Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kevinbb

28. 12. 2010 19:07
Hezky jste to

sepsala a vetsinou mate pravdu.

Vite me(nam) se moc libi komedie "Sam doma", ale vetsine lidi unikne jedna vec a podle nas, ta zakladni. Treba v prvnim dilu je jasne videt, ze Kevin je nevychovany rozmazleny kluk ktery v jeho letech si chce prosazovat svoje detske predstavy a aby pred nim vsichni sedali na zadek. To je hlavne videt na zacatku filmu, kde v realnem zivote by Kevinek dostal na prdel plus trest. Ale samozrejme potom kdy se octne sam doma, ukaze film vlastne Kevinka jaky ze je to hrdina a chytry kluk a ze on je opravdicky genius a ze neni spravne ohodnoceny rodinou a pribuznymi, ze mu vlastne vsichni oblizuji, ze ho nerespektuji jako nekoho koho musi poslouchat.

Samozrejme ten film je hodne zabavny a komicky, ale je tam to, ze vlastne rozmazleny ulicnik ktery si chce stale prosazovat proti "zlemu" okoli svoje jedine spravne nazory je vlastne hrdina a v realite by vsichni rodicove chteli mit takoveto syny a proto se jim dovoli cokoliv, od perinky.

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

28. 12. 2010 16:57
souhlasím s Vámi, ale...

...ale jestli se v nějakém filmu z věznice budou všichni smát (třeba Blázni ve vězení), nevyvodím si z toho, že dříve bylo ve věznicích veselo (nebo jinde, nebo jiní lidé se tam smáli) .. jsou to totiž jen filmy, a film není, nebyl a nikdy nebude zrcadlo, víte ;-)

0 0
možnosti