Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

morrissey

19. 10. 2008 19:31
m

tak slečna ráda na policii, jen by mě zajímalo co by asi dělala  před 20ti lety..??že by domovní duvěrnice:-)

0 0
možnosti
RK

rene

17. 11. 2008 12:48
Re: m

ubohy..

0 0
možnosti
Z

zcek

15. 10. 2008 21:46
drsný

Když řekne tady v baráku debil Zelenka na domovní schůzi, že byt po zemřelé paní prodáme, ale on je proti tomu, abychom ho prodali nějaký úkáčkům, tak to pochopím, protože je to debil Zelenka. Ovšem když mi řekne policista, že nemá rád úkáčka, tak tady něco není úplně v ókáčku. Řekla bych, že Suverén byl šéf těch dvou slušných. Udělali ho šéfem, protože i u policie to funguje jako všude jinde - máme debila, co s ním, tak ho povýšíme.

0 0
možnosti
KK

Lisinha

8. 10. 2008 19:09
Něco je lidima, něco systémem.

Měla jsem cos do činění s kriminálkou a když jsem viděla, v jakých podmínkách pracují, tak jem se divila, že se na to nevykašlou. Jedna tiskárna na patro, počítače snad ještě ze Slušovic, kancly s papírovými stěnami, prošlapané linoleum, internet nemají.

Ad internet, ano, mohli by tak v pracovní době dělat bůhvíco, ale stalo se mi, že mi cosi ukradli. Na zájmový server na nástěnku Kradené jsem dala vývěsku vč. výrobního čísla věci. Za nějakou dobu mi volal pán, že tu věc našel ve specializovaném bazaru XY. Volala jsem poldovi, který to vyšetřoval. Polda nechápal, jak je možné, že mi nějaký úplně cizí chlap volal, jaká vývěska na internetu, cožeto.... a pak si ještě nechal vyhledat, kdy že je bazar otevřen a kde přesně to je, protože on to tam nezná a kdyby volal na okrsek, pošlou ho k čortu a pak se mi velice omlouval, že zdržuje, ale že na služebně nemají internet a že on nemá jak to zjistit jinak.

0 0
možnosti
E

editi

8. 10. 2008 18:25
Jsem ráda,

že zde umí někdo napsat zajímavý blog bez slova Paroubek, ČSSD, KSČM a socka. Tímto děkuji a více takových zamyšlení nad postupem policee či úředníků. Tohle by mělo lidi více pálit, než nějcí politici.;-D;-D;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

8. 10. 2008 18:15
Obávám se, že psát Ježíškovi nepomůže

Já si každý rok přeju čtyřky prsa a taky nic:-/Už jsem se s tím smířila, ale souhlasím, že s tím jak funguje policie bychom se smířit neměliR^Karma JitkaG

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

8. 10. 2008 15:31
Já nevím..

ale mám spíš "divný" zkušenosti s městskou..státní byla vždycky tak nějak O.K....jinak já bych do blogu napsal i číslo toho Suveréna..proč mu neztížit služební postup,no ne?R^

0 0
možnosti
S

Santa

8. 10. 2008 14:48
Bohužel,

stejné případy potkáte, i když budete řešit něco závažného. Prostě PČR je jedna z institucí, v nihž metody, vybavení a chování zamrzly zhruba v roce 1985.

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/