODPOVĚDĚT????? Hele, který politický straně voni fanděj a jak maj střiženej účes? A co boty? Těžký a až nahoru zavázaný? :-) Jsou nějak podezřele radikální!!!!! A až vystěhujem Ukrajince, tak pak co? Bude v centru klid? Ušetří státní kasa? Nebo se bude fetovat úplně stejně? Voni jsou mladej, nezkušenej a trochu z vesnice, co?

0 0
možnosti

Vendi1

3. 7. 2008 17:59
Re: Poslouchaj, autor

Hlouposti plácáš ty Rv

0 0
možnosti
JK

Katchek

2. 7. 2008 20:44
černá a bílá, v tom je síla

A sakra, další zaručený recept jak zachránit naší společnost. možná by bylo lepší vůbec je nikam nevozit a postavit plynový komory a zbavit se jich tady, prevoz by danove poplatniky stal moc penez. Oni jsem většinou jako feťáci nepřijeli. Jen prostě na Ukrajině nebyla práce, s nadějí přijedou sem,nejdřív je oškubal převaděč,potom jim tady seženou černou práci na stavbě za nějakej směšnej peníz a ubytujou je v malým pokoji, kde jich je deset, dřou, půlku peněz jim sebere buhvíjakej grazl.život na h**no a pak si lizne fetu a je mu fajn. Neumí česky, mění si jehly s dalšíma rusákama a je to. ono neni všechno jen černobílé, někoho vyvážet nje řešení hodné komančů a nepatří do dnešních časů. trochu přemejšlet a vidět širší souvislosti neuškodí,černobílé vidění málokdy přinese něco dlouhodobě užitečnýho. A to co autor píše je jednoduché vidění jednoho většího problému.

0 0
možnosti
F

f.ake

3. 7. 2008 9:06
Re: černá a bílá, v tom je síla

Kdepak, je to přesně takhle jednoduchý. Stačí malej výlet ven. Tam se pisatel asi nikdy nepodíval, jinak by nemohl takhle demokraticky plkat... a taky evidentne nikdy nezazil tlacenku u metra u Vaclava...

0 0
možnosti
B

BlackBox

2. 7. 2008 13:47
Snůška keců...

Na Václavskym Václaváku byly lůzy už za komanče,ani STB je tam odsud nedostala (proč asi) a vy jste teď objevil Ameriku...;-D

Sám píšete že teprve poznáváte život v Praze tak i takový je. A jestli se vám nelíbí, zajeďte se podívat do jakéhokoliv hlavního města Evropy a pak tady plkejte tyhle svoje nesmysly...

Jak už tady dříve zaznělo:

"Kdo chce psa bít, hůl (důvod) si vždy najde!"  R^

0 0
možnosti
JM

honýsek

3. 7. 2008 18:41
Re: Snůška keců...

Mohl byste byt, prosim, konkretnejsi ohledne tech 'jakychkoliv hlavnich mest Evropy`??? Par jsem jich projel, nicmene, pohled, ktery se naskyta v Praze je opravdu desivy...to se fakt nevidi jen tak...ja si nedokazu predstavit, ze bych se musel vyhybat osobnimu kontaktu s fetakem drzicim jehlu nekde na Trafalgar Square nebo Picadilly Circus nebo vubec kdekoli na jakekoli hlavni dopravni stanici v Londyne, kde delsi dobu pobyvam,ano...nevim, jak to delaji tady, ale tahle verbes tu proste na hlavnich turistickych tazich neobtezuje okoli, vubec, je to neco nepredstavitelneho...nedelejte si iluze, ze co je v Praze, musi byt zakonite i v jinych hlavnich mestech...NENI!!! je to hanba, ale to proste uz patri k tomu nasemu ceskemu nihilismu, coz byl mimochodem take jeden z duvodu, proc jsem se rozhodl zkusit zivot za hranicema...[>-]

0 0
možnosti
MH

1255

2. 7. 2008 10:33
Na jedné straně takováhle benevolence a

na druhé straně budou pokutovat babku,že krmí holuby. Jinak s článkem souhlasím.

