Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J24a49n 58C52h72o64b83o41t

13. 10. 2014 23:13

Aneb když téma není, vytvoříme si ho. Napíšeme přiměřenou koninu, v druhém článku popíšeme, jak jsme za ni schytali pár za uši, pak rozebereme, jestli je lepší za uši, nebo pod koleno...a hned je o čem psát.

3 0
možnosti
Foto

jj, trollí svět...;-)

0 0
možnosti

Zbytečný článek dokazující pouze Vaší zaslepenost ke skutečné problematice. Co kdybyste zkusila projet profily ortodoxních muslimů ve světě, které Facebook nemaže a kteří vysloveně podporují IS a jeho terorismus? Místo toho napadáte černý humor a snažíte se ho smazat. Proč? Kdybyste aspoň dělala oboje (myslím tím pokusy zakázat nějaké podezření na rasismus ze všech stran!!!) tak nebudeme tolik kroutit hlavou. Jen vím, že názory, jako máte vy, jsou pro náš národ vyloženě destruktivní. Proč nesnášíte Česko?

1 1
možnosti
Foto

Už se těším na Život Briana v Aeru,být Boehmová ředitelkou zeměkoule,už by si Monty Python a ostatní kverulanti,co se smějí ani neškrtli,nebo nevrzli.Takhle to vypadá,že žlučovitá Boehmová,spolu se zapšklým Patrikem mají nějaký problém,potřebu obsedantně kontrolovat druhé ..dle odkazu doktora Freuda to může ukazovat i na sadismus samotné Boehmové,potlačovaný.8-o

0 0
možnosti
Foto

Nerozumim tomu, proc administratorka tohoto blogu napise takovy clanek. Ale to je samozrejme Vase vec, jen mi to pripada divne.

A k obsahu clanku? Sorry, neprecetla jsem ho cely, ale ani tento ani ten predchozi a ani clanek pana Krale me neprinutil se na ty fb stranky podivat.

0 0
možnosti

Ty vtipy byly opravdu trapné, za hranou. Vaše reakce byla správná, ale mohla být mírnější. Normální člověk by se zamyslel , jestli nemáte pravdu, latentní rasista a primitiv  však však vše obrátí na útok na svobodu slova. Ale proč neutočit na autora ? Jak mám reagovat na slaboduchého Olšera a jeho polské koncentrační tábory ?

Proč si nemohu pokusit udělat si legraci z Pipka, když píše o potulných cikánech ?

Když to přeženu, přijdu o dukáty. Je to moje věc. Jak můžete na iDNES dělat interview s Olšerem a veřejně napsat, že jedinou věc co nenávidí, je Polsko.Toto v dnešní době ? A bylo to  na titulní stránce ! Co kdyby napsal že nenávidí Židy ? Půjde k soudu.

Měříte dvojím metrem . Nicméně v tomto sporu jsem na vaší straně.;-DR^ Tomu říkám smysl pro spravedlnost. Žumpu z toho blogu nedělám já,  ale blogeři jako Fojtík,Olšer...a jiní.

0 0
možnosti
Foto

Zaujalo mně v článku toto:

"protože blogy, kde se autor musí už za svůj výtvor postavit pod svým jménem"

Když jsem neměl blog a redakce zrušila nicky, mohl jsem si vybrat: diskutovat pod svým jménem nebo nediskutovat vůbec. Jiné jméno bylo nepoužitelné, neboť jsem musel předložit sken OP. Stačilo ale založit si blog a mohl bych používat i v diskusích jakékoliv jméno, neboť kontrola nebyla žádná. 

Vy jako admin byste o tom měla vědět a tak si myslím, že ta anonymita diskusí je pro vás jen jedna z výmluv jak se vyhnout obhajování svých názorů. 

Samozřejmě nejste povinna nic obhajovat. Je podle mně ale lepší přiznat, že své pravdy obhajovat nechcete než se takto hloupě vymlouvat.

8 0
možnosti

Ke konceptu spirály mlčení je třeba říct, že v jeho optice nevychází iDnes.cz a správa zdejších blogů v tom nejlepším světle, neboť cenzurou jim nepohodlných bloggerů a delegitimizací jim nepohodlných názorů přesně ten strach se otevřeně projevit v lidech vytvářejí.

Ještě extrémnější případ je na Slovensku SME.sk. Před druhým kolem voleb hejtmana v Banskobystrickém kraji masivně podporoval a propagoval články na podporu kandidáta SME, ale pokud někdo napsal něco na podporu pana Kotleby, hled byl obsah mazán, schováván z hlavní strany, označován za soukromý a podobně s klasickým odůvodněním "fašisto, rasisto, antisemito, homofobe atd." či zástupnými důvody ve stylu, že blog neslouží k předvolební politické propagaci (i když u kandidáta SMERu to neplatilo).

0 0
možnosti

Takze diskuse je podle autorky "diskuse". Diskusi o sve patentovane pravde nechce, protoze by argumenty neustala, respektive se prece nemuze snizit na uroven tech, kteri si uplne spatne a zle mysli neco jineho nez ona. (Ta drzost, jak si to vubec mohou dovolit?!) A takova osoba dela administratorku blogu. Tragikomedie jak ma byt.. :o(

2 0
možnosti

Slečno, přes své mládí jste etalonem novináře. Naivní, bez jakýchkoliv širších znalostí popisovaného problému a s absolutní pravdou.

9 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/