Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

blob

15. 12. 2009 20:06
ano

těhotenství i porod jsou někdy míň a někdy víc nepříjemné, ale člověk ví, že to není napořád a ten výsledek stojí za to.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SO

Scarleta OHarrova

15. 12. 2009 19:28
mělas jít na potrat

hned jak tě to přestalo bavit

0 0
možnosti
V

vebe

10. 7. 2009 18:49
pro autora 2

Nikdy mě nenapadlo to vnímat takhle. Dcera mi zrovna sedí na klíně, protože přišla a chtěla se přitulit, dostala jsem pusu,řekla miluju tě. A já se musím trochu pousmát, tohle by přece stálo za to i kdybych rodila týden.

Mějte se hezky

;-)

0 0
možnosti
V

vebe

10. 7. 2009 18:47
pro autora

Drahá matko, já tomu nerozumím, proč to cítíte tak negativně. Kdo vám lhal? Vy nemáte třeba svou maminku aby vám řekla že to bolí?  Já jsem v šoku. Teď je mé dceři 2,5 roku. Od třetího měsíce těhotenství jsem do nedávna byla sama. Do toho s bipolární poruchou. Vy to popisujete jako největší horor vašeho života.Jste přece už dost velká ženská aby jste v tom nemusela hledat za každou cenu pointu.Protože ta je jasná.Víte já měla těhotenství v naprosté pohodě, neměla jsem čas zabývat se kravinama typu časopis maminka, musela jsem chodit do práce abych si pak ten luxus být maminkou mohla vůbec dovolit.Jistě že porod není pěkný, on vám někdo sliboval že bude?Zkuste se zabývat méně sama sebou, věřím že to bude požehnání pro celé vaše okolí. A i vám to bude ku prospěchu.Dala jste přece život, to není málo a za veškerou bolest to rozhodně stojí.Můj porod trval tři dny, celé ty dny kontrakcí,nevyspání,zvracení,vyšetření.Dovezli mě s odtékající vodou v po večer a dcera se narodila ve středu večer

0 0
možnosti
P

Pollini

15. 12. 2009 19:09
Re: pro autora

Milá paní, to arogantní oslovení jste si k autorce mohla odpustit. Nejprve musím reagovat na Vaše slova o "velké holce", protože jak všichni můžem vidět, sama jste asi velká holka nebyla, když jste přišla do jiného stavu a zůstala sama. Jestliže trpíte bipolární poruchou, takto chápu ještě méně. Každý je svého štěstí strůjcem a je to tedy jen a jen Váš problém a Vaše zodpovědnost a Vaše rozhodnutí. Nemáte tedy nejmenší právo kohokoli hodnotit ve srovnání se sebou samotnou.

Musím Vám říci, že DOOPRAVDY a SKUTEČNĚ matky o svých těhotenských hrůzách nemluví, protože "to se přece musí vydržet". Takže Vaše, cituji:"Kdo Vám lhal?" , není vůbec na místě. Já jsem čekala dvojčata, mám těžkou depresi, i když těhotenství v pohodě a taky nevytrubuju do světa, jak maj všichni sklapnout, protože je to normální. Tak jsem se rozhodla sama a rozhodně to neberu jako službu společnosti.

0 0
možnosti
K

Kimmy

29. 6. 2009 8:31
Ultrazvuk

jen bych podotkla, ze ty holywoodske filmy se az tak nemyli, protoze v zahranici je bezne provadet ultrazvuk uz od 6. tydne tehotenstvi pres brisni stenu, nikoli vnitrne...

zahranicni lekari vubec praktikuji celou radu veci, ktere by zrejme jejich cesti kolegove smahem odsoudili slovy 'co bych se namahal' - napriklad pri vysetreni ohleduplne zakryji cast, kterou nepotrebuji zkoumat, dekou a pod...

ale co by holt Cesi chteli, kdyz nejsou ochotni si priplatit ani tech pitomych 30 Kc

0 0
možnosti
S

Screamo

13. 6. 2009 16:06
Svatá pravda!!!

Máte pravdu naprosto s Vámi souhlasím!!!R^

Konečně někdo ,kdo se o tom nebojí veřejně mluvit.

Některý ženský jsou děsný krávy který Vám dokola budou tvrdit jak je těhotenství "krásné" prostě přišli o rozum ;-D

0 0
možnosti
S

Screamo

13. 6. 2009 16:04
Pravda!

Svatá Pravda!!!R^

0 0
možnosti
L

Lou.

19. 6. 2009 19:42
Re: Pravda!

primo hnusne to neni....ale opredene horami ruzoveho balastu, nejkrasnejsi obdobi zenskeho zivota, bla blabla..to je.Vadi mi stejne veci jako Tereze...ale jinak to bohuzel opravdu nejde.

0 0
možnosti
WS

wandering star

31. 5. 2009 3:42
Klasický adolescentní přístup feministky

Ženy na feminismu přitahuje  příslib věčného mládí, nekončící puberty. Stejně jako puberťáci kladou vinu za všechno okolí (nejčasteji rodičům), neustále si stěžují a nejsou schopni přijmout za svůj život odpovědnost (to je až znak dospělosti), i feministky, ačkoliv si nárokují všechny výhody dospělých, odmítají přijmout za svůj život odpovědnost a viní za všechno, co se jim kdy špatného přihodilo, své okolí (nejčastějí muže).

Svět respektuje ty, kdo jsou schopni přijmout odpovědnost za sebe i za jiné. Proto feministkám a adolescentům chybí nejen sebeúcta, ale i úcta okolí.

0 0
možnosti
K

Kukačka35

31. 5. 2009 0:15
mít děti je dar...

... a už proto nechápu, jak může žena říct, že je těhotenství hnusné. Myslím, že dost záleží na přístupu k věci- pokud dítě chci a těším se na něj, ráda snesu nějaké to nepohodlí. Jen sobecká ženská, která myslí pouze na sebe, jen ta vzdychá nad tím, že přibrala a otekla, že musí častěji k doktorovi a že porod bolí. Absolvovala jsem to všechno před pár týdny a mám to ještě v čerstvé paměti. Těhotenství bylo i přes fyzická omezení fajn, protože jsem se  na miminko těšila. A porod sice bolel, jak by ne, ale přesto je to nejhezčí zážitek v životě ( bez legrace)- když mi dali toho nového človíčka do náruče, stálo to bohatě za všechnu bolest a námahu. A upřímně lituju všechny, kterým to není souzeno.

0 0
možnosti
B

berry1950

29. 5. 2009 14:58
ten odpor

s jakým vidíte těhotenství, se nejspíš na dítěti i projeví. Nezlobte se, ale neznám žádnou maminku  svých současníků, která by o těhotenství a mateřství mluvila s takovým odmítáním a cynismem. Měla byste si pořídit asi spíš Otesánka. 

0 0
možnosti
WS

wandering star

1. 6. 2009 8:00
Re: ten odpor

Copak to asi udělá se vztahem k mamince, až si to holčička jednou přečte?

0 0
možnosti