Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NB

j@ck

28. 9. 2008 12:21
-

Pro tu pani mam pochopeni, ale nelibi se mi, jak si na tom vy honite popularitu :-/

0 0
možnosti

sorgedoktor

24. 9. 2008 12:23
Muž týraný v léčebně na Chittusiho ulici..

Tedy tohle napsat je dost silné.Pobyt  v  LDN je utrpení pro pacienta jakož i pro kteréhokoliv  zaměstnance..

0 0
možnosti
VH

Stará kára

23. 9. 2008 15:25
Vy jste odbornice??????????,,

Že víte na co zemřel. Nebo kvůli vám porušil někdo z lékařů lékařské tajemství?

Zápal plic je u starých ležících pacientů poměrně častou (a obávanou) komplikací. 

Takže co tady žvaníte. Na čem se hyenovitě (jenže těmto tvorům je to dáno přírodou) přiživujete?

Kdy už dáte pokoj?

0 0
možnosti
R

rozumbradadada

25. 9. 2008 19:06
Re: Vy jste odbornice??????????,,

a vy neumíte číst, ne????? z článku jasně vyplývá, že manželka zemřelého pacienta je sama lékařka a když se prokliknete ze článku na stránky bobo, tak je tam s tou lékařkou i rozhovor...

0 0
možnosti
MC

mazda323

21. 9. 2008 8:15
Týrání starých

lidí neprobíhá jen na LDN, ale také na chirurgii. Moje schopná babička po amputaci nártu DK dostala plenkové kalhotky, tlumící léky a na noční stolek přesnídávku ve skle s polévkovou lžící! Od smrti ji zachránilo pouze to, že jsme ji odtamtud vzali a žila další tři roky. Byla to eutanazie zaživa - jedním slovem hrůza!!!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

23. 9. 2008 15:26
Re: Týrání starých

Byl jsem také po operaci. Dostal jsem bažanta, tlumící léky (abych se nezbláznil bolestí) a na noční stolek jídlo.   Přežil jsem nemocnici spokojen. Možná proto, že jsem očekával pomoc a nehledal neexistující chyby.

0 0
možnosti
LU

pidla

20. 9. 2008 14:48
Karma

a díky, že o tom mluvíteR^

0 0
možnosti
D

Dennys

20. 9. 2008 8:12
Všichni máme co jsme chěli

 Přitom stačilo jen po téměř 20ti letech kapitalismu u nás pochopit, že největší motivací VE VŠECH oblastech lidské činnosti jsou děňgi a personál trošku finančně motivovat. Socialistické zdravotnictví v kapitalistickém moři nám nyní kleká personálně a svůj podíl viny na tom mají všichni - kolik nezaplacených přesčasů asi museli podřízení p.profesora za léta jeho šéfování odpracovat? Tak to bylo všude a frustrace je tím přímo naprogramována. Kdo mohl, ten už ze systému utekl, další se chystají a ti, co zůstali teď využívají šance upravit si prac. podmínky k obrazu svému. Co se změní? Nic. LDNka je pojištěna a propustit sestry si dnes žádné zařízení nemůže dovolit. Lékaři a sestry dnes chybí bez výjimky v každém zdravotnickém zařízení. 

0 0
možnosti
D

Dennys

20. 9. 2008 8:21
Všichni máme co jsme chěli 2

Altruisti vymírají, svoji práci jako poslání nechápou ani politici, soudci,.... tak proč to požadovat stále jen po zdravotnících. Klaus kdysi posílal lékaře prodávat párky a dělat taxikáře, že je jich dost a jejich práce je jako každá jiná, tak co by chtěli - tisíce jich už ho poslechli, další odcházejí a Rumuni s Bulhary nepřijdou - moc by si platově nepolepšili, tak jdou rovnou více  na západ. Stovky sester utekly kam se dalo a další si přestávají nechat si vše líbit. Jak z toho ven? To tahle deforma nevyřeší. Jak zpívala ABBA - Money money money. Zdravím z Bavor.[>-]Rv

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

19. 9. 2008 21:24
Copak na to

Lékařská komora a MUDr Kubek, strážci to etiky v lékařském stavu? Ze strany lékařů neslyšet žádnou reakci, ačkoliv jinak, zvlášť když jde o peníze , mají plné huby blaha pacientů?

0 0
možnosti

3lipy

19. 9. 2008 18:55
Pani Jano,

jemi jedno kdo napíše pravdu o týránní starých lidí v LDN. Začal to redaktor Ondra Šťastný svoji reportáži, když se v léčebně nechal zaměstnat jako saniťák a odhalil hrůzy páchaných na nepohyblivých lidech. Už to vypadalo, že se případ začne mést pod koberec, slíbenými kontrolami v léčebnách, a pak jste přišla s týráním pětaosmdesátilétého lékaře a trestním oznámením na dotyčnou léčebnu.  Díky za všechny senory a dotáhněte případ k dořešení. L.Č.

0 0
možnosti
SJ

Izabelle

19. 9. 2008 23:48
Re: Pani Jano,

R^ tak tak

0 0
možnosti