Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kupujte náš nový výrobek „Dítě snů!“

Moderní doba je k rodičům vlídná: máme pleny na jedno použití, pračky, myčky, sterilizátory, nosičky, sušičky, dudlíky s teploměrem, monitory dechu, elektrická houpátka, chůvičky, podložky, zkrátka skvělé věci, které rodičům pomáhají přežít. Přesto jsou ještě oblasti, kde je potřeba dost dohánět. A proto jsme tu my s „Dítětem snů.“

Ja deti nikdy mit nebudu. Slysela jsem, ze download trva 9 mesicu.http://www.joe-ks.com/images/KidDownload.jpg Děti jsou roztomilé bytosti, které umí váš život patřičně okořenit. Přesto, netoužíte někdy po „udělátku“, které by váš život s nimi ještě zdokonalilo? Nabízíme nový výrobek: „Dítě snů“, který si můžete už dnes objednat v on-line obchodu u firmy Boehmová a dcera. Ujišťujeme vás, že naše produkty jsou naprosto zdravotně nezávadné, zcela bezpečné a splňují nejvyšší záruku kvality. Slibujeme, že vás přiblížíme k soužití s dětmi takřka rajskému.

Jak  „Dítě snů“ funguje?

Vašemu dítěti se na záda dočasně přilepí sada praktických knoflíků, či jeden otočný vypínač s několika polohami, který se přes kůži napojí na jednotlivá nervová centra. Proces trvá cca 2 minuty a je zcela bezbolestný a reverzibilní. Je možné jej aplikovat už několik minut po narození. Konkrétní design, barvy, počet funkcí a tlačítek se odvíjí od ceny a typu, který si zvolíte z našeho exkluzivního katalogu.  

Funkce v nabídce:

Equalizer a translator pláče s podsvíceným displayem – otočný knoflík na stahování nepříjemných zvuků, doplněn překladačem pláče. Už se nemusíte trápit tím, co vám mimino naznačuje. Na displayi se objeví srozumitelné vysvětlení: hlad, plínka, nechci spát, kup mi počítač, škrtí mě pyžamo, zpíváš falešně atd.

Předváděcí (reprezentativní) modul – když se rozhodnete udělat dojem na známé naučenou básničkou či jiným kouskem a dítě se vzteká nebo se stydí, odmítá spolupráci. Zapnete tento mód a máte po starostech. Dražší modely obsahují i CD rom s programem talentovaná balerína, malá zpěvačka nebo šikovný modelář/fotbalista.

Nákupní (pasivní) modul – přepne dítě do stavu: sedím v nákupním košíku, ani nedutám, usmívám se a rozhodně nechci nic koupit! Dražší verze obsahuje možnost zapamatování seznamu nákupu či hlášku: maminko, doma už mám tolik hraček a sladkostí, že další nepotřebuju, děkuji!

Cestovní modul – při nástupu do auta, autobusu či letadla se dítě přepne do stavu „letadlo“ a celou cestu potichu sedí se zavřenýma očima. V této spící poloze jej můžete vzít téměř všude s sebou, aniž byste byli vyvedeni pro narušování klidu. Jedná se o volitelnou nadstavbu centrálního vypínače OFF (viz níže). Potlačeno je rovněž zvracení a otázka: „Už tam budem?“ V případě čůrání se modul sám přepne na vibrace, kterými vás včas upozorní.

Elektronická noční chůva (lékařka - vstávačka) – populární přídavné robotické zařízení, které zajistí potřeby dítěte, především v noci, kdy potřebujete spát. Výhodou je, že vás nijak nesoudí, nepeskuje, není unavená, je vždy k dispozici a je naprosto diskrétní. V případě nemoci navíc diagnostikuje, měří teplotu, dávkuje správné léky. Je-li potřeba dítě pochovat, přepne ho do mazlícího modulu a předá vám.

Velmi oblíbený je také celkový noční imobilizér (nabízen ve verzi s blikajícím dechovým čidlem či digitálním budíkem a hodinami), který zajistí, že se dítě v noci vůbec nebudí nebo je za naprostého ticha elektronickou chůvou krmeno a přebalováno (pokud to věk vyžaduje).

Modul zachování zdravého rozumu – Po 27 pokusech blokuje na 24 hodin opakující se otázku „A proč?“

Centrální vypínač v poloze OFF – když je pláč a zlobení nesnesitelné nebo vás skolí únava. Tato funkce patří mezi nejoblíbenější a je možné ji zakoupit i samostatně.

