Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jakožto registrovaný pračlověk otvírám pouze pralinky.

0 0
možnosti
Foto

Už mám LinkedIn nebo jak se to píše nějakou dobu ve spamovém filtru :))

0 0
možnosti
Foto

"O to víc mě polilo horko, když jsem jedním nešikovným kliknutím způsobila, že služba linked-in začala mým jménem bombardovat vás…"

No, přiznejte si, že šlo o něco více, než o nešikovné kliknutí. Ještě před tím jste totiž musela vyplnit heslo ke své e-mailové schránce, aby si z ní LinkedIn mohl stáhnout seznam kontaktů, sám od sebe to samozřejmě neumí. A to potvrzuje jednu zlatou zásadu chování na internetu:

"Nikdy nikomu nesvěřovat žádné ze svých hesel."

Pak k podobným "nehodám" nemůže dojít.

1 0
možnosti
OU
Foto

Mám Linked-in i Facebook. Základem je nedat takovým službám přístup do mé e-mailové schránky.

4 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Bohužel oni to většinou formulují tak, že vám pomocí vaší schránky jen pomůžou najít vaše přátele. Ve skutečnosti ale začnou celý váš adresář hromadně lákat do svých osidel. Protože dneska kdo neroste stejně rychle jako Čína, neexistuje.

1 0
možnosti
Foto

ano, taky mi píšete ;-D momentálně jsem ve stadiu, kdy den bez mailu od vás považuji za tak nějak neúplný... ;-D

nic si z toho nedělejte, když jsem si kdysi instalovala skype, podařilo se mi opruzovat půl republiky se žádostí aby mi zavolali. si museli myslet, že jsem se zbláznila :-/

jdu zkusit najít ten čudlík na to vypnutí ;-) mějte se hezky :-)

1 0
možnosti
TB
Foto

Já už jsem si Vás za-linkoval do oblíbených, heč!R^V

1 0
možnosti
Foto

Díky, aspoň jste mne laika inspirovala a donutila se zas po dlouhé době podívatna svůj účet, abych tam raději pozavíral, co se dá:-)

2 0
možnosti
Foto

Jojo, tenhle LinkedIn. To, co Vám, se mi stalo taky. A obráceně se mi to děje pořád - tuhle mě o kontakt požádal nějaký fešák v kravatě. Nemohla jsem si vzpomenout, ze kterého baru se můžeme znát, ale po dlouhých romantických pět minut jsem si příjemně namlouvala, že je to konečně nějaký tajný ctitel. Leč po přečtení jeho profilu mi došlo, že udělal stejnou klikací chybu jako Vy nebo já...pracovně je totiž dlouhodobě v Hong Kongu;-).

3 0
možnosti
AS

A53d58a77m 26S46t59a68v90a

5. 2. 2014 9:34

Terezo, hlavně, že jste nezlinkovala sebe.

2 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/