Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lou.

15. 11. 2008 10:13
,

Pekny :)R^

0 0
možnosti
L

Leila_ka

12. 9. 2008 13:30
jojojo

ano, popsáno přesně. Pocity z jedné i z druhé strany bažiny. Moc se mi líbil i lidský posun autorky - z dámičky k pokoře. A přitom na úrovni. Jo!

P.S.

Samozřejmě, juchám proto, že jsem na tom úplně stejně... sice už dávno nemám doma mimi, ale pociti z mateřské si neseme... no celý život...:-)

0 0
možnosti
JK

jejkap

14. 8. 2008 17:02
Kristova noho

Delate, jaky mate nadhled, ale ve skutecnosti jste se vubec nepoucila a jste stale stejna slepice jako predtim, jen "shovivavejsi" po svem zpusobu. Kdo vsechno dneska dostane diplom... Karma nee.

0 0
možnosti
SJ

Izabelle

10. 8. 2008 18:21
ad doslov

Jestli ten clanek nekdo nepochopil, tak je to jeji (jeho) problem. Vyborne jsem se pobavila. Skvele humorne pasaze! Dekuji. Taky me to jednou ceka :-)R^

0 0
možnosti
MH

mona m.

25. 6. 2008 9:40
začínám mít strach...

asi nikdy nebudu těhotná ;-D ne, dělám si legraci, ale váš článek je báječný... bez legrace :-)

0 0
možnosti
DH

Denule

20. 6. 2008 23:33
Nechcete přidat další článek?

Dobrý den, nechcete zase něco přidat? Vaše texty jsou příjemně oddychové, ráda Vás čtu, a už měsíc jste nic nového nevyvěsila. Děkuji a mějte se (třeba fanfárově).

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

18. 6. 2008 14:20
Obchod

Víte a pak když vidíte z hlediska prodavače (jako já) když "panička" vstoupí do krámu a vidíte na ní ty hodiny v solárkách u kadeřníka, manikéra, pedikéra, obchodech (v rukou tři tašky s oblečením...  neznám ženu který by dokázala nakoupit kalhoty za dvacet minut), a nevím co ještě... a ona k vám pak přijde a prohlásí (prodávám hry, dětské i společenské) : "Potřebovala bych něco pro holku tak rok a půl abych ji zabavila." načež ještě familierním tónem dodá - "víte já n ni teď nemám moc čas.." tak v tu chvíli se ve vás (mně určitě) zvedá volání dávných předků a mám velmi náročně vzdorovatelné nutkání s neartikulovaným řevem jí uškrtit páskem od kabelky se značkou "prada".

Po té co vás tohle přejde a vám se podaří zběsilý výraz ukrýt za profesionální úsměv (byť strojený za fousy se to schová)  si říkáte: "Tak proč sis holka ty děti pořizovala když na ně nemáš čas?"

(aneb, i opačné extrémy jsou a jsou na zabití...)

0 0
možnosti
JD

Jarda Dingo

9. 6. 2008 20:31
ha ha - jsem chlap, ale

:-) Dobrý, znám to taky. Ne ty lodičky:-) Včera mi náš JAHO taky tak vyzdobil, že jsme i od benzíky skoro pádili kanálem... Ne, ale k tomu to patří, oni se pak tak mile usmějou...

0 0
možnosti
S

stanova

5. 6. 2008 0:06
Konečně je to venku!

Pani krémová, konečně všichni vědí o pani krémové! Mooc zdravím paní krémovou na chalupu. Doufám, že se pořáně mažeš! ;-)

0 0
možnosti
TB

tereza boehmova

30. 5. 2008 8:10
diy za reakce, jen me zarazilo

DObry den,

dekuju moc za reakce. Jen me trochu zarazilo, ze mozna nebylo uplne jasne, ze ja TEPLAKY VEN MEZI LIDI VE MESTE NIKDY NENOSIM :) Porad i v tech nejhorsich dnech jsem se snazila vypadat prijatelne. Nechtela jsem rict to, ze kdyz jste na materske, nemate se o sebe starat a ze je to omluva pro vsechno, jen jsem chtela popsat to, ze se moda zakonite zmeni. Ja se nikdy jako ukoptena smudla necitila. Tak daleko to nedoslo, jen chapu, ze to tam dojit muze a divam se na to s pochopenim. Tot vse.  A pan Chyren me vzdy pobavi, sice placa cosi o tom, ze se mu to nelibi, ale evidentne patrim mezi jeho favoritky, kdyz ztraci cas tim, ze sem stale prichazi a cte a dokonce KOMENTUJE prispevky. Odrikaneho chleba nejvetsi krajic, ze?

0 0
možnosti
JN

Nobleman

4. 6. 2008 16:37
Re: diy za reakce, jen me zarazilo

Hlavně klid, Terezo.

Normálně Tě má docela za pipku. Tvoje články blogy mě většinou nadzvednou ze židle.

Ale dneska jsi mě docela pobavila. Bylo to docela upřímné a hlavně lidské.

Takže - nejsi zas úúúúplně taková pipka :-P R^ 

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/