Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

3. 7. 2008 10:45
Jasný souhlas

Předsedové parlamentích stran by měli mít svá procenta hlasů a za prvé bychom hodně ušetřili a za druhé by se nemohlo stát, že někdo bude hlasovat rozumně. Což se mimochodem ve vašem jakobyparlamentu ještě nestalo.

0 0
možnosti
LU

pidla

2. 7. 2008 13:38
Pravda,

ale co my s ní? Volit chodíme, do politiky z principu nechceme, co dál?

0 0
možnosti
D

důchodce

2. 7. 2008 13:38
ženská odpudivá

zanechte své třesky-plesky a zmizte. Pokud možno zpět do Europarlamentu. Tam se mezi těmi ostatními pěti sty budižkničemů ztratíte. Jsem si naprosto jist, že zde o vás a vaše exhibice nikdo nestojí.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

2. 7. 2008 13:36
Nebylo by ti líp u plotny?

Udělej generální úklid svého EGA, vyhaž z něj ambice stát se něčím a stoupni tam, kam ženská patří. Stejně to máš marný, nejsi ten týpek, který se líbí a bez toho se politika dělat nedá. Krom toho je z tebe příliš patrno, jak nahoru chceš a těm se podtrhává žebřík.

0 0
možnosti

anžto

2. 7. 2008 13:32
:-)

s tím sice souhlasím, ale jinak mi přijde článek jako dost ubohá reklama na Politiku 21. 

0 0
možnosti
LH

xhorl33

2. 7. 2008 13:21
I eurooslanec má být odvolatelný

Vzhledem k tomu, co jste tady nastínila, bych ráda odvolala Vás.

0 0
možnosti
SL

stanislav.lelek

2. 7. 2008 12:22
Inteligentní diskuse

Ačkoli mě politika nezajímá víc než málo, nenechává mě chladným tato, a jim podobné diskuse. Kdo z  vás, "autorů" sem přispívajích, má na to, aby sesmolil byť jen krátký článek, mající hlavu a patu?!  Český národ rád soudí druhé podle informací získaných z bulváru. Vážení, zapomínáte vidět za každou tváří člověka. Kdo z vás zná Janu Bobošíkovou osobně? Kdo z vás má odvahu s ní měřit své dovednosti a inteligenci?

Moje babička říkávala: Závist nejhorší nemoc. Zkuste se nad tím aspoň zamyslet. Nepapouškujte stále dokola slova kdejakých pisálků, kteří za to dostávají zaplaceno. Uvidíte, že se nám všem bude žít hned líp.

lelek.blog.idnes.cz 

0 0
možnosti
MB

buxus

2. 7. 2008 13:26
Re: Inteligentní diskuse

Příteli, vy jaksi nechápete oč tu běží. Tady nejde o to, kdo umí napsat lepší slohové cvičení, či kdo komu závidí dovednost a inteligenci.

Svůj názor na paní Bobošíkovou jsem si nevytvořil četbou bulváru (mimochodem - ten se spíše zabývá tím, která celebrita se ukázala kde nahá, než politickými počiny europoslanců - ty jim náklad moc nezvednou). Postačilo mi sledovat v běžných médiích a přímých přenosech pochybné politické akce s využitím pí. Topolánkové, či trapnou úlohu při volbě prezidenta v režii KSČM. S tím nemá bulvár, ani jakási blíže neurčitá závist, naprosto nic společného.

0 0
možnosti
H

Helena

2. 7. 2008 12:03
Odstup uz pro Boha!!!

První kdo by měl být odvolanej je Bobošíková sama. Do kapsy si podle Hospodářských novin za 5 let přihraje vedle platu a příspěvků pres 23 milionu korun!!! http://domaci.ihned.cz/c1-24540510-za-co-padne-ctvrt-milionu-eur-cesti-europoslanci-mlzi

Za to krmí celou svou rodinu a firmy manžela, které by díky jeho manažerské neschopnosti jinak už dávno skončily v likvidaci, jako několikrát před tím. Občas napíše nějaký nesmysl, aby se nepoznalo jak je líná, a chvástá se, kolik na tom pracuje expertů. Nikde ale žádné jméno, buď se stydí za Bobo, nebo spíš vůbec nejsou. Proč si už nepřizná, že je všechno podělala a neštěkne po ní ani čokl? Hrůza ubohá! :-©:-©

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

2. 7. 2008 11:37
Pop flip-flop

Ujišťuju vás, Madame Bobošíková, že vám nevěřím ani slovo, váš naivní populismus považuji za směšný a nevolil bych vás, ani kdybyste mně držela u hlavy pistoli. Mimochodem, před pár dny jsem ve Spálence potkal před Městským soudem vašeho ex-přítele, který vás protlačil do politiky a ke kterému se teď nechcete znát...Vovku Železného. Postával tam v obleku bratru za čtyřicet papouchů a zuřivě s někým telefonoval, pravděpodobně s Monsportem.;-)

0 0
možnosti
JN

Die Hard

2. 7. 2008 11:39
Re: Pop flip-flop

ani kdyby ti podrzela??:-P

0 0
možnosti
JN

Die Hard

2. 7. 2008 11:36
ahaaa...

to je jenom raklama na novou ustavu z hlavniho bobo stanu, tak to nic...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik