Diskuse

Co chce ONA?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RA

salmael

6. 9. 2009 1:05
blogy...

teprve od prázdnin brouzdám po všemožných článcích na idnes...tenhle váš jsem objevila až dnes. pěkný...;-) ale nevěřím, že se vám tohle stalo! tipla bych si na na nějaké nudné odpoledne/večer, které jste strávil pročítáním ženských časopisů - tam se o těchto "požadavcích/vlastnostech " mužů určitě takhle dočteme... přece není možné, že by si nějaká třicítka kladla takhle vysoké nároky na muže! ve svém věku... ;-D jinak článek se mi moc líbí...

0 0
možnosti
AS

Adriana

16. 4. 2009 21:12
Ahoj....Já tedy nevím....

ale ta ženská to má zjevně v hlavě srovnané (což samozřejmě neznamená, že jednou dostane, co by ráda)......ten, kdo to v hlavě srovnané nemá, je ten dotyčný.... nadává do bezcitných mrch a pak se doprošuje? co s takovým pánem? Blog by se měl jmenovat: Co chce ON? nebo ještě lépe: Proč jí chce?

0 0
možnosti
PS

trohat

24. 4. 2009 19:17
Re: Ahoj....Já tedy nevím....

V podstatě souhlasím (i když sem chlap ;-D;-D) jen bych ty požadavky zredukoval tak na třetinu ;-D, protože takhle jak jsou dané, tak jsou hned na první pohled nereálné.

0 0
možnosti
S

sabka

12. 4. 2009 7:59
PS: tím proboha nechci tvrdit,

že pohrdám zedníky, naopak, nedávno jsem měla jednoho na baráku, všechna čest - práci odvedl dobře, ale o Shakespearovi bychom si asi moc nepokecali....;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

milanalois

13. 4. 2009 17:58
Ale jo, pohrdáte, a velmi.

Sama maltu nenamícháte a štuk nenahodíte, ale tím, kdo to umí, hluboce pohrdáte a čiší to z každého Vašeho slova.

0 0
možnosti
S

sabka

12. 4. 2009 7:47
pro drahého Viki a všechny, co si snad myslí, že se navážím

jen do chlapů....naopak, stejná kritéria "dokonalosti" je třeba vyžadovat i u žen. A co si budem povídat, žen chytrých, krásných a úspěšných je taktéž zoufale málo...nestačí mít VŠ, jak si Vikina možná myslí, např. takové učitelky na ZŠ;-(...neteřina třídní je provdána za zedníka s IQ tykve...atd. atd.

0 0
možnosti
V

Vikina

12. 4. 2009 18:42
Re: pro drahého Viki a všechny, co si snad myslí, že se navážím

Sabko, nevím, kolik žen je chytrých, krásných a úspěšných - to jsem nějak neřešil. Jistě takové jsou a je jen má škoda, že jsem si takovou včas neodlovil. Pokud má holka VŠ, to jistě není na závadu, pokud nemá jenom to. O Shakespearovi si s chotí věru nemusím povídat nikdy, to přežiju, klidně si však vyslechnu přednášku o tom, jak se správně dělá svíčková. - třeba se to bude hodit.

Kdysi jsem si také myslel, že čím vyšší vzdělání, tím vyšší šance na komunikativnějšího, vstřícnějšího a kompromisnějšího partnera, žel, praxe mi to nepotvrdila (viz statistiky rozvodovosti). Jestli to není v tom, co řekl plukovník Brambl: správná škola nás neučí ani tak vědomostem jako přejímat předsudky své společenské vrstvy (sabko, to je od Malrauxe).

0 0
možnosti
MP

admiral666

10. 4. 2009 23:30
30 km vyjizdku :))))))

30 km ujede na vsi kdejaka selka na pole a to na nejake liberte bez prehazovacky. chtel jsi napsat asi 130km vyjizdku, ze? :-)

0 0
možnosti
AA

Saša

9. 4. 2009 8:00
Sebestředné sobectví.

Ty nejsi dokonalý, a tak to mezi námi nezajiskřilo...

Místo aby si řekla "vedle tohoto chci stát a pomoci mu stát se dokonalým, úspěšným a skvělým", nebo ještě lépe "spolu s tímto chci pracovat na naší dokonalosti a úspěšnosti aspoň v očích našich budoucích dětí", tak říká: toho pravého jsem nepotkala.

