Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zlatozub

23. 6. 2008 23:07
pražáci

Vyjete do tmy. Vaše parkování nás vůbec nezajímá. Já bych doporučil aby pražáci parkovali na Marsu. A hlavně neobtěžovali takhle přiblblými články ostatní v republice.

0 0
možnosti

Fanuel

24. 3. 2008 14:49
Zdravím

Zdravím, za vším hledej byrokracii,neboli nezbytný aparát, k výkonu státní správy.A zde jsme u jádra věci.To slovo nezbytný????V Bohemia.cz je známá korupcí a neosocialistickým výkonem státní správy.Ono vlastně ,když se podíváme na směrnice socialistický EU,tak budem jen žasnout.Ta podoba s RVHP je příkladná,ovšem v duchu socialistického kapitálu.Stanek(Fanuel)

0 0
možnosti

Jakub

4. 3. 2008 9:11
Velkoměsto??????

Žil jsem v Londyne a to je velkoměsto, ale nikoho takova blbost jako v Praze nenapadla. Jsou tam určité placené zóny, ale ty jsou pouze o hlavních tříd  a center (neplatí se v nocnich hodinach a o vikendech). V ostatních ulicích je parkování neomezeno. Podle me by nejake obcanske hnuti melo  zacit s tímto  problémem  bojovat než  většina bude muset prodat auta, protoze je stejne nebude moct používat.

0 0
možnosti

Pavel Urban

2. 3. 2008 22:52
Úplný souhlas

vytváření zón ve stylu: co městská část, to jiná zóna je absolutním nesmyslem. Omezení vjezdu a parkování v centru = souhlas, ale cožpak je praha 10 nebo 7 centrem ?!!! neuvěřitelné . . .

0 0
možnosti

obyvatel Prahy

2. 3. 2008 18:24
fascinující

fascinuje mne, jak média ovlivňující veřejné mínění, toto téma jakoby přehlížejí. Vždy se pouze informuje o tom, že se někde zóna spouští a to nejlépe ještě s oslavným podtónem. Vůbec se nikde pořádně nemluvilo o pravidlech a podmínkách pro získání parkovací karty. Je diskriminována celá skupina obyvatel v podnájmu a pronájmu, ti nemají možnost mít kartu žádnou, tudíž jsou nuceni auta nechat stát mimo zónu nebo pouze na navštěvnických místech, ve dne za hodinový poplatek, v noci zdarma, nebo se odstěhovat jinam..Toto je pouze jedna, do očí nejvíce bijící absurdita, která se v tzv. metodice pro vydávání pk objevuje. Úředníci skvěle posílili svoji moc nad všemi, koho se parkovací zóna dotýká. Bohužel nejde o blaho občana, jak by bylo správné, ale o příliv nemalých financí do rozpočtů jednotlivých městských částí, magistrátu a také provozovatele zóny. Pokud by to bylo bez výdělku, proč by někdo napadal výběrové řízení, že?

0 0
možnosti

stoupenec mírného pokroku v mezí

1. 3. 2008 18:32
Jest nejvyšší čas..

..aby Zóny zavedli též v ostatních městech a městečkách,ale i ve vesnicích,vískách a dědinách..Prostě na vjezdu  do obce bude značka Zona placeného stání a místní dostanou karty (jinak by starostu příště nezvolili,nebo by mu večer v hospodě dali na budku) a přespolní nechť platí.Proč může pražák volně parkovat třeba v Kropáčově Vrutici nebo Vlachově Březí či v Pičíně,když naopak to možné není?

0 0
možnosti

Flynn

2. 3. 2008 19:30
Re: Jest nejvyšší čas..

Ja jsem prazak a v Praze take nemohu parkovat.

Presne jak pise autorka - mam rodinu, ovsem prarodice, kteri neco obcas potrebuji zaridit, privezt, odvezt (a obcas tam take dite davame na vikend) bydli na Vinohradech. Nyni se "vylety" omezili na minimum - nelze zaparkovat bez hrozby pokuty.

0 0
možnosti

jan

29. 2. 2008 23:09
karty

Přečtěte si debatu o parkování na http://www.kauza3.cz.

0 0
možnosti

VYMÍTAČ BOLŠEVIKŮ

29. 2. 2008 15:52
naprosto souhlasim s autorkou

je to jen buzerace, tahani penez z lidi, plytvani casem a je mi lito tech, kteri bydli v pronajmu a nemaji tam trvaly pobyt. Cela tato vec zpusobuje vic skody, nez uzitku.

0 0
možnosti

xpolix

25. 2. 2008 23:25
parada

no někde se to vyřeší a bude víc místa díky zónám, auta se holt přesunou jinam a problém vznikne jinde, naprosto úžasnej plán, hahaha

0 0
možnosti

::MarX::

25. 2. 2008 22:26
Proč se někdy někdo nezeptá lidí

Proč se někdy někdo nezeptá lidí co na to říkají dřív než něco zavedou. Další rozvíjení parkovacích zón povede jen k tomu, že sice velice pohodlně zaparkují lidé s trvalým bydlištěm, ale pokud budou potřebovat kamkoliv jet, tak bude muset MHD. Mám trvalé bydliště na P6 přechodné  na  P8  a  každý  den  jezdím  za přítelkyní na P3 kde již nemohu zaparkovat mimo 03-06 hodin ráno, což je mi na ....... Jestli zavedou parkování i na P8, tak budu muset parkovat na P6 a nebo prodám auto a koupím si motorku a budu parkovat v domě. Napadlo mě teď jedno přirovnání, že je to asi stejně logické jako, kdyby cestující MHD mohli vystoupit jen na zastávce u domu jinak by chodili pěšky. PS. Začnou se za peníze vybrané z parkovacích karet stavět nové garáže??? Komu to vlastně pomůže??? Z mého pohledu jen lidem, kteří v Praze jen parkují. A co ti, kteří chtějí někam jezdit??? Doufám, že to co nejdřív zruší, tohle je vážně nedomyšlené. Martin Tůma

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/