Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Andrea

5. 3. 2008 12:06
Dik

Ahoj Terezko, dik za clanek. I ja se timto tematem hodne zabyvam, jelikoz jsem obklopena parkovacimi ghetty ze dvou stran a vsichni kdo nedosahli na parkovaci karty parkuji u nas.

Je to trosku neco jako naduzivani smajliku, ale ma nalada je momentalne takova...

;-€;-€;-O;-(:-/Rv(Y)

0 0
možnosti

zuki

3. 3. 2008 20:57
pragocentro

jak to myslite ze s temi mimoprazskymi je to to same, jen bez smluv??

copak se smlouvy uzaviraj jen v praze?

0 0
možnosti

Tereza Boehmova

3. 3. 2008 22:35
Re: pragocentro

Myslela jsem tim jen, ze treba prijede navsteva do Prahy. Nic urazliveho, podivam se, jestli by to neslo formulovat lepe. Jiste, ze pro mimoprazske podnikatele je to uplne stejne.

0 0
možnosti

Vašek

3. 3. 2008 11:25
No

ono je to celé taky trochu o svobodě. Dříve jsem na Prahu 3 přijel a po chvíli hledání našel LEGÁLNÍ místo k zaparkování. Nyní je všude spousta místa ale legálně zaparkovat nejde (místa u parkovacích hodin plná - popisuji situaci v tuto sobotu a neděli kdy se parkovné neplatí). Je naivní si myslet, že všichni co tam nebydlí či nemají firmu tam parkují jen tak pro nic za nic. Je tisíc důvodů a každý nějaký má. Když tam nic nepotřebuju navštívit či udělat nebo přivést tak co bych tam proboha hledal. A pokaždé zařizovat povolení nejde. Ve svém důsledku na to doplatí místní - restaurace, provozovny a nakonec i obyvatelé sami. Kdo by je navštěvoval když se bude vystavovat parkovací buzeraci.

0 0
možnosti

Helena

7. 3. 2008 19:09
Re: No

ze by prazsti radni zuapomeli napsat na parkovaci automaty maximalni delku parkovani, inu ja bych tomu verila.

0 0
možnosti

Ludva

3. 3. 2008 10:06
No nevím.

Jako cyklista vím, že na Praze 2 a 3 používala spousta idiotů blikačky k parkování v druhé řadě už několik let. Jestli teď alespoň přestanou překážet provozu, je to posun k lepšímu.

Je zajímavé, jak automobilisty často mává čiré sobectví. Vy prostě _musíte_ podepsat tolik smluv na různých místech Prahy, že byste to MHD nestihla? Něco Vám prozradím: nemusíte. Můžete si například sehnat jinou práci, kde Vás šéf nebude nutit obcházet zákony a obecní vyhlášky.

0 0
možnosti

kuku

3. 3. 2008 10:16
Re: No nevím.

Jste trochu I D I O T. Ted tech blikacek pribude... A uz vas vidim, jak si shanite novou praci. Zrejme jste tak inteligentni a talentovany, ze vas vsude chteji... che

0 0
možnosti

džajár

3. 3. 2008 9:32
SPRÁVNĚ

jen tak na vás pragocentristi, upletli jste si na sebe bič a vyjete jako šakali!!!(Y)

0 0
možnosti

Glock

3. 3. 2008 10:32
Re: SPRÁVNĚ

Zavilí šakali zavile vyli. ;-D

Co Vás kouslo, že napíšete takový odsudek? 8-o

0 0
možnosti

Tausret

3. 3. 2008 9:29
Jenom by mne zajímalo,

jaké zkušenosti nasbírali naši milí městští zastupitelé na svých častých a často i drahých zahraničních studijních cestách,  prozatím tedy není vidět žádný efekt, jenom zmatky, posouvání termínů, nedostatečné znalosti příslušných úředníků...atd.

0 0
možnosti

buxus

3. 3. 2008 8:48
Neberete v úvahu, že

.. jen v roce 2007 u nás přibylo 170,000 motorových vozidel, jejichž celkový počet jenyní okolo 4,3 milionu. V Praze připadá jedno auto dokonce méně než na dva obyvatele. Do centra Prahy vjíždí denně 250,000. Co s tím chcete dělat?

Parkovací karty jistě nevyhovují všem. Jistě máte pravdu i s tím, že různé firmy v centru mohou mít potíže. Jenže - před zavedením parkovacích zón bylo možné v širším centru bez problémů parkovat? Opravdu za tohle mohou jen ty karty?

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/