Myslí jen na sebe a chce pro sebe někoho dokonalého (bohatého, krásného, mocného, slavného, který ji bude na rukou nosit a nechtít po ní nic, zejména ne sebeodříkání), ale nikdy nemyslí na druhého, kterému by mohla pomoci a být mu oporou...

0 0
možnosti
S

sabka

10. 4. 2009 20:34
Re: Sebestředné sobectví.

nechápu, proč by ta žena měla tvrdit něco, co není pravda? Proč by měla lhát? Pokud to tak necítí, je v pořádku že do vztahu nejde a riskuje případnou samotu. Kompromisy nikomu nic dobrého nepřinesou. A vy muži se holt musíte smířit s tím, že éra poslušných ženušek z počátku 2O století je dávno pryč. Tehdy pantáta ženě naflákal x fakanů a musela držet pusu. Nezlobím se na vás, že byste tyto doby chtěli zpátky;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

milanalois

9. 4. 2009 0:18
Je to důsledek feminizace.

Ženy, které duševně nedozrály, se dokáží samy uživit. Taková nedozrálá a přitom ekonomicky soběstačná žena myslí jen na sebe, na své představy, své touhy, svá přání. Nemyslí na druhé, nemyslí na svého potenciální parntera, co by si přál on, co by pro něj bylo dobré... Uvažuje jen o tom, co je dobré pro ni.

Jenomže pro takového, kterého si vysnívá, ona sama již z toho důvodu dobrá není. Pokud takový existuje, nemůže mít zájem právě o ni, protože taková rozhodně není ideální partnerkou a ten ideální partner má přirozeně větší výběr a tak si vybere lépe.

Feminizace tyto ženy prostě zradila. Kdyby nebyly soběstačné, braly by toho, kdo by je byl ochoten zabezpečit, a nezůstaly by na ocet. Ale protože jsou soběstačné, přebírají a přebírají ...

Ale takového, který by je po všech stránkách převyšoval (a tedy byl jejich ideálem) nenajdou, protože takový nemá důvod tak dlouho čekat a hlavně nemá důvod vybírat si takovou, která sama ideálem není.

A ony pak fňukají, že nenašly toho pravého....

0 0
možnosti
ZS

Prickrose

9. 4. 2009 2:33
Re: Je to důsledek feminizace.

Klicova veta: "Kdyby nebyly sobestacne, braly by toho, kdo by je byl ochoten zabezpecit, a nezustaly by na ocet."

To znamena, ze by byly "zoufale potrebujici" nekoho kdo by je zajistil finance. Jenomze vztahy nejsou jenom o financich, coz si hodne chlapu mysli.

Sobestacne zeny si ted muzou vybirat na zaklade povahy, vzhledu, smyslu pro humor, inteligence, atd. Takze muzi se ted musi snazit trosku vic nez v dobach, kdy jim stacila jenom solidni vyplata. A kdyz preberou a nikoho nakonec nenajdou, tak si to odpykaji jenom ony samy, nikdo jiny.

P.S.: pochybuju, ze dnesni chlapi jeste chteji putku, ktera se jenom toci kolem deti a domacnosti. Ale mozna se mylim.

0 0
možnosti
JJ

Libovůle

8. 4. 2009 22:15
Ať jde na něj do kina!

...Chlapa šarmantního, alespoň trochu pohledného, s charismatem. A rozhodně inteligentního! Sebevědomého, ale

ne samolibého. Bla bla bla ....Rozhodně ne

metrosexuála...  -  to bych jí řekla - jdi na něj do kina ty hvězdo!:-P Kde to žije?8-o a jak vidí ona sebe? Má opravdu možnost tolik nabídnout i ona, když si tu laťku na muže posadila tak vysoko?

0 0
možnosti
AW

alicew

8. 4. 2009 22:06
perfektní

přesně tak vidím i já ideálního muže! Nevíte o někom takovém?

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

8. 4. 2009 23:56
Re: perfektní

V edici Cervena knihovna jich znaji na tucty. ;-D

0 0
možnosti
V

Vikina

8. 4. 2009 21:36
Honzíku, nekecej,

když je děvenka tak dokonalá a náročná, co pak dělala zrovna s Tebou v nějaký vinárně? Nebo to byla ňáká Apolenka či Majdalenka ze školky?

0 0
možnosti
W

Wendolene

8. 4. 2009 21:42
Re: Honzíku, nekecej,

Vetsinou ty narocne devenky moc dokonale nejsou. Pan B. je asi jeji kamarad. A vzdy bude razet do kategorie kamarad, vetsinou to tak byva.

0 0
možnosti