Druhý dotisk knihy Matka z cuku a oceli bude 26.1. 2010

První dotisk mé knihy se také vyprodal a tak se připravuje druhý dotisk. Mám z toho obrovskou radost. To jsem vážně nečekala a moc děkuji všem, že si knihu koupili a také děkuji těm, kteří a které si našli/y čas a napsali/y mi e-mailem reakci.

Chodí mi denně maily plné pochopení a podpory, což je báječné – vědět, že je tolik rodičů na stejné vlně, kteří se nebojí, že budou mateřskou lobby zašlapáni do země, když si přiznají, že rodičovství je tu a tam neuvěřitelně únavné a je potřeba brát ho s nadhledem. Díky, že chápete můj humor a ironii.

Když jsem si kolikrát četla reakce pod některými texty, přepadala mě beznaděj a nemohla jsem uvěřit, že jsou lidé tak zlí a zákeřní. Ale když moje kniha vyšla a začaly mi konečně chodit reakce od lidí, kteří si moji knihu koupili a líbila se jim, bylo to jako pohlazení. Došlo mi, že " profesionální diskutér pod články" je spíše diagnóza a nemá cenu se těmito lidmi v životě zdržovat. Protože kdo má vlastně čas psát celý den zlé reakce???? Proto už se zlými diskutéry neztrácím čas.

Děkuji vám ještě jednou za přízeň.

Pokud jste tedy knihu nemohli sehnat, od 26.1. 2010 by opět měla být k dostání v síti knihkupectví.

Pár výtisků z prvního dotisku má ještě nyní luxor – můžete si knihu tedy objednat už dnes - ZDE

Další informace najdete také na www.boehmova.cz

 

v souladu s kodexem publikuji tento článek jako soukromý

Autor: Tereza Boehmová | čtvrtek 14.1.2010 11:07 | karma článku: 5,63 | přečteno: 1846x