Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

anna lišková

17. 11. 2009 13:28
5. rok studujete média a psaní?

Pročítám si vaše blogy. Působí jako středoškolské slohové práce. Na to že studujete 5. rokem mediální studia na VŠ bych čekala více zajímavých témat a myšlenek v méně balastních formulacích... 

0 0
možnosti
JH

jirha

27. 10. 2009 8:20
Co do toho radě je

Když už máte tak blízká vztah s členkou rady zeptejte se jí prosím, protože