Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

25. 12. 2008 17:43
Hele, diskuze stále

pokračuje? Terezko, blondýnko, nekrmte ženský pitomostmi. Nejste muž, tak nemluvte za ně. "Jediná dobrá žena je bez mozku, ale v super sexy bikinách, tak jak mají přemýšlet jinak", kde jste, prosím, takovou kravinu vzala? Není přece nic horšího, než si vzít blbku bez mozku - bohužel takových je dost. Většinou se mají za děsný princezny a pak se diví těm koncům. A těch skutečně chytrých a ještě k tomu fajn - víte, těch opravdu moc není. Navíc, jsou to nakonec především ženské, které se cpou do role hlavně krásných, když o chytrost jim až tolik nejde (je ostatně mnohem snadnější si nalakovat drápy či nalepit řasy, než si třeba přečíst hodnotnou knihu). Pravda, my máme na tom svůj díl viny. Ale běžte si brečet hlavně na svůj hrobeček.

0 0
možnosti
MH

hedlik

25. 12. 2008 12:26
řešení?...

...vyhodit TV z okna , koupit tunu makeupu a vyrazit na lov...toho chlapa uz vazne potrebujete , madamme....

0 0
možnosti
OU

13. 12. 2008 13:50
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
TB

tereza boehmova

7. 12. 2008 13:27
muži

Alice, nakousla jste velmi zajímavou myšlenku. Oni za to muži moc nemůžou, když je tím média dokola krmí, že jediná dobrá žena je bez mozku, ale v super sexy bikinách, tak jak mají přemýšlet jinak. Ale naštěstí nejsou všichni muži takoví, dost jich to prohlédne a vybere si chytrou. Hodně se to mění. Hezká totiž odkvete, ale zábavná a chytrá zůstane.

0 0
možnosti
AW

alicew

7. 12. 2008 14:27
Re: muži

Dobrý den, Terezo. Nejsem si až tak úplně jistá tím, že muži hledají tzv. chytrou ženskou. Někdy mám ten dojem, že většině vyhivuje typ-hloupá avšak hezká naivka, hlavně nesmí mít svůj názor, jakmile ho má, nazvou ji vadným zbožím atd. Pokud je žena i celkem pohledná a k tomu není úplně blbá, tak se za svůj život musí utkat s mnoha zakoplexovanými jedinci mužského pohlaví, kteří si na její úkor zvyšují sebevědomí. Takže závěrem, dodneška nevím, co ti chlapi vlastně chtějí....?

0 0
možnosti
Š

Štepánka

7. 12. 2008 11:03
Pěkně napsané!

já si 100x říkala - nebudu se na takový strašidelnosti koukat a stejně občas kouknu, js normální žena a když nic, tak mě zajímají hadýrky, účesy a tak. ale naprosto sdílím tvůj názor, proč ty ženský netestnout i jinak, minutová taneční show nebo jiné bohapustosti, jsou maximální trapas a nuda, navíc o nikom nic závratnýho neřeknou ... a mám nápad! co nějakou soutěž zorganizovat! netuším, co to obnáší, je ale úplně normálně možné, že by to dopadlo podobně dementně, pže jsou jistý hranice a pravidélka, přes který se prostě nedostaneš ... -))

0 0
možnosti
JH

jirha

8. 12. 2008 8:13
Re: Pěkně napsané!

Jasně ženská napsala pro ženské dokonalý článek. V tomto článku vylstně tvrdí že všechny co za něco stály tak vypali mimo finále.

Podívejte se do poroty a pak suďte. Už jsem to psal všechny tyto soutěže jsou ukázkou neúcty žen vzájemě k sobě.

Kdo dělá přehlídky. V drtivé většině je organizují ženy vybírají modelky vybírají modely které předvedou. Pokud jsou tam muži tak obvykle z té sexuální menšiny.

Pokud by tam skutečně byli muži tak výběr modelů a modelek bude dramaticky jiný.

Stačí si uvědomit že vítězné modely se prakticky nikdy nerealizují jako základ konfekce. Důvodem je že muži když si to nějaká nanzna vezme na sebe tak se tomu neobdivují. A jen tak na okraj my se skutečně raději bavíme s těmi vtipnými a duchaplnými. Bohužel většina se jich schovává a promlčet celý život je smutný příběh.

0 0
možnosti
BL

babička Lála

6. 12. 2008 15:09
Pomož si sám(-a)...

a prostě se na tyhle hlouposti nedívej. Naštěstí jsou nyní na všech programech upoutávky, jakmile vidím "upocený humor" P. Novotného nebo "šťastnějimáckou průpovídku" Halinky, prostě přepínám anebo si jdu radši něco přečíst (knížku do postele nebo blogy ke kompíku). Bohužel diváků budou mít pořadu typu Pretty blbá vždycky dost a dost, s tím nic neudělá ani tento blog... Rv

0 0
možnosti

bondy_

6. 12. 2008 15:17
Re: Pomož si sám(-a)...

