Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrhajek.blog.idnes.cz

31. 3. 2010 15:53
hezky clanek

a neprekvapuje me to. Lidi jsou des :-). A vetsimu mnozstvi, nez 3, se neda rozumne vyhovet, aby si nikdo nestezoval a necitil se ublizeny. Chapu to.

Presto ale jsou veci, ktere tyto tezke a nezavidenihodne aktivity adminu znevazuji - problematicky formulovany kodex (nektere casti), obcasne stahovani a prerazovani clanku ci prispevku v diskuzich. A je skoda, ze to pak na adminy vrha spatne svetlo. Prave proto, ze se snadneji hani, nez chvali.

0 0
možnosti

j@ck

2. 8. 2009 11:40
-

ja napriklad taky nechapu, proc se clanky placeneho politruka R. Polaneckeho s zeleznou pravidelnosti objevuji na titulni strane. To si clovek vazne zacne klast otazky, zda blog castecne nepracuje na politickou objednavku.

nejspravedlivejsi by bylo, kdyby se na titulni strane objevovaly clanky, co ziskala treba behem posledniho dne nejvyssi karmu. a vyber clanku bych vubec nedelal.

0 0
možnosti

Aleš Fajx

2. 8. 2009 11:14
Super

:-)

0 0
možnosti

hasmen

15. 7. 2009 18:18
Tak takhle to teda je ...

...odhadnout a případně poslat tip hlídačům diskusí na témata

s potenciálně bouřlivými diskusemi … atd.

Dál jsem už neměl sílu to číst.

0 0
možnosti

BoboHml

15. 7. 2009 17:51
.

;-DR^

0 0
možnosti

makarimasta

15. 7. 2009 17:42
hmm

to se teda moc nepredres ... Rv 

0 0
možnosti

Vítek P.

14. 6. 2009 19:53
.

Všem se nezavděčíte, ale je dobré se zavděčit sobě. Kdybyste hledali admina nebo psychickou podporu, tak se mi prosím ozvěte …

Jinak jsem rád, že v pohodě (bez cenzury) vycházejí články o věcech, o kterých bych to nečekal … pravda 911

Mějte se fajn :-)

0 0
možnosti

martap

8. 5. 2009 20:37
co dodat?

:-) nenech se odradit, nekdo to bu-bu-bu delat musi, jinak by se to tu nedalo cist!! dik Marta R^

0 0
možnosti

Jiittkkaa

8. 5. 2009 8:11
Ufff,

teda Terezko, musím přiznat, že jsem u Tvého článku chvílemi řičela smíchy, i když chápu, že to asi vesele vyznít nemělo a že je to spíš takový ten černý humor. Nicméně smekám před vámi adminy, protože čelit každodenně takovému množství negativní energie, to musí být fakt náročné. Já sama jsem čelila nenávistným projevům cca čtrnáct dní(za celou dobu působení na blogu) a musím říci, že mě to tak vzalo, že jsem uvažovala i o zrušení blogu, dnes jsem ráda, že jsem to nevzdala. Každopádně, kdo si něco takového nezažil, jen těžko pochopí, jak se pracuje pod takovým tlakem. Držím palce(nepodlézám)R^Jitka Gotterová

0 0
možnosti

PetaJu

7. 5. 2009 21:58
Klobou dolů ..

Terezko .. musím Vám složit obrovskou poklonu .. věřím, že práce admina je zajímavá .. dobroduržná .. napínavá .. ale zárověň musí dusit .. a číst na sebe nadávky, urážky a nebo jen názory, které jsou úplně mimo realitu normálních lidí musí být šílené. Já coby matka skoro na mateřské, jelikož jsem účetní .. takže jsem do porodnice odjela málem i se šanony a kalkulačkou /přeháním/ vím, jaké to je pracovat a starat se o naše lásky... kolikrát mám pocit, že jsem vyjela z kolejí běžně pracujících lidí .. a hodně věcí si beru hodně osobně .. šestinedělí mám už zdárně hooodně zasebou .. ale moc nezvládám rýpavce a panovačné přání pánů podnikatelů .. kteří si myslí, že si v daních uplatní cokoliv oni chtějí a že já jsem úplná HUSA, která to nechápe.. ale to už jsem odběhla.

MOC Vám fandím .. těším se na každý článek od Vás .. přeju hodně sil a pevné nervy a hodně radosti a úsměvů s Vaší princeznou.

PETRA

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/