Tereza Boehmová patronkou veřejné sbírky na dětskou hernu

březen 2011 - S radostí jsem přijala nabídku a stala se patronkou veřejné sbírky Komunitního centra Kampa na Malostranskou pohádkovou hernu. Na Malé Straně jsem vyrostla a ke Kampě mám osobní citové pouto. Proto doufám, že se podaří centru a především dětem, které si tam budou hrát, pomoci. Pokud budete chtít přispět můžete na účet: 145930399/0800. Svou platbu prosím označte Malostranská herna 2011. Děkuji vám!

"V těchto dnech probíhá v KC Kampa veřejná sbírka na proměnu herny pro děti, inspirovaná krásnou knihou pana Andreje Gjuriće Kam běží modrá liška.

Pokud se podaří tento nadšený nápad realizovat, děti najdou v nové herně nejen mlýnský domeček, který bude hlídat vodník Václav Vavřinec s kaprem Kuldou, ale kromě nových hraček třeba i Helenku hrající na flétnu a probouzející na jaře petřínské pramínky.

Požádali jsme pana Gjuriče o záštitu a on velmi rád souhlasil. Patronkou herny bude novinářka a spisovatelka Tereza Boehmová, která sama na Malé Straně vyrostla a téma jejích knih je velmi blízké rodičům i dětem. Více o patronech a kmotrech Projektu.

Návrh nové herny můžete vidět přímo v prostorách KC Kampa, na webových stránkách a vývoj projektu sledovat na Facebooku Komunitní a mateřské centrum Kampa.“ (citace: kckampa.eu)

více informací na http://kckampa.eu/matec/herna/Herna.htm

Autor: Tereza Boehmová | pondělí 7.3.2011 20:26 | karma článku: 5,16 | přečteno: 1670x