Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF(

Jde o nekvalitní práci organizátora, jedná-li se o větší akci, kde je třeba jistého dekoru, pak bývá obvykle na pozvánce uvedeno, jaké odění se od pozvaných očekává. Není-li očekávání splněno, má obvykle dotyčný smůlu. Alžběta II. má zřejmě kvalitnější ceremoniáře, tam se podobné prohřešky konají jen zcela výjimečně. Zkrátka a jednoduše, kdo je sám sebou natolik okouzlen, že není schopen a ochoten se podřídit určitým pravidlům, tak ať si prostě trhne nohou, nějaký pan Sedláček, kdo že to vlastně je? Věděl bych o mnoha jiných, kteří by si vyznamenání zasloužili mnohem více, třeba z vědecké nebo podnikatelské sféry, ti nás totiž živí, ti ostatní nás jenom baví, mnohdy se jim ani to moc nedaří, často to jde politikům mnohem lépe!

0 0
možnosti
Foto

Paní autorko, možná někomu chybí úcta k tradicím, ale vám zcela jednoznačně chybí úcta k českému jazyku.

0 0
možnosti
PK

P14a70v54e92l 59K41u10l39a

31. 10. 2014 12:39

Nesmíte zapomenout, že pan Sedláček byl oceněný proto, že natočil dokument o Zemanovi. Takže by ho tam pustili i ve skafandru.:-/:-)

1 2
možnosti
JB

Když nám neustále může veřejnoprávní televize předhazovat moralizování od Kalouska,proč by v takové zemi nemohl někdo přebírat medaili v mikině?

1 6
možnosti
Foto

Sice je to Vaše přirovnání poněkud irelevantní, ale budiž. Položte si otázku, proč by nemohl chirurg operovat bez pláště a rukavic?

1 1
možnosti

Určovat míru úcty na základě toho, jestli se někdo oběsí na šlajfce nebo ne (nebo jinými, stejně povrchními projevy), je kravina non plus ultra. Úcta k něčemu je čistě niterní záležitost.

1 0
možnosti
Foto

Kdyby hradní ceremoniář pan Forejt plnil řádně své povinnosti, tak by tam Sedláčka v mikině nepustil. Maximálně by mu nabídl zapůjčení nějakého náhradního oblečení (aspoň sako), které by tam měl připravené pro všechny případy. Jenže pan Forejt není ceremoniář, ale Zemanův slouha, který se bojí napomenout hosty pana prezidenta.

Půjde-li to takto i nadále, můžeme se dočkat třeba i toho, že si pro medaili přijde i nějaký Daniel Landa s živým kohoutem v náručí.

5 0
možnosti
OF

Kdybych dostal Oskara,tak si rychle koupím oblek. Za co to dávají ?

0 0
možnosti
Foto

To o těch Oskarech a státních vyznamenáních je dobrá myšlenkaR^

0 1
možnosti
PM

V civilizovaných zemích si lidé váží jiných lidí podle jejich schopností, inteligence, logických argumentů pro podporu svého názoru, u nás bohužel většina populace posuzuje jiné podle titulů nebo zastávaných funkcí (btw. sama mám tři vysokoškolské tituly, neříkám to z nějaké zatrpklosti). Pokud je někdo schopen soulasit s prezidentem jenom proto, že "to přece řekl _pan_ prezident" nebo není vůbec schopen logicky uvažovat a najít či posudit argumenty pro určitý závěr, je to velmi smutné, bohužel většina národa je zjevně taková.

1 1
možnosti
PK

P18a25v76e37l 81K72u20l71a

31. 10. 2014 12:36

Ani přes vaše tři tituly vám moc nerozumím ;-(:-)

1 0
možnosti
Foto

Tento vcelku stručný a výstižný článek přesně poukazuje, nechť mi Shakespearův Hamlet promine, že: 

,,je cosi shnilého ve státě Českém" [>-]:-(

0 0
možnosti

Spíš je cosi shnilého v hlavách těch, kdo se nad takovým drobným prohřeškem halasně pohoršuje...

1 5
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 30,19
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..