Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Terezo, vy přece víte, že to byla nadsázka... navíc dokoukávám Califonication vadle toho jsou asi tyhle seriály odvar.8-oR^8-o

1 0
možnosti

Já vím.. to moje byla také nadsázka...

0 0
možnosti
Foto

Čtení tohoto blogu = naprostá pohoda. Horká káva příjemně voní, natáhnu se, aby se mi pohodlněji četlo, když tu najednou zmínka o South parku a ejhle... kuck, checht a káva je všude. Na stole i na zdi. Parádní článek. Díky za příjemný začátek týdne.

1 0
možnosti

Děkuju! To mě těší.. teda až na tu kávu... Snad jsem vám nezničila oblečení :-)

0 0
možnosti

8-oR^8-o Já si pozval překladatele8-o

1 0
možnosti

Ajajaj.. až tak nesrozumitelné to bylo... No, chápu... Sex ve městě, Zoufalé manželky a Southpark asi nepatří k seriálům, které sledujete :-) Tak příště zase něco obyčejnějšího... Odpustíte mi? :-)

0 0
možnosti
Foto

O48t76a 58V24á20l64e36k

25. 4. 2016 13:34

Vy Pražáci se máte. Jdete z jednoho do druhého. Po tak nabitém víkendu bych si musel vzít dovolenou na zotavenou. My venkované můžeme tak leda čučet na stokrát okoukané konzervy na bedně, protože tady nemáme žádného Spartana a vzali nám i Sparťana, jehož dávají už jen na placeném kanále:-)

1 0
možnosti

Ale zase máte přírodu! :-) A Spartan Race je spíše právě mimo Prahu, do města se ani moc nehodí, to byla výjimka.

0 0
možnosti

D51a80v28i60d 22V96l39k

25. 4. 2016 13:22

To já taky takhle občas zlobím. Třeba vrátím pozdě knížky do knihovny, nebo sním o trochu víc čokolády nebo ........................... sakra už si vlastně ani nemůžu vzpomenout. Zajímavé je jak se s věkem mění naše představa divokýho dobrodružství. Hezký blog paní Terezo a bacha Váš starej teď ví, že máte ten tajnej deníček ;-)

1 0
možnosti

Jojo, už mi ho roztrhal :-) Naštěstí mám kopii na google cloudu :-)

1 0
možnosti

Řádění se nedá plánovat! Ono ještě něco přijde. R^:-)

1 0
možnosti

Taková úplně normální, svižná ženská! Docela hezky strávený víkend, i když byl odklon od plánu. Ale jistě nebyl poslední, a po generálce už to příště klapne!:-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/