Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Díky za hlas rozumné a nezakomplexované bytosti R^V

2 0
možnosti

Já nevím proč se lidé hádají kvůli homosexualitě. Obvláště v Čechách. Tady je je jiná sexuální orientace brána jako určitý normální handicap. A také to je normální handicap. Jako třeba tloušťka, zrzavé vlasy (u chlapa), nebo ošklivý obličej (u ženy). Může to být důvod posměchu, může to být důvod určité odtažitosti, ale nelze tady mluvit o nějaké diskriminaci. Co já osobně vidím, česká společnost je hodně tolerantní a, s vyjímkou třeba cikánů, nemá problémy s diskriminací

Průvody homosexuálů jsou importovanou věcí jako třeba Santa Klaus. Nikoho to moc nezajímá, ale prostě to praští do očí. Zbytečně se sem tahají diskuze o problému který fakticky neexistuje. Kapku jiná situace je třeba teď v Rusku

Homosexualitě myslím že v absolutní většině případů rozumíme velice dobře. Vkus je prostě různý. Spíše si myslím, že kdybychom roztřídili sexuální chování na normální a nenormální dle obecně přijímaných pravidel většinové společnosti, více než polovina z nás by se dostala do té nenormální společnosti. Pedofilie, zoofilie, homosexualita, foot job, anal, piss, sado-maso, ... . Když si najdete seznam možných sexuálních úchylek, garantuji Vám, že si to na jednu A4 nevytisknete, ani ve dvou sloupcích)

3 0
možnosti
Foto

Máte recht, člověče :-) I s tím, že pochody homosexuálů obvykle jsou natolik výrazné (podáním, barvami, medializací), že jejich konání si nevšimne jen minimum lidí. Jen nerozumím tomu, proč to některé tolik irituje. Vždyť nikdo nemá povinnost se těch akcí zúčastnit, nikomu domů nechodí letáky s informacemi... A ty zprávy v tv nebo na internetu se snad dají přehlídnout ne? To je to, co nechápu :-)

1 1
možnosti
AS

A61d69a60m 92S53t96a84v79a

21. 12. 2013 21:47

"nejsou příšery...": nikdo, kromě několika gaunerů, je za příšery nepovažuje, vyjadřují-li svůj vztah ve vší intimnosti, jak se to žádá i od těch vašich heterosexuálů. Ale jestliže s tím dělají komedie a na veřejnosti obscénní demonstrace a provokující procesí, a bezdůvodně, jen aby se zviditelnili, furt vykřikují, jak jim je ubližováno, pak, žel, si o to sami říkají! Veřejnost také odmítá demonstrativní sexuální projevy i těch vašich heterosexuálů, a trestá je za to!

8 2
možnosti
Foto

Na jednu stranu máte pravdu, na druhou stranu na takovým karnevalu v Riu se prý čeká letos opět nával... :-)

2 1
možnosti
MR

Každá doba se s něčím potýká, dříve to byla ženská otázka, před tím třídní otázka, etnická otázka, příslušnost k určité víře, katolík, evangelík ... .

2 0
možnosti
JK

V létě jsem v Praze potkal dva mladé muže, byli slušně ustrojeni, pěkně ostříháni, drželi se za ruce a moc jim to spolu slušelo :-)

3 3
možnosti
RH

Článek je veden v duchu vadné debaty o homosexualitě. Pravidelně je zaměňována tolerance k propagaci sexuální orientace za tolerance k homosexuálům a homosexualitě, homosexuální chování s homosexuální orientací a rozdíl mezi kritikou / odsuzováním a racionálním hodnocením. Na homosexuální orientaci není nic špatného a jen naprostý blbec s tím má problém. Sexualita je věcí každého člověka, a proto propagace homosexuality (nebo jakékoli vlastní sexuální preference) je  naprosto stupidní. Debata troskotá pravidelně na nepříjemné "úchylce" homosexuálů, kterou je velmi častá identifikace s vlastní sexuální preferencí. U lidí mě zajímá tisíc věcí víc než jejich sexualita, ovšem homosexuálové vidí lidstvo nespojitelně rozdělené na homo a hetero.

15 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, že mezi nimi jsou extrémně "propagující se". Pravda je i to, že média přetékají i dost nevkusnou snahou lákat čtenáře či diváky na projevy heterosexuality a je to vnímáno jako náramná zábava.

2 1
možnosti
JK

J79o35s86e49f 79K51l82a31t

21. 12. 2013 20:34

Katko nejste nakonec homosexuální chlap?

6 0
možnosti
Foto

Moment, podívám se...

1 0
možnosti
FV

Napsal jsem to pod článek pana Husáka, napíši to i Vám:

Homosexuálové využili toho současného trendu adorování minorit a vzbuzování pocitu viny u majority a snaží se z toho také vytřískat co nejvíc. Nelíbí se mi to, ale dokud zde bude mít takto významné slovo multikulturalismus, tak s tím asi mnoho neudělám. A právě tyhle násilné snahy mne tlačí do pozice, kdy bych se měl jako heterosexuální bílý muž ohradit a bránit. A to i přesto, že jsem nikdy proti homosexuálům vůbec nic neměl. Trošku kontraproduktivní snaha, ale holt mají co chtějí :-/

12 3
možnosti
Foto

Ani 14 smajlíků v textu jediného článku nepomůže zastřít jistou křečovitost vypořádání se s panem Husákem, zapříčiněnou faktem, že psal úplně o něčem jiném, než Vy. ;-)

11 2
možnosti
Foto

Pochopila jsem pana Husáka tak, jak jsem jej pochopila. Do hlavy mu nevidím, reagovala jsem na slova ;-) A smajly jsou mou malou slabostí, v určitým ohledu doplňují význam textu - tedy podle mýho skromnýho názoru ;-)

1 4
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 702x
Jsem ta, která jsem. Matka, žena, dítě, pracant, lenoch, chytrák i tupec, ale hlavně člověk (za což se občas lehce zastydím).

Seznam rubrik