Mým národům!

9. 03. 2019 17:16:09
President Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron, z vůle Boží Président-Soleil, vypotil tento týden plamenný pamflet pro všechny Evropany. Hluboké myšlenky zpracovala armáda sekretářek, překladatelů, press**** a podržtašků. Tak si k

Tak si každý ovčan unie mohl přečíst jeho prohlášení ve stejný den v rodném jazyce. Takovou propagandu nemá ani J.C. Juncker po prohýřeném dni, ani Anděla Mutter po zdařilém mejdle. Plné znění najdete v každém dobrém plátku..

Namátkou vybírám pár myšlenek, které mě zaujaly:

...Situace je naléhavá. Za několik týdnů proběhnou evropské volby, které budou rozhodující pro budoucnost našeho světadílu. ...ještě nikdy nebyla Evropa v takovém ohrožení.
S tím se nedá než souhlasit! Problém trošku je, že ohrožení způsobili parchanti jako ty, Manu. Ohrožen je hlavně tradiční způsob života, tradiční hodnoty a v mnoha zemích zdraví a životy původních obyvatel. Ale my, domorodci, nechceme skončit jako původní obyvatelé v Americe nebo Austrálii!

Symbolem ohrožení se stal brexit.
Máš na mysli chaotický úprk před zvůli nevolené Evropské komise? Orgánu, který neustále chrlí nové a nové direktivy, nařízení, směrnice, doporučení a další nesmysly bez ohledu na realitu? Naprosto povýšené a arogantní "vyjednávání" s Terezou? Kladení nesmyslných a nesplnitelných podmínek?
Souhlasím s tebou, Britové mají ještě zbytek zdravého rozumu! Evropu nerozbíjí jednotlivé země, ale domýšlivé, zpupné a arogantní jednání jelit v Bruseli! Které (cituji z tvého pamfletu) využívají zloby a dávají za pomoci nepravdivých informací zcela protikladné sliby.
Možná se Britům zajídají Evropské hodnoty!

Evropa, to jsou také tisíce každodenních projektů... zmodernizované gymnázium, postavená silnice, rychlý přistup k internetu,...
Se trochu chlubíš cizím peřím, ne? Stavělo se za každého režimu. Faktem je, že i v Česku se buduje o sto péro! A to je dobře! Bohužel za podpory dotační rakoviny vzniká mnoho projektů, které nemají využití.
Moc se mi líbí tvůj vzkaz pro V4: Odolejme pokušení dát se na ústup a nechat se rozdělit; navrhuji vám, abychom společně zakotvili obrodu na třech ambicích, kterými jsou svoboda, ochrana a pokrok. Cinkni Orbimu, snad si najde čas a pokecáte.

Hájit naši svobodu. Evropský model spočívá na lidské svobodě, názorové různorodosti, ...Navrhuji vytvořit Evropskou agenturu pro ochranu demokracie...
Ale agenturu už jste přece vytvořili! Měl jsi na mysli LEGALIZOVAT? Armáda mazačů z celého světa maže na FuckBůčku i jinde každý příspěvek, který není v souladu s názory bruselských jelit! Kdo neměl BAN, jako by nebyl!
Ty prostě chceš Ministerstvo pravdy! Nevím, jestli Orwell počítal, že se jeho knihy stanou realitou!

Chránit náš světadíl ...musíme přehodnotit schengenský prostor...
Souhlas! Ač neradi, budeme to muset přehodnotit. V Česku opravdu nechceme žít jako dnes ve Francii, Německu ani v Británii. Chceme chodit po ulici kdy a kam se nám zlíbí. V létě čumět na holky v minisukních a tričkách bez podprdy. Kudla v zádech taky není náš národní zvyk!
Chránit náš světadíl se snažili všichni naši předkové i za cenu toho nejcenějšího, co člověk má, vlastního života! Neznám v historii Evropy situaci, kdy by se establishment aktivně podílel na nebránění hranic a vlastního obyvatelstva. A naopak aktivně podporoval útlak, omezování, odzbrojování a umlčování domorodců.

...zajistit spravedlivou hospodářskou soutěž ...zakázat činnost podniků které narušují naše (Francouzské) strategické zájmy a naše (Francouzské) hlavní hodnoty...
Tady jsi trochu vypadl z konceptu a omylem vyzradil pravdu. Máš na mysli postup jako v továrně na výrobu sýrů v Sedlčanech? Kdy francouzská společnost Savencia Fromage ukončila po 70 letech tradice výrobu sýrů a 300 lidí bude bez práce? Důležitá informace je, že náhodou zrovna končí pro firmu desetileté období daňových prázdnin. A jak napotvoru není možné výrobu sýrů obnovit ani pod jinou značkou. Podobným způsobem dopadlo v Česku zemědělství, cukrovarnictví, zbrojní průmysl, ...
Nebo myslíš různě velké dotace pro každou zemi? Tak, své zájmy hájíte opravdu dobře!
Taky zmiňuješ "spravedlivé daňové odvody". Myslíš, že zkonfiskovat více než 70 procent příjmů je spravedlivé? Zeptej se těch co daně platí! Ne těch, co daně přerozdělují a kradou!