0 0
možnosti
KN

kiliannedory

1. 7. 2008 18:28
nádherný bláboly

a ještě lepší obraty, třeba o těch důchodcích celý život makajících pro svoji vlast R^;-D

0 0
možnosti
R

rickster

27. 6. 2008 17:02
ach jo

Počkejte pane pisateli až Vaše dětičky třeba jednou začnou brát herák. Taky je necháte vypráskat na Sibiř? Základ problému samozřejmě nejsou narkomani (ty jsou pouze jeho důsledkem), ale dealeři.

0 0
možnosti
V

Viktor_M

1. 7. 2008 9:14
Re: ach jo

Není v článku náhodou řeč o cizincích? Stát má nepochybně závazek vůči svým občanům - ale proč by se měl  starat  o cizince - feťáky?  A není ani řeč o nějaké Sibiři - prostě jen odvézt na hranice a starejte se.

Ano, lze namítat, že aspoň nějakou péčí o tyto jedince se sníží riziko šíření nemocí - ovšem vyexpedováním ze země se dosáhne rizika takřka nulového.

0 0
možnosti
O8

objektiv 81

27. 6. 2008 15:53
Tento člověk by nejraději někoho vystěhoval!

Až se zbaví cizích fetáků (zajímalo by mě, kolik jich v Česku je), tak bude pokračovat s českými fetáky.  Pak se začne zbavovat cizinců ( hesla tipu: spíš kradou než pracujou a pod). Když se zbaví cizinců (nejlépe je naložit na dobytčí vůz a jako dobytek vyvézt někam na východ), tak se bude zbavovat komunistů. Levičáků, anarchistů! Pak přeskočí a bude se zbavovat pravičáků, homosexualu, závodníků. No VŠECH, KTEŘÍ NÁS MŮŽOU OHROZIT! Řidičů aut? Taky! Nebylo by nejlepší podívat se nejdřív kolem sebe?!?

Podívejme se třeba na případ Klokánek a jejich aktéři. Kdo by čekal, že tito lidé budou vyšetřování v souvyslosti s týráním. Není možen někoho vyvážet v dobyčáku jen proto, že na to máme chut.

Já bych ti, ty zmetku, nejraději rozbil hubu! Hádám, že jsi členem klubu přátel Ameriky a demokracie, Radostného úsměvu, Kačátka atd. Pse:-P.

Já bych začal s tebou!!! Piješ, kouříš?

0 0
možnosti
J

JakToDe

27. 6. 2008 16:11
Re: Tento člověk by nejraději někoho vystěhoval!

;-D Ty máš dost.

0 0
možnosti
FV

Garfieldek

27. 6. 2008 15:46
?

"magistrát si objednal studii feťáků z bývalého sovětského bloku" - mimochodem, "bývalý sovětský blok" jsme i my...

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

3. 7. 2008 9:26
Re: ?

jasně, všichni se od toho snaží distancovat, pro Němce nikdy nebyla druhá světová, pro nás zase Čechy nebyly komunistický, rozhodně ne dobrovolně :)

0 0
možnosti
KM

karelmoravek

27. 6. 2008 15:42
odsun

tebe by taky meli rychle odsunout, nejradeji zpatky na ten Novy Zeland, aspon budes daleko a bude pokoj od tvojich slintů co tu píšeš

0 0
možnosti
T

TurboFrank

27. 6. 2008 15:46
Re: odsun

Odtamtud jej vyhodili, tak to asi nepůjde.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

27. 6. 2008 15:18
odsun

Odsun zpet do zeme puvodu by byl rychly, levny a ucinny.

Jedine snad aktiviste kteri na takove studie berou granty by prisli o zivobyti.

0 0
možnosti
FV

Garfieldek

27. 6. 2008 15:28
Re: odsun

Že to nejdeš dělat, když ti to připadá jako takový skvělý živobytí...

0 0
možnosti