Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mispule

21. 2. 2008 23:40
plinky

Jsem taky feministka, taky mám dítě. Nechápu, jak si někdo může myslet, že se tyhle dvě věci vylučujou. Přečtěte si nějakou feministickou teorii. některé feministky například mateřství považují za jedinečnou a jedinou možnost, jak pochopit, co to je dar. Dar bez očekávání něčeho na oplátku.

A jen poznámka, používám látkové pleny a vůbec to není žádná práce! Dnes máme automatky, člověk nemusí vyvářet a hlavně necpe peníze nadnárodním výrobcům plen. Takže já jsem nejen feministka, ale i levičačka, nebo jak se to řekne v ženském rodě. Tak vlastně nevím, co dělám na idnes.;-) 

0 0
možnosti

Josef

19. 2. 2008 11:21
Určitě máte ráda dceru, možná ...

To je ale zajimavé, Terezo. Z materství se nehodláte zbláznit, ale těch článků co jste napsala abyste to sdělila světu. A kdo to nemá stejně jako vy, je slepice. Určitě máte ráda dceru, možná, že máte ráda muže, ale určitě nemáte moc ráda sebe.

0 0
možnosti

Tereza B.

29. 1. 2008 18:53
pan svarak si zavaril mozek

ale ale... vy si ten feminismus teda predstavujete, jak Bursik PET lahve. O "zbouchnuti" opravdu nejde, dite jsem chtela a mam Annu moc rada, jen se z 'materstvi" nehodlam zblaznit jako mnohe zeny - slepice. Jina autorka na tomto blogu, na kterou me upozornil jeden ctenar je toho presnym dukazem. Ta ma plnou pusu MIMISKU, TEHULEK, brisek a podobneho. Fuuuuuj. Vas pocit z meho clanku je bohuzel mylny. Chlapy mam velmi rada! Zvlaste toho sveho.:-)

0 0
možnosti
DD

svarak z krabicoveho vina

31. 1. 2008 17:35
Re: pan svarak si zavaril mozek

NemiláTerezko, veřejně prezentuješ své názory, musíš tedy očekávat různé reakce. Bohužel, ty evidentně nejsi schopná pochopit, že lidé mají různé názory na všechno, i na mateřství. Honíš si tady triko, jak jsi frííííííííí a jak to nežereš, a ÚPLNĚ ZBYTEČNĚ tady programově hážeš špínu na ženy, které si svého MIMÍSKA (jak píšeš) užívají jinak, než ty.  Jiný přístup k životu neuznáváš. Fůj :-©. Zřejmě patříš mezi ty "novináře", které tak nesnášel becherovkový Zeman. Škoda, že tady není KARMA MÍNUS.

0 0
možnosti
DD

svarak z krabicoveho vina

28. 1. 2008 11:52
Klídek a snaž se to víc užít

Doporučuji na tričko napsat spíše zprávu "Na děcko se mě neptejte. Vím

že je ostuda, že se FEMINISTKA nechala zbouchnout chlapem".

Přesně takový pocit jsem měl v polovině článku. Jo a vynechala jsi dotazy na

příkrmy. My s vícečaty si ještě užíváme "A to jsou přirozený nebo z

umělého oplodnění?" :-©

0 0
možnosti
DD

svarak z krabicoveho vina

28. 1. 2008 11:55
Re: Klídek a snaž se to víc užít

Jinak u nás nočnáky používáme, ale nikam jsme nespěchali, Jak píšeš, má to svůj čas.

Přeju ti víc mateřského sebevědomí. Z některých tvých poznámek mám pocit, že s faktem, že jsi matka, dost bojuješ. Trochu víc si  to užívej, rané dětství hrozně rychle uteče, to už nevrátíš a ty další dítě asi mít nebudeš. 

Abys jednou nelitovala, že jsi přišla o nevratné zážitky kvůli fleku v novinách.

0 0
možnosti

Jarka

27. 1. 2008 7:47
pro nektere zeny

je materstvi jedinym smyslem zivota a na sebe zapomenou. a taky se jim mozna vybavuji jejich vzpominky s jejich detmi. tak doufam, ze az budu mit male ze budu zvladat bavit se i o jinych vecech :-)

0 0
možnosti

Zuzana.N

22. 1. 2008 23:14
Nocnik x Pleny

:-)Terezko, to je Anicka sikulka. Moje dite proste taky na nocniku nesedelo, ja ho nenutila - ztrata casu. Taky jsem si vyslechla spousty komentaru - od starsich lidi - ale proste do urciteho veku deti stejne nechapou co se na nich chce. Faktem je, ze kdybych musela pleny prat a zehlit atd. jako kdysi, mozna by muj synacek prosedel  spousty casu na nocniku. Jinak jsem mela taky termin 16.6.

Jinak preji stastny novy rok tobe i vsem u vas doma a pozdrav vsechny "deti" ze tridy.

ZuzanaR^

0 0
možnosti

Tereza

23. 1. 2008 18:57
Re: Nocnik x Pleny

Ahoj Zuzano, rada od tebe zase slysim! Je to presne, jak pises. Vsechny pozdravim!

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

20. 1. 2008 13:10
Tak já se tedy zeptám: A po kom vlastně je?

Dobrý den Terezo,

článek super, ta trička, když jsem si představil, mě rozesmála, myslím, že zkusit to využít komerčně, tak by se tento podnikatelský záměr možná i povedl a trička by šla i na odbyt. :-)Na druhé straně, ta témata rozhovoru těch náhodně potkavších Vašich známých jsou celkem logická, ti lidé to nemyslí zle, mají jen strach, aby, když se nebudou o děcko zajímat, neoptají se na něj, maminka se může urazit a pomyslet si něco ve smyslu: "Copak nevidíš, že se mi narodilo dítě? To ti je to fakt úplně fuk? To seš teda pěknej hulvát."

Apropó: A na koho je podobné více, na Vás nebo na tatínka? Já bych řekl, že je to  celý tatínek, ale oči, ty oči, to jste celá Vy. :-)

0 0
možnosti

TEreza

21. 1. 2008 13:34
Re: Tak já se tedy zeptám: A po kom vlastně je?

Dobry den,

mate pravdu, je to cely Radek. Jinak ja to chapu, ze se kazdy takhle pta, ja se tak ostatnich take ptam. I kdyz se snazim myslet na to, abych nebyla jako kolovratek. Berte me texty spise s nadsazkou :) A o tech trickach popremyslim :) Krasny den.

0 0
možnosti

Marta

15. 1. 2008 21:55
Na to jsem zapomela

Hezky clanek, taky nas to ceka a naivne jsem se domnivala, ze mam vybavu poresenou.... a tu hle, dalsi vec, kterou budeme (a nebo ze by ne? :-)) potrebovat koupit. urcite budu ocekat 'fekalni update' o tvych zkusenosti s prechodem anicky s plen na prkinko. marta p

0 0
možnosti

nany

14. 1. 2008 14:49
Nejsem feministka,

spíš anitfeministka, ale s kauzou nočník souhlasím.  Taky jsem nechala Daníka, aby sám poznal, že už chce "sám" a nočník přeskočil rovnou k záchodu. Pravda, už to byl dědek starej, byly mu 2 roky a všichni na mě koukali skrz prsty, jakýho jsem porodila debila. , nicméně je mi to jedno.

;-)R^

0 0
možnosti

martina

14. 1. 2008 14:49
To samé u nás

U nás se taky nočník nechytal, pokračovali jsme v plenkách a plynule přešli na WC s náhradním malým prkýnkem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/