Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

vit.kucik

18. 10. 2009 23:56
Co všechno nechcete a co všechno nemáte...

... jste napsal. Ještě zbývá uvést, co všechno chcete a co k tomu máte, abyste to mohl smysluplně realizovat... Založit stranu od píky, objíždět zemi a získávat pro ni jeden hlas za druhým a jednu korunu za druhou je řehole na dlouhou cestu, na tu nestačí jen provokativní vzdor a pár negativistických hesel. Zkuste to, dotáhnětě to do konce a získejte pár procent v parlamentu. Možná se Vám pak nebudou zdát ty politické prebendy tak vysoké a politické problémy tak triviální  (řešitelné stylem: když si vyhrnu rukávy a sám na to vlítnu, tak to bude natotata)... Hodně štěstí...:))

0 0
možnosti
JJ

Jay6

6. 10. 2009 16:02
To jak jsou skvělí a pracovití to říkají o sobě všichni politici.

Když dojde na práci tak skutek utek.Kdyby mi lidé co vás znají řekli,ten pan B. je slušný člověk,možná bych jim věřil.Takhle jenom můžu říct,že samochvála trochu smrdí.Ale znáte to 100 lidí,100 chutí.Co když se v dotazovaném vzorku objeví někdo komu ležíte v žaludku?A ať máme o sobě skvěle mínění tak takoví lidé z minulosti se vždycky najdou!A při vší smůle napíše své špatné zkušenosti na blog!

0 0
možnosti
L

lvman

3. 10. 2009 9:20
tak

 Do toho jdu taky  R^

0 0
možnosti
M

macik28

3. 10. 2009 1:20
politiků je ..

myslím že dost, možná ještě víc.Ale poctivců a hospodářů nedostatek. počtem založených stran nevyřešíme zmíněný def.intelig.dříčů.Moc bych si je přála najít.Možná bych pár pol.stran zrušila,uloupený majetek navrátila a pozavírala nepoctivce.Nejsem Bůh ,modlit se moc neumím.Jstli nám nepomůže E.U,pak už zbyde této zemi jen jediné.Nástup,pozor,pohov a rozchod do všech světových stran.

0 0
možnosti
N

Novotnak

2. 10. 2009 22:13
Karma

za odvahu... ;-) K tomu co nechcete a co se Vám nelíbí, protože v tom má každý poměrně jasno a s tím s Váma i souhlasím. By to chtělo ještě připsat, jak byste toho chtěl dosáhnout a co byste konkrétně prosazoval za změny, abychom se dále nazadlužovali.

0 0
možnosti
E

expat47

2. 10. 2009 21:40
Asi tak...

....stal jsem se členem jedné malé pol. strany. Z mého bedlivého pozorování ti můžu prozradit asi toto. Ikdyž seženeš potřebný počet podpisů k založení strany, nikdy neseženeš potřebné finance k prosazeni se ve volbách. Současný volební systém nahrává velkým a bohatým stranám a ty se své výhody nikdy nevzdají. Jo, pokud by jsi měl kliku a narazil na nějakého movitého mecenáše (cca 20mil do voleb), pak by tvé snažení mohlo být odměněno... 

0 0
možnosti
RS

Radim Smetka

2. 10. 2009 19:56
...před rokem...

...jsem stejnou myšlenku dovedl až do konce...

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

2. 10. 2009 11:11
měním svůj hlas

ještě mi pošlete číslo účtu, abych věděl, kam mám poslat příspěvek.

Jen to ale nezveřejňujte, aby nás oranžová prasata neobvinila z toho, že je za tím něco jinýho. To se dnes stává jejich dalším "korektním předvolebním bojem".

0 0
možnosti

3lipy

2. 10. 2009 10:43
Chlapče, mám z vás smíšené pocity

Chodit do práce a platit daně neni zásluha...

Něco chtít a později udělat, jsou dvě věci....

0 0
možnosti

studánka

2. 10. 2009 9:48
Docela dobrá ironie

Na Vaši otázku "Což takhle založit si novou politickou stranu?" opáčím: "Což takhle zrušit systém moci a vládnutí politických stran?" Nejsou totiž ničím jiným než sdružením vždy naprosté menšiny občanů stejného smýšlení a zájmů, stejně jako jiná sdružení ( hasiči, chovatelé zvířectva,rybáři a pod.) Svou nedemokratickou a nutno říci diktátorskou nadřazenost nad většinou občanů si uzákonily samy. Ústava říká, že zdrojem moci ve státě jsou jeho občané (lid) a nikoliv politické strany. Vzhledem k tomu, že se našich občanů nikdo neptal jak velkou moc mají mít politické strany a zda vůbec mají nějakou mít, je vládnutí politických stran, a to jakýchkoliv, nedemokratické a možná i nezákonné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.