Při využití všech funkcí vám zbývá čas na aktivity, které děláte rádi, jako je hraní, mazlení a čtení pohádek a nic nenaruší vaši pohodu.

Mezi další příslušenství, které si zákaznice často k „Dítěti snů“ pořizují, patří také domácí robot Adam, který bez problémů zvládne žehlení, praní, úklid (včetně oken), opravy všeho druhu, přebalování, mytí a oblékání dítěte. Na skladě je také starší, zatím nepříliš prodejný model český Pepa, který sice nemá žádné z předchozích funkcí, zato se výborně hodí jako dekorace na gauč, umí dokonale objednávat pivo a přepínat dálkové ovládání.

Pokud vás nabídka našich služeb zaujala a chcete zjistit konkrétní cenové rozpětí, klikněte na www.ditesnu.cz

Autor: Tereza Boehmová | neděle 24.5.2009 21:35 | karma článku: 22,42 | přečteno: 3335x
  • Další články autora

Tereza Boehmová

Knížka pohádek Zuzanka a Goldýš slavnostně pokřtěna a vypravena do světa

Publikuji (jako soukromý blog) pár fotografií z uvedení knížky pohádek Zuzanka a Goldýš na trh. Na křtu panovala veselá atmosféra, přišlo hodně lidí a spoustu podpisů si užily i dvě ilustrátorky Anna a Emma Boehmovy.

8.11.2018 v 17:03 | Karma: 5,71 | Přečteno: 299x | Diskuse| Média

Tereza Boehmová

Pozvánka na křest knihy Zuzanka a Goldýš

Milí čtenáři a blogeři, podařilo se mi dopsat knížku pohádek Zuzanka a Goldýš, která se teď objevila v kamenných obchodech i online knihkupectvích. Srdečně Vás zvu na křest 18.10. 2018, v 17:00. Neoluxor, Václavské nám. 41, PH 1.

30.8.2018 v 20:24 | Karma: 7,08 | Přečteno: 297x | Diskuse| Kultura

Tereza Boehmová

Milí voliči Andreje Babiše, prosím odpusťte si už…

Znáte ten příběh... Byla krásná, mladá, sexy, zdála se čestná, přímá a upřímná, přísahala vám věrnost a vy jste s ní vstoupili dobrovolně a s velkou parádou do svazku manželského.

11.10.2017 v 14:12 | Karma: 44,09 | Přečteno: 8154x | Diskuse| Politika

Tereza Boehmová

Nové články na boehmova.blog.sme.sk

Toto je soukromý článek, kam si budu postupně přidávat odkazy na texty, které zveřejním na blogu sme.sk. Je určen těm čtenářům, kteří rádi četli moje texty - aby je nemuseli hledat. Stačí prokliknout.

23.5.2017 v 11:29 | Karma: 12,65 | Přečteno: 558x | Diskuse| Společnost

Tereza Boehmová

Můj blog najdete nyní "v exilu" na sme.sk

Jak už víte, odešla jsem z pozice administrátorky blogu iDNES.cz na protest proti zneužívání médií vlastněných šéfem ANO Andrejem Babišem pro vlastní politické potřeby.

14.5.2017 v 17:38 | Karma: 15,79 | Přečteno: 725x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Muž přišel kvůli polibku skoro o nos. Útočník ho sekl samurajským mečem

26. června 2024  20:14

Americká policie zadržela jednoho muže kvůli neobvyklému útoku. Šestatřicetiletý Peter Michael...

Vláda navrhuje zvýšení měsíčního poplatku České televizi na 150 korun

26. června 2024  5:53,  aktualizováno  20:05

Vláda schválila návrh na zvýšení měsíčních poplatků veřejnoprávním médiím. Zatímco u České televize...

GLOSA: Tektonické desky politiky v pohybu. Ale kdo riskne koalice stran?

26. června 2024

Premium Co je moc, to je moc, celá koza v polívce, to je o nemoc. To říkávaly naše babičky, když něco fakt...

V kolumbijském Medellínu spadla kabina lanovky. Jeden člověk zemřel

26. června 2024  19:42

Při pádu lanovky ve druhém největším kolumbijském městě Medellín zemřel ve středu nejméně jeden...

  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4507x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/