Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

pesimistka7

25. 2. 2009 15:10
K tomu textu...

od pana Svěráka je tam "kakaí" od slova "kakao".

0 0
možnosti
MW

Arnold J.Rimmer BDP

25. 2. 2009 9:56
Vidíte,

a když jsem vám minule nabídl alternativu, tak jste můj příspěvek smazala /či nechala smazat/.

Dokonce ani pan Banga, přestože slíbil, že příspěvek do debaty vrátí, s tím nic nenadělal.

Tak nyní neplačte na hrobě televizní zábavy, prosím.

0 0
možnosti
PC

PetaJu

18. 2. 2009 18:11
Hmmm

Mám doma 3,5letého chlapečka a ať si to plánujeme jak chceme .. stejně jim tu televizi i pohádky pustíme. Musím říci, že Kouzelná školka se Honzíkovi líbí .. je milá, nenásilná, tvořivá .. jsou v ní hezké pohádky .. a je přesně pro maléé školkáčky. Hřiště 7 je slátanina .. obzvláště pořad napodobující známý Kabaret s kouzelnými frkačkami .. to jsme měli puštěné jednou a DOST! .. přes zimu když je venku škaredě a zima je televize pomocník, když už jsme si pohrály a domalovaly .. co jsem teda zatrhla a s čím mi Honzík přišel ze školky je program JETIX a jemu podobné .. plné robotů, transformerů a stříleček .. stačí, že si na roboty a spidermany hrají děti ve školce a ten můj mrňous chce do party s většími dětmi a pak mi doma poskakuje s nataženými prstíky a že střílí pavučiny .. tak to by mě kleplo .. nezabráníme ničemu .. ale můžeme to zmírnit a trošku oddálit .. jinak roboty a transformery máme aspoň malinké z McDonalda .. ale tím končím .. opravdu .. dokud mě doma nepřehlasují :-(

0 0
možnosti
OU

17. 2. 2009 19:26
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

18. 2. 2009 10:57
Re: hmmm,

Tak to když já viděl TT s dětma poprvé, tak mě dostalo, jak tam ty věci opakujou. Seděl jsem, civěl jsem a myslel si, že jde o chybu. A děti z toho byly nadšené.

Fakt ale je, že takových těch "velkých" pohádek na které se koukne celá rodina, že těch je méně a méně, tedy pokud do nich nepočítáte slaďáky od Trošky. Poslední taková fajn byla podle mě Lotrando a Zubejda.

0 0
možnosti
T

TristanTzara

17. 2. 2009 15:48
Detsky porady dneska stojej za prd

Ja jako malej smrad sledoval jsem kaceri pribehy a gumidky. To byla kvalita. Melo to napeti, humor, pribeh, zkratka to bylo o necem. A dnes?

V televizi je kreatura, ktera dela hatlamatla matlapatla a to je vsechno :-/

0 0
možnosti
C

culka

17. 2. 2009 15:25
Tak tu bednu...

...odhlašte. A žádné poplatky platit nebudete. Nám to funguje báječně a dětičky se rozvíjejí harmonicky i bez televize.

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/