Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Moc se mi líbí váš statečný boj proti svobodě slova. Víte já vyrůstal za starého režimu a co se tady rozmohlo po revoluci to je sodoma gomora. Více lidí jako vy. Já bych ty holomky hnal všechny do dolů.

0 0
možnosti
JH

Do svých stařeckých dnů jsem už sociální sítě nepustil. Nečtu je, neznám. Pokud jde o různé definice zla... Vy jste jedno, pro mne nesporné, zkusila pojmenovat. Já s vámi většinou v těch pohledech souhlasím a takovým těm puncovaným ochráncům svobody připomínám ten původně Hegelův názor (potom přisuzovaný Marxovi) že svoboda je poznaná nutnost. Bezbřehá svoboda je anarchie a já nikdy nechodil do průvodů s rudými, ale ani černými prapory.

0 0
možnosti
JR

Neomarxisté stupňují tlak, protože lidé už na jejich pohádky přestali skákat a vidí realitu, která je úplně jiná než bolševiky vybájený rýj, kde se budou všichni tolerovat a bílí to budou platit. A tak vyhrožují soudy, policií a kriminálem za to, když lidi dělají vtipy. Stejně jako jejich předchůdci s Brežněvem v zádech.

Zajímalo by mě, za jakou odvahu ti hulibrci z e-mailů tady našemu špekáčkovi děkují.

Je skutečná odvaha zkoušet páčit z provozovatelů stránek nacionále za účelem udání a když to nevyjde, jít se z toho vystříkat na svůj blogísek. A samozřejmě se sama vystavit do výběru na tejden a nacvakat si karmu.

1 1
možnosti
IM

Na zminene FB strance jsem nikdy nebyl a ani pres mohutne PR megaflexky jsem na ni nezavital ale presto mi to neda. Nezda se vam ze nejvetsi moraliste jsou tak nejak vetsinou nejvetsi svine ..

5 0
možnosti

http://i.idnes.cz/08/032/gal/DMK21d3b3_5311991.jpg

a teď chvilku přemýšlejte. V čem je vaše reakce stejná jako reakce jisté části světa na obrázek výše.

1 0
možnosti
Foto

Nejdříve jsem měl pocit po přečtení obou článků od paní Boehmové, že je nejvyšší čas, abych vytvořil blog, ve kterém budu reagovat na blogaře, kteří se snaží rozebírat sociální sféru. Ovšem po otevření diskuzních fór jsem se pousmál. Díky všem za otevřenou a liberální diskuzi. Hezký den všem:)

0 0
možnosti
RK

Mrzí mně, že jste v předešlé diskuzi nereagovala na můj mírumilovný příspěvek. Ptal jsem se, jaký je Váš názor na jiné závažné kauzi, např. na karikatury proroka Mohameda. Bohužel zůstalo bez odpovědi.

2 0
možnosti
RK

kauzy === ehm pardon.

0 0
možnosti
ZB

Na vás je zajímavý pohled. Jako administrátorka blogů porušujete pravidla, ať už se týkají urážení skupiny konkrétních osob nebo používání vulgarismů v textu. A považujete to tak za správné. Za stejná pochybení pak spolurozhodujete o odstraňování příspěvků. Nepřijdete si vrcholně pokrytecká. 

V textu chcete za urážlivé vtipy někoho trestat a nerozpakujete se ty, kdo se jim smějí vulgárně urážet. Ani to vám nepřijde pokrytecké? 

Rozčilujete se nad zneužitím například Natálky a sama si na ní honíte čtenost a karmu a daný vtip šíříte mezi řádově větší množství čtenářů. Ani to vám nepřijde pokrytecké? 

Pokuste se nad tím zamyslet a najít argumenty. 

Co mi, ale na vás přijde nejděsivější, že nejste schopná svůj názor se alespoň pokusit obhájit a jediné co dokážete je všechny co s vámi nesouhlasí šmahem odsoudit.

16 1
možnosti
RH

No hlavní tragédie je v tom, že pro mraky láskařů  je boj s "rasismem" "fašismem" "netolerancí" "xenofobií" hlavní náplní práce, dyť na to mají spešl školy... fakt fajn job :((

10 0
možnosti
Foto

Nebýt vás, paní Terezo, tak ani nevím, že nějaká stránka na FB existuje, takže jste jí vlastně udělala reklamu. Pokud ze svého blogu neodstraníte fotku o Židech a mejdlech (prý z té FB stránky na váš zásah odstraněna byla), pak bude blog Idnes jediný, který na ni bude odkazovat...

13 1
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4507x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/