Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Zatr sakr, to je ale ubohy. Proc se pokousite tak neumele a infantilne napadat nekoho, kdo ma jiny smysl pro humor, nez vy? Vsichni vime, ze toto vsechno, co jste napsala, je porad reakce vaseho ukrivdeneho ega na onu slavnou FB stranku. Ja treba nejsem rasista, o zadne rase si nemyslim, ze je podrasou a naopak, ale vtipu, ktery ma riz a opravdu 'koule' (treba i o Zidech), se proste zasmeju. Ale rozhodne si nemyslim, ze holokaust byl spravny atp. Sam mam zdravotni handicap, ale kdyz je vtip o nem dobry, nemam s nim problem. Myslim, ze spis vy jste extremne nesnasenliva  - jak jiz zde v diskusi zaznelo, nebyt prevratu, asi byste byla horliva svazacka nebo komunistka (cenzorka?) a rozhodovala o tom, co je pro nasi splecnost dobre a vhodne. Jeste, ze tomu tak neni a mate moznost si vylejt svoji frustraci do clanku, jako je tento. Jestli hledate chybu, zkuste hledat nejdrive u sebe.

1 0
možnosti
JH

J33i46ř94í 37H85a12v78e65l

31. 10. 2014 15:26

No on ten cíl nenávisti je třeba patřične odlidštit. Takže ten druhý nemá jiný názor. Prostě je to untermensch ehm teda rasista s malým pérem a jeho názorem se není třeba vůbec zabývat. Pardon, on to vlastně není ani názor.

Ona se autorka stylem přemýšlení od těch nácků zas tak neliší.

Smazáno za 3, 2, 1 ... ;-D

1 0
možnosti
IM

A co na to autorka bere ?

0 0
možnosti
KD

K74a10r21e47l 74D59r24d87a

23. 10. 2014 15:34

Ubohost. Rv

  Iva Pazderková to samé zpracovala v roce 2011 o mnoho lépe. Jenže "moudrá" Tereza Boehmová by ji nejspíš označila za rasistku a zakázala ji vystupovat. :-P

http://youtu.be/bVNhf2o6-t4

2 0
možnosti
Foto

Každá agrese něco zakrývá... R^ "Malinkého" beru jako symbol :-).

0 0
možnosti
PU

Vidím že bylo celé mé vlákno diskuze s paní Boehmovou smazáno, prý nepatří do slušné a kultivované diskuze. Nic neslušného v nich nebylo. Zřejmě do zdejší diskuze nepatří jiné názory, než zastává paní Boehmová.

3 0
možnosti

Paní Boehmová by Vám zajisté vysvětlila, že přestože je administrátorka, Váš příspěvek smazal některý z jejich kolegů. Stejně tak, jako se níže vymlouvá, že její blogové články dávají do výběru na hlavní stránce také její kolegové, nikoliv ona sama. Ale možná jí křivdím, je to pravda a ona si opravdu myslí, že jí je tam ti její kolegové dávají pro jejich nespornou kvalitu. ;-)R^

2 0
možnosti
HT

...pak ale přišla změna. To, když se na facebooku objevila skupina "Citáty vo h***ě". Holky obdivně zíraly, když na ně poprvé vyštěkla „Náckové!“...

2 0
možnosti
JL

J55a83n 78L80a54k42o71m59ý

22. 10. 2014 22:40

A co i když tento samotný boj pomocí povídek, deníčků a podobně není nic jiného než něco, čím se někdo snaží zakrýt (řešit) vlastní problém...

4 0
možnosti
TB

S tím nelze, než souhlasit. Bylo by smutné, kdyby psaní nic neřešilo :-) Každý autor deníčku, povídky, názoru atd. se snaží něco sdělit, s něčím (nějakým nešvarem... např. rasismem) třeba bojovat, vyjádřit emoci, názor, pohled... atd. ;-);-);-)

0 1
možnosti
JH

Návštěvnost a karma hodně bídná a to už tě doporučuje i tvá oblibená facebooková skupina, která má díky tobě přes 14000 lajků;-D

2 0
možnosti
TB

Ještě mám chvíli čas, tak odpovím. Nevím, že bychom si někdy v minulosti potykali pane Haváčku. Tak prosím vynechte ten familiérní tón. Co se týče nárůstu "lajků"  na stránce "hovna", tak to mě nijak nepřekvapilo a jsem ráda, že ti, kteří se chtějí "bavit" tímto způsobem, se k tomu hlásí (tedy často pod fake profily, ale aspoň tak). Naštěstí jich celkem není 222 000... Takže to není zas taková hrůza.... V každé společnosti je určité procento...  A každý má aspoň šanci si od nich (přinejmenším) virtuálně odsednout.

Protože s lidmi, kteří se takto "baví" u stolu, ani jinde sedět nechci. A o to mi šlo nejvíc - ne o zákaz stránky - ale (jak píšu v závěru onoho textu)  aby se lidé přestali bát se ozvat, když se jich nějaký "vtip" dotýká a uráží je. Jedině společenský tlak na slušnost, ohled k druhým a požadavek respektování práv slabších může do budoucna fungovat. 

Velmi mě potěšilo, že moje dcera včera přinesla úkol z prvouky pro třeťáky, kde se učí o šikaně, svobodě (i té verbální), která končí tam, kde začíná svoboda druhého.... Zdá se mi, že tvůrci oné stránky třetí třídu přeskočili nebo nedokončili... Bohužel.

Co se týče čtenosti povídek - literární útvary, mají na blogu iDNES.cz vždy obecně nižší čtenost a méně se poutají, protože se jedná o zpravodajský server a čtenáře, kteří sem chodí, baví především politika a aktuální dění. Nad tím není potřeba plakat, tak to je :-) A s malou čteností všichni místní autoři povídek, básní a dalších podobných útvarů předem počítají. Ale i tak stojí zato je psát. I pro pár čtenářů.

0 2
možnosti
JH

Text celkem podprůměrný, minule jste aspoň doporučila skvělou recesistickou facebookovou skupinu:-)

4 0
možnosti
JM

J18a79k38u32b 70M25i39k40e19l

22. 10. 2014 21:28

A nejhorší jsou trpaslíci.

1 0
možnosti
TB

Ty potvory vám vlezou všude... třeba do každé diskuse :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/