Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PetraSet

22. 10. 2012 11:44
Zdravím

Sama osobně jsem byla na vyndavání mandlí. Věřte, že to taky bolelo, sice jsem byla třináctiletá, ale pamatuju si to velmi dobře. Bylo to nepříjemné, nedalo se moc jíst, ale o tom tady již píšete...

Mnohem horší bolest jsem zažila ale teď v září. Byla jsem na operaci srdce v nemocnici Na Homolce a můžu říct, že tolik bolesti jsem snad ani ještě nezažila. Po operaci v podchlazení a na mimotělním oběhu se probudíte a máte rourku v krku, první nepříjemnost, dále máte dvaceticentimetrovou jizvu na hrudníku, drény v nadbříšku, velkou kapačku v krku a další kapačky v rukách, kanylu v tepně na měření krevního tlaku a další drátky a hadičky k jinému použití... Morfium mi dávali, ale bolest jsem i přesto cítila. První dny člověk prospí, když se probudí, musí dýchat do masky, aby se mu roztáhly plíce po umělé plicní ventilaci, pak je z toho a z bolesti tak unavený, že zase usne. Horší je to, kdy musíte vstát. Hlava se motá, BOLÍ TO, máte pocit, že jste jedna velká koule, protože zadržujete vodu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/