Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Denule

5. 5. 2009 16:38
Příjemně oddechové čtení

Dobrý den paní Terezo, nenechte se odradit diskuzí, Váš článek byl milý a úsměvný, připomněla jsem si svůj porod... . Určitě jsem si Vás přečetla raději než jiné blogy o politice, příjemně pohladíte na duši ... a končí přestávka, teď zpátky do práce!

0 0
možnosti
TB

tereza boehmova

5. 5. 2009 22:26
Re: Příjemně oddechové čtení

Dekuju moc, pochvala vzdy potesi!

0 0
možnosti
HN

handour

1. 5. 2009 12:09
Je smutný, že stačí

napsat něco urážlivýho o Paroubkovi a ostatní vám budou tleskat,zvedat palec a klikat na karmu. Ale jakmile autor nechá nahlídnout do svého soukromí nebo, nedej bože, otevře srdce - hyenismus se projeví v plné síle..Co se to s náma stalo?!

Napsala jsem článek o výchově mé dcery, o jejím právu na výběr jaký ten život bude...volali na mě sociálku, napsala jsem, že mám ráda sex a hned jsem byla štětka, to že si občas dopřeju sklenku Lambrusca mě pasovalo mezi zasloužilé alkoholičky...Prosím Vás, nechte nás rodit, milovat, pít, smát se, smutnit a hlavně psát tak jak chceme...číst nás nemusíte, to právo a volbu máte vždycky:-)

Hezký májový den všemV

Hana Novotná

0 0
možnosti
L

littlemisssunshine

1. 5. 2009 13:59
Re: Je smutný, že stačí

Neznalost Vas omlouva. Spousta kritiku maji na kritiku padny duvod. A z toho, co jsem videla sama, se jim vlastne vubec nedivim. :-)

0 0
možnosti
PZ

Psí zadek

1. 5. 2009 11:39
Terezo

tento Váš text mě sice nezaujal tolik jako některé předchozí, přesto strašně moc oceňuji Vaši upřímnost a odvahu neprezentovat mateřství výhradně jako procházku růžovým sadem. Přeji Vám, abyste byla silná, nadále pište a na některé zdejší jedule kašlete.

0 0
možnosti
PH

Anuta

1. 5. 2009 9:53
No to je bída

Psát blog, který je ve výběru na hlavní stránce (asi proto, že autorka sama je administrátorkou blogů, že), o několik let starém porodním zážitku, a ještě tak pitomoučce, že bych to ani do specializovaného časopisu pro maminky nedala... Takovéhle rádoby humorné články už se objevují v časopisech a na internetu léta a fakt to nikoho, kromě dotyčné, nezajímá. Zkuste si chvíli počkat, až budete mít opravdu o čem psát, ale tohle už zavání grafomanií a je to jenom zacpání místa na webu.

0 0
možnosti
P

paternosterstreet

1. 5. 2009 10:10
Re: No to je bída

Ale pani Boehmova ma na titulce skoro kazdy clanek co napise to vybiraji oni.

0 0
možnosti
L

Lela

1. 5. 2009 9:34
andreasi, co je na autorce emancipovaneho???

Andreasi, co je na autorce emancipovaneho??? myslis jako to, ze studovala Women Studies v Americe? Takovehle pitomosti se studuji i u nas. A jinak tam zadnou emancipaci nevidim: autorka je materialne zcela zavisla na svem partnerovi a bydli u rodicu - kde je jaka emancipace? Odlozeni ditete do skolky a sezeni s notebookem v kavarne - to bude asi ono! Balim notas pod pazi a utikam do hospody... budu taky emancipovana!:-©;-D

0 0
možnosti
AS

andreas

1. 5. 2009 10:47
Re: andreasi, co je na autorce emancipovaneho???

Každá žena na mateřské dovolené potřebuje také trochu svobody jen sama pro sebe.... Pokud vím, tak většina žen "odloží" dítě starší 3 let do školky... A Tereza seděla v kavárně s notebookem a PRACOVALA!! Některé ženy se chtějí realizovat i jinde, nestačí jim celý den oňufňávat domácnost, což je činnost, která ubíjí tvořivost a moc povznášející není, co si budeme nalhávat.  Volně budu reprodukovat překrásnou větu, kterou jsem objevila na jednom serveru - ženy jsou jako mravenečci, kteří celý den sbírají drobečky z podlahy, pro což již nemají čas trochu se rozhlédnout po světě, přečíst si krásnou knížku nebo dělat něco smyslplnějšího. Přála bych si, aby se více žen oprostilo od toho býti jenom mravenečkem.

0 0
možnosti
SV

Sturnus Vulgaris

1. 5. 2009 9:28
Jednim z projevu tehotenske/materske degradace

je prave potreba neustale verejne omilat sve porodni zazitky. Kdo si myslite, ze je na to zvedavy? Internet je plny takovych originalit a autorky se zbytecne snazi sve okoli presvedcit, jak jsou "nad veci". Proste clanek jeste snesitelny na tematicky zamerenem foru, ale urcite ne na hlavni strance idnesu. Rv

0 0
možnosti
JT

sudovec

1. 5. 2009 14:08
Re: Jednim z projevu tehotenske/materske degradace

Třeba já jsem na to zvědavý. Náhodou mě to moc pobavilo a vzpomněl jsem si i na naše "porodní zážitky".

Je skvělé vidět i jiná témata než politiku, finance, rasismus,....

Na hlavní stranu určitě čas od času i takový článek patří.R^

0 0
možnosti
AS

andreas

1. 5. 2009 8:52
Krásný článek

Krásný článek Terezo, jako vždy jste mě nezklamala. Jste jediný autor u kterého s nedočkavostí čekám na každý další článek...... Teď, když máte dcerku ve školce, by jich mohlo být víc :-). Je zajímavé, proč tak nevinný příběh vzbudil tolik agresivity.... asi jste "pošlapala nedotknutelné hodnoty zázraku zrození" :-). Psala jste naprosto upřímně  o svých pocitech, které cítí mnoho žen, jen ne všechny si to připustí a zabalí se do sentimentálního obalu a řečích o nádherně prožitém těhotenství a porodu.... Je smutné, že emancipovaná žena ještě v dnešní době vzbuzuje tolik nevole.... je to takový hon na čarodějnice. :-) 

Terezo hodně štěstí! Andrea

0 0
možnosti

Ludek_II

1. 5. 2009 9:04
Re: Krásný článek

Hon byl dneska v noci ;-)

0 0
možnosti

Ludek_II

1. 5. 2009 8:47
Nemohu si pomoci

Mně se ten článek prostě nějak nelíbí. :-/

0 0
možnosti
MM

Marichen

1. 5. 2009 7:05
:-)))

R^ moc pěknééé...nasmala sem se u toho..zvlast na konci...

0 0
možnosti
L

Leopoldo

30. 4. 2009 23:28
Kdyz tak ty príspevky ctu

tak nutne napadá otázka: odkud berou tolik agresivnosti?

0 0
možnosti