Jestli prisernost tohoto poradu neni dana predem tim, ze normalni, nerkuli  nadprumerna zenska se do podobne silenosti neprihlasi. No reknete sama, pani Boehmova, Vy byste se dobrovolne vecpala do programu, na ktery jiz dlouho predem upoutava treskuta Halina? Vazne od ni ocekavate neco jineho nez neuveritelne vtipne kydy o jejich kilech navic, o jeji rodine atd atd a obnazena nadra dvacitky derouci se z povadajiciho dekoltu? Zoufale a smutne, ze je tato takybavicka porad tak uspesna.

0 0
možnosti
E

expat47

6. 12. 2008 1:23
Terezko.......

......doufam, ze se napodruhe narodis muzem. To ti da moznost objektivne posoudit a porozumet zrudne myslence feminismu, ktery je btw responsible za vsechny negativni jevy v nasi spolecnosti za poslednich 50 let. Think again! 

0 0
možnosti
LS

luki

6. 12. 2008 14:29
Re: Terezko.......

Autorka se narodila jako žena, a právě to jí dalo jedinečnou možnost posoudit a porozumět myšlence machismu a šovinismu ;-D

0 0
možnosti
JH

jirha

5. 12. 2008 14:22
V tom je právě omyl pisatelky

Mám v práci 3000 kolegyň a jedna je blbější než druhá ale přitom se všechny snaží stylizovat do podoby krásných modelek s vysokým IQ.

Problém není ani tak v tom jaké ženy jsou ale v tom co sami ze sebe chtějí dělat. každá chce být obdivována ale v okamžiku kdy lze zneužít tento obdiv a nařknout kolegu s obtěžování neváhají tak učinit.

To je i důvod vysoké sledovanosti těchto pořadů protože opět stejné dívky tají dech nad úspěchem jiných, kritizují jej, zesměšňují jej a v případě že jsou v porotách volí tu nejvíce nepovedenou aby pak mohly znovu kritizovat.

Souvisí to patrně se snahou o obhajobu rodinného krbu, kdy pak vykládají: a ty bys chtěl tuhle blbou karikaturu ženský?

Ženské vzájemě proti sobě intirkují vůči sobě jsou při přímém styku usměvaví ale v okamžiku kdy jsou zády k sobě se umějí jen pomlouvat. Proto vypadají ženy jak vypadají a proto na nich muži obdivují něco jiného než inteligenci (tu totiž neobdivují ani ony na svých konkurentkách zato hubenou postavu ano).

0 0
možnosti
DV

darvulia

6. 12. 2008 12:58
Re: V tom to je

3000 blbých kolegyň je dost síla a ještě být narčen z obtěžování jedné? z nich ;-D...a výsledkem je poznání, že lze obdivovat jen hubenou postavu;-D a ne inteligenci ..tak, jak tomu bývá u modelek s vysokým IQ8-o do podoby , kterých se stylizují8-o je  traumatizující. To je evidentné!

0 0
možnosti
TP

pobotom

5. 12. 2008 12:03
pořad

Právě proto, že jsou tyto pořady tak hloupé, tak je ani nemám potřebu sledovat. Je pravda, že "prezentovat ženy" by se dalo mnoha jinými způsoby, než jsou Miss atd.

0 0
možnosti
MB

marbo

5. 12. 2008 11:28
jen čekejte

"Marně čekám na soutěž, kdy opravdu půjde o ženy, které jsou chytré, vtipné a kultivované"

- toho se nedoškáte protože inteligence a vtip nesjou zrovna doménou žen.

"Snad nemusí být každý hubený"

- jde o to co si představujete pod poujmem hubený.. vychrtlí jako modely opravdu ne, ale obezita není a nebude normální, ač byste si to sebevíc prála!!

Miss a pretty women jsou opravdu trapné pořady, ale to je asi tak jediné v čem svámi mohu souhlasit.

0 0
možnosti

bondy_

6. 12. 2008 15:11
Re: jen čekejte

Mily marbo, jak tak ctu Vas prispevek, pak videno Vasi optikou se mi chce napsat  "Inteligence a vtip nejsou zrovna domenou muzu." Ale opravdu plati pouze, ze hloupost a arogance nejsou zavisle na pohlavi, u Vas uderila napriklad merou vrchovatou prestoze jste chlap.

0 0
možnosti