Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Některé věci jsou prostě jen jednou za život. Takže Vás chápu, i když jsem byl mimo ČR a sir Paul mne tak minul.

V říjnu je v Praze Paul Simon a už si své lupeny hýčkám a těším se. R^

1 0
možnosti
JR

J24a64r59a 40R27a65n30k

19. 6. 2016 7:08

Diky, to bylo ale hezke buleni, zeVR^

1 0
možnosti
MK

R^ Hezký článek. dovolím si zde příhodně přidat dovětek pod mým posledním článkem.

P.S.

Potěšil mně článek jedné z adminek Terezy Boehmové o koncertu jednoho člena Beatles ( Paule McCartney). 60. léta bylo mé dospívání a tato muzika byla hodně v popředí. V článku se autorka zmiňuje o bezpečnosti lidí na takové velké sešlosti. Její tvrdé hodnocení těch, co při takových příležitostech terorismus realizují - "pitomé náboženství" , "fanatický kretén" , je zcela na místě a jistě se vztahuje na muslimy. Jen by si měla dát pozor na svého kolegu pana Bangu, který mne za hodnocení muslimského nevážení si vlastního života, natož životů jiných, které jsem označil jako "debilní úchylku" a kterou jsem vysvětlil nadřazenosti islámské víry nad lidským bytím, vyřadil z hlavního portálu včetně seznamu blogerů.

Tento článek jsem měl rozepsán, tak ho ještě zde uveřejňuji. Na příště si však rozmyslím, zda se spokojím s psaním "jen" na osobním profilu.

0 2
možnosti
Foto

Mám jen jedno slovo. KARMA. Za celý obsah blogu.

3 0
možnosti
JF

J77a42n 55F56r35o98l97í31k

17. 6. 2016 13:13

Asi bych mohl být Váš dědeček, ale v hudbě sdílíme stejné hodnoty. Byla to muzika mého mládí a stále se to dá poslouchat. Dík za pěkný blog.

3 0
možnosti

Terezo, stejně krásně napsaný blog jako jsou Vaše fotoblogy - beze slov.

McCartney a i zhodnocení současného stavu - na jedničku s hvězdičkou!:-)

Díky!

1 0
možnosti
Foto

Krásně napsaný, jako bych tam byl. A tu vaši úvahu podepisuju. Karma a dík!

4 0
možnosti
VV

Sir Mc Cartney byl vedle Johna Lennona nejvyraznejsi osobnosti Beatles. A pisne tech dvou se v sedesatych nesly eterem vsech zapadnich rozhlasovych Stanic. A ta sedesata leta byla i v tehdejsim Ceskoslovensku zu trochu umirnena, takze soudruzi rusili zu jen svobodnou evropu.

Ty jejich desky ale rozhodne zakazany nebyly, jen se v CSSR neprodavaly. Ovsem vzdy nekdo nejake propasoval, my meli za souseda pilota CSA, a pak byly u nas dlouhe vecery u gamofonu s kamarady a magnetofony.

Jeste k Beatles, oni meli vlastne dve obdobi. Pred a po vystoupenich v Indii. Ta posledni leta pak byla jaksi nakazena indickou hudbou a zu to bylo trochu jine.

2 0
možnosti
MB

Ta indická hudební inspirace je znát u Harrisona na Revolveru a Sgt. Peppers..., pak už se moc neobjevuje (v muzice The Beatles; Harrison byl Indií ovlivněn dál). Spíš to druhé období (někdy od doby Rubber Soul, Revolver) bych viděl jako experimentálnější, kdy vstřebávali různé vlivy od vážné hudby přes jazz, country až někdem k pre-metalu (Helter Skelter).

0 0
možnosti
DV

D55a65v63i98d 23V83l14k

17. 6. 2016 10:47

rozhodněR^ My co jsme prožili devadesátky, tak už dnes jen nad dnešním sešněrovaným Českem smutně potřásáme hlavou. A ten prezident a velkéj Andrej. mám to s nimi stejně:-(.

2 0
možnosti
TB

Naštěstí nás ještě pár je a asi musíme ostatní opakovaně upozorňovat, co se děje.... Aspoň psaním. Jednou jim to určitě docvakne...

5 0
možnosti