Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Karma. Zlo a hloupost je k vzteku. Cítím to podobně jako Vy. To není boj, to je zbabělost. Prchnout ze života a  přitom zmrzačit či zabít nevinné.

0 0
možnosti
JH

Třeba kdyby vám zabili manžela na frontě a děti odvedly, tak by jste se jako matka taky možná odhodlala k teroristickému činu a je úplně jedno jestli na západ nebo na východ.

Tím to nechci a nemohu omlouvat, ale je dobré se podívat na pohnutky takových lidí.

Bohužel církev ať už v jakékoliv podobě tomu velmi výrazně napomáhá. A je to úplně jedno jestli je muslimská nebo jiná. Papež také světil fašistické zbraně před 2 sv.válkou.

A jak jsem dnes již někde četl naši partizáni byli za 2 sv. války nazývani v Německu teroristy. Tak si to přeberte sama. Posuzování není jednoduché, ale někokoho odsoudit to jde hned!

0 0
možnosti
Foto

Chápu Vás, ale těžko...

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že to z čeho je vám i mně zle není víra, ale církev. A muslimové jsou k terorismu snadno manipulovatelní mimo jiné i z toho důvodu, že je hromada z nich negramotná a sami si ten Korán nepřečtou. Prostě středověk a je to děs běs.

2 0
možnosti
Foto

Přikládám velký, neznabožský amen...

1 0
možnosti
Foto

Dotýká se Vás zlo? Opravdu? Nebo jen zlo páchané náboženskými fanatiky? Kdybyste byla nezodpovědnou poslankyní a v případě chuti dát si panáka byste dávala přednost nikoli parlamentnímu baru, už byste třeba měla jasno, jak je to s tím Bohem:-)

A pokud byste byla nevšedně nezodpovědnou a lhostejnou političkou, už byste třeba po otravě metanolem věděla i to, že zabíjí i jiný fanatismus. Třeba nenažranost nebo lhostejnost. Ale samozřejmě máte právo upínat svou pozornost ke zlu jinému:-)

0 1
možnosti
Foto

Dotýká se mě zkrátka zlo. Aktuální a diskutované je nejen to v naší zemi, páchané politiky (které - jak málo lidí věří a ještě méně lidí dle toho koná - lze změnit), ale i to "celosvětové", páchané (též) politiky, ale i ostatními, a právě skutky těchto náboženských fanatiků jsou natolik výrazné, totiž právě svým dopadem na ostatní lidské životy, že zkrátka praští do očí. Mám právo neupínat svou pozornost k žádnému zlu, a žít tak život spokojený, nerušený a v jistém ohledu mírumilovný. Ale tímhle způsobem to zlo nezlikviduju, jen ho budu přehlížet :-) Nespasím svět, ale to neznamená, že mě to nemůže štvát ;-)

1 0
možnosti
Foto

Hezkej blog, ale až na ty příšerný pravopisný chyby, ženská!!! Nepíše se (_,_) , ale (_!_)  Úplně jste vynechala tu čárku mezi půlkama! :-)

3 0
možnosti
Foto

Jsem nemožná... ještě ke všemu! Jdu se někam odstřelit... Ideálně ne sama ;-D

1 0
možnosti
JK

J29o70s45e54f 26K63l13a48t

29. 12. 2013 21:55

Proč to ty lidi dělají?

To nejsou lidi.

1 0
možnosti
Foto

Ale oni to určitě jsou lidi, ale trochu jinak no... :-/

0 0
možnosti
TB

v zásadě  můžete mít pravdu,ale teď se na to podívejte jak je to vidět z druhé strany. V těchto oblastech co dotyční žijí, si ruští vojáci také nedělají servítky mezi pohlavím obyvatel. Dokážou zabíjet kohokoliv kdo jim přijde pod ruku s řečmi, stejně je to každej terorista ať je to dítě anebo cokoliv. A jejich válčení v prostoru Kavkazu v Čečně taky nic moc. Zabití obyvaté,vypálené vesnice šmahem přineslo této zemi hodně bolesti a hoře mezi civilním obyvatelstvem.

 Nechci je hájit,aby jste tomu třeba takto rozuměla, Rusko pouze sklízí co si zaseli svými vojenskými výboji v tomto prostoru. To jsou fakta

1 2
možnosti
Foto

Když já to nevztahuju jen na Rusko, ale na celej svět... Každá zbytečná smrt je... no zbytečná no :-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 702x
Jsem ta, která jsem. Matka, žena, dítě, pracant, lenoch, chytrák i tupec, ale hlavně člověk (za což se občas lehce zastydím).

Seznam rubrik