Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

5. 10. 2009 17:14
no

když pominu, že ODS má s pravicí pramálo společného, pak nechápu, kde berete tu jistotu, že se pravicoví voliči přiklánějí k levici. To, že mají lidi plné zuby vulgárního primitiva topolánka a že ods je již dnes strana stejně nepřijatelná, jako ostatní strany ještě neznamená, že nejsou pravicoví voliči, naopak, akorát že nemají dnes už koho volit objektivně vůbec.

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

3. 10. 2009 18:44
musím

souhlasit s některými diskutujícími. Autore, zkusil ses zamyslet - copak odSS je pravicová strana???? je to jenom KSČb, jakápak pravice!!

0 0
možnosti
RK

romualda

3. 10. 2009 11:32
ODS je pravicová?

ODS je pravicová? Asi jen na papíře. Za vlády Klause byl nastaven sociální systém, který vede ke zneužívání, udržován bankovní socialismus..A hlasovali proti Tošovského vládě, která byla výrazně pravicová, pak nechali vládnout Zemana. Před volbami 2006 ODS modrou šanci odpískala a nasadila sociálně laděnou tvář, a tvrdili, že byli vždy vysoce sociální, nakonec začali mluvit o i o extrémech, jako rovná sociální dávka, která zvyšuje přerozdělování a zdaňuje kde co...a i dnes si tady v blozích mnozí stěžují, jak se lidem nevyplácí pracovat, na vysoké odvody státu a zřejmě si neuvědomují, že tu ODS vládla 3 roky a nic s tímto neudělala, ačkoli před volbami měla olno řečí, jak s lidmi, kterým se nevyplácí pracovat, zatočí...

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

3. 10. 2009 11:03
Myslím, že u dna je celá česká politika ...

... stejně tak pravice, jako sprostá, vulgární a stupidní levice ... Jakkoliv asi dobře míněný článek je tak nahrávkou na smeč levičákům ... Rv ...

0 0
možnosti

lubossula

3. 10. 2009 11:07
Re: Myslím, že u dna je celá česká politika ...

nikoliv tento clanek, ale chovani "pravicove" ODS. Vy jste zrejme z tech, ktery bude hajit ODS, zlehcovat jeji prusery, omlouvat jeji predstavitele a to vse jen proto, aby se nenahralo levici na smec. A toto presne jsou ti nejnebezpecnejsi tzv. pravicaci. Skutecny pravicak se kriticky stavi k problemum, transparatne je pojmenuje a exepmlarne resi. Pravicek vase gusta asi toto vse ma dostat pod koberec, aby nahodou nenahral na smec levici, ve sktutecnosti ovsem timto posila nahravek ne jednu, ale tisiceRv

0 0
možnosti

lubossula

3. 10. 2009 11:01
ceska pravice

je jiz u dna. A to nejmene od doby, kdy se vesla hlavniho pravicaka ujal Topolanek.

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

3. 10. 2009 18:45
Re: ceska pravice

multikulti Šulibrku - jenže odSS nikdy pravicová nebyla!!!

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

3. 10. 2009 10:24
Pravice, specificky ta česká!

Máte dobré argumenty, solidně píšete, ale kde jste, a s Vámi většina našich občanů přišel na to, že ODS někdy byla, je a bude pravicová strana! To se nám jenom Klausovi národně socialističtí kleptokraté tak nějak snaží od roku 1992 namluvit! Lidé ODS volí jenom proto, že od dob prof. Horáka ovládají sociální demokracii obludné kreatůry za které se každý normální občan s třímístným IQ musí stydět! Ne, že by kradli a podváděli méně nebo jinak, ale aspoň na pohled vypadají dobře. Bohužel, tihle hoši z ODS  naši, hodně rovnostářskou společnost jenom utvrdili v tom, že správný pravičák je asociál, vykořisťovatel a rozkrádač státu!  Ještě dvě generace politiků budou muset tvrdě pracovat aby občany přesvědčili, že konzervativní pravičák myslí na stát a jeho občany více než uřvaný multi kulti socialistický likvidátor evropské civilizace!

Někdy mám opravdu pocit, že to Klaus udělal schválně proto, že snad má něco společného s tím Vodičkou ale to snad.................

0 0
možnosti

lubossula

3. 10. 2009 11:02
Re: Pravice, specificky ta česká!

R^

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

3. 10. 2009 10:05
ODS není pravicová !!!

Schválila Lisabon, zavrhla modorou šanci i s autorem.

Prosazuje rozhazování peněz jako např. MS v Liberci nebo olympiádu v Praze, zkomplikovala daňový systém, nepčítá se zmenšením státu.

0 0
možnosti
NB

j@ck

3. 10. 2009 9:49
naivko

pravici v cechach rozlozil kryptokomunista Klaus, a to zejmena moralne. Jeho dilem se ceska pravice stala bandou nemoralnich lapku, tunelaru, klientelistu a korupcniku. On nebyl ochoten "rozeznavat spinave penize", on privatizoval republiku do rukou byvalych funkcionaru STB, on bagatelizoval zlociny komunismu a znevazoval disidenty, on je pravdepodobne byvaly agent KGB. Nejvetsi vinu na totalni devastaci ceske pravice, potazmo celeho moralniho klima uvnitr spolecnosti ma prave tento clovek, spoustou hlupaku stale obdivovany a uznavany pro svou schopnost "jit proti davu".

Pravice znamena v prve rade moralku, kvalitni zakony, spravedlnost, vymahatelnost prava, tedy vlastnosti, ktere nejen Klaus, ale i jeho stranicti pohrobci, nikdy nemeli a neuznavali.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

3. 10. 2009 10:26
Re: naivko

Bývalý agent ................?

0 0
možnosti
O

oslik

3. 10. 2009 9:35
Článek má chybu

ODS už není pravicová strana.

0 0
možnosti
PP

Pavlev

3. 10. 2009 9:56
Re: Článek má chybu

Ale je. To co předvádí je pro pravici typické.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

3. 10. 2009 9:23
napsáno dobře

ale svinskou lživou a nenávistnou kampaní je lepší si voliče koupit, to je porážka pravdy a lásky, ale především soužití.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.