Chance krajský přebor mužů: 8. kolo Čkyně - Písek "B"

První říjnový den svedl dohromady soupeře z opačných pólů tabulky. Zatímco domácí Čkyni patřilo před tímto kolem předposlední místo, rezerva Písku okupovala třetí pozici. Opět se ale potvrdilo, že každý zápas je jiný a odstup v tabulce nemusí vůbec nic znamenat.

Do utkání vstoupili lépe hosté, když v 10. minutě zahrávali rohový kop, Hoška ale na brankové čáře zastoupil domácí mladík Josef Vondrášek, který míč vykopl. O chvíli později si po Svátově prodloužení hlavou zaběhl za obranu Babka a tváří v tvář Kučerovi se nemýlil. Místo snahy o vyrovnání se hráči písecké juniorky mezi sebou spíše dohadovali, a proto se skóre do poločasu už nezměnilo.

V úvodu druhého dějství nejprve zahrozila Čkyně, střelu Krále a dorážku Babky ale Kučera kryl. Poté se projevila lepší fyzická kondice hostů, díky které dostali domácí pod tlak. V 72. minutě rozehrávala písecká rezerva další rohový kop, po kterém si již podruhé v zápase vyzkoušel Josef Vondrášek post brankáře, když míč z brankové čáry tentokrát vyhlavičkoval. A když hosté nevyužili ani sérii několika šancí v závěru utkání, skončilo střetnutí těsnou výhrou Čkyně.

Domácí mužstvo předčilo svého soupeře především v bojovnosti a touze po vítězství a díky tomu si připsalo teprve druhou letošní výhru. V příštím kole se svůj bodový zisk budou snažit potvrdit na hřišti Hluboké. Písecká rezerva naopak doma přivítá Třeboň.

 

SK ČKYNĚ – FC PÍSEK B 1:0 (1:0)

Branka: 13. Babka.

Rozhodčí: Kopačka – Dvořák, Chlaň.

ŽK: 1:2 (Babka – Pichlík, Šťastný).

Diváků:100.

Čkyně: Hoško – Pojsl, Kvapil, V. Turek ml., J. Vondrášek – Král, Sváta, Šíp, P. Vondrášek – Brabec (73. Pinke), Babka (90. Gerold). Trenér Jaromír Kainc.
Písek B: Kučera – Rozhoň, P. Turek, Pichlík, Kysela – Zahrádka, Keclík (73. Hála), Surovčík, Šťastný, Trantina – Šteier (46. Řezáč). Trenér František Bican.

Autor: Šimon Blaschko | neděle 2.10.2011 12:20 | karma článku: 6,77 | přečteno: 1239x