Navázat opět na ducha pokroku. Evropa není druhořadá mocnost. ...Evropa...musí pro všechny pracovníky, od východu na západ, ze severu na jih, vytvořit sociální štít, který jim zaručí stejnou odměnu na jednom pracovišti a evropskou minimální mzdu...
Čteš mně myšlenky! Konec se mzdami, kdy ve Východní Evropě platí na obdobných pozicích francouzské a německé firmy cca třetinovou mzdu proti domovským zemím. A mohl bys být ještě tvrdší! Pryč s potravinářskými výrobky, kdy na východě jedí západní odpad za vyšší cenu, než na západě original produkt! Pryč s 3x dražšími mobilními tarify! Držím ti palce!

...postavit se do čela ekologického boje ...
Souhlas, příroda dostává na frak! Ale nejvíc jí dávají zabrat ti, co nesou prapor plamenné výzvy boje s přírodou!
Evropská komise má již téměř 10 let u ledu studii, ze které plyne, že biopaliva jsou pro přírodu škodlivější než benzin a nafta! Řešení dle EK je překvapivě... více biopaliv! V Česku tomu říkáme "nas*at si do vlastního hnízda".

Všude se občané domáhají možnosti podílet se na změnách.
Nějak sis nevšiml, že nejhlasitěji tlučou zoufalí občané na TVOJE vrata! Neslyšíš? Proč k nim nepromluvíš? Skutečnost je, že občané mají jelit plné zuby! A ty jsi jak ty tři opice, nevidíš, neslyšíš, nemluvíš!

Manu, jakým právem se obracíš na celou Evropu? Jako nějaký monarcha. Nedával jsem pozor a ty jsi mezi tím povýšil? Něco mi uniklo? Neuniklo! Pořád jsi "jen" namustrovaný prasident Francie. Kterou jsi ovšem za své vlády neuvěřitelně doprasil!
Stanné právo
máš doma už pěknou řádku měsíců a na ulicích po celé zemi ti zuří občanská válka! Téměř 70 procent voličů nenávidí tvoji politiku!
Je neuvěřitelné, jak ty a další mazánkové dokáží zničit jinak zajímavou myšlenku spojené E
vropy. Ale my nepotřebujeme tvoje rady, na takovou politiku máme vlastní experty!
Jenom doufám, že tvoje provolání nebude pokračovat stejně devastující válkou jako provolání z roku 1914!

Ty vole, Manu, jak se to přihodí, že něco takového spatří světlo světa? Hulíš dobrý matroš? Přiskřípl ti někdo koule, nemáš na výběr a plníš otrocky příkazy někoho jiného? Je tvoje drahá Brigitte Richelieu v sukních? Myslíš, že jsi ředitel zeměkoule a přilehlého vesmíru, nebo alespoň další Napoleon? To se asi nikdy nedozvíme.

Manu, tohle je fakt tvoje vize? Pak odpovím slovy českého klasika (dámy doufám prominou): S tím si vyliž prdel!
.

Na závěr anketka :)

Autor: Oldřich Mladý | sobota 9.3.2019 17:16 | karma článku: 43.76 | přečteno: 2297x

Další články blogera

Oldřich Mladý

Dezinformátor měsíce je... Eurostat!

Teda alespoň podle pana premiéra Petra Fialy. Eurostat, tento dezinformátor a rozšiřovač nepravd uvedl, že ceny plynu pro domácnosti se loni ve druhém pololetí v České republice zvýšily meziročně nejvíce

26.4.2023 v 18:47 | Karma článku: 41.79 | Přečteno: 1920 | Diskuse

Oldřich Mladý

Andy nebo Pavka?

V Česku zuří vášnivý boj! Kdo bude Velký Vont? Součástí je mediální prezentace, adorace, dehonestace, fauly, agrese, urážky, informace a dezinformace. Varuji! Blog není korektní a už vůbec ne objektivní... ;)

25.1.2023 v 21:52 | Karma článku: 38.26 | Přečteno: 1367 | Diskuse

Oldřich Mladý

Nová aristokracie SOBĚ!

Ráno jsem si dal kávu a k ní porci (ne)návisti. Kromě obvyklé dávky mně padl do oka článek ve kterém se píše, že Ministerstvo životního prostředí hodlá dotovat nákupy elektromobilů a tím podporovat růst trhů a nákupy.

28.9.2022 v 17:49 | Karma článku: 40.81 | Přečteno: 1587 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 15.25 | Přečteno: 200 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.10 | Přečteno: 501 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 463 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2303 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 650 | Diskuse
Počet článků 41 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1985

Skutečně vládnou ti, proti kterým nesmíš psát!

 

PoliticalEnviroEuroElitoRacialGenderoEtnicko AgeistickyReligionMinorityMajorityNonprofit ActivisticallyBlmEcolologicallyColorfully
LGBTQIAPKW+(NestíhámDoplňovatPísmena)
KlimaticGlobalistic nekorektní texty.

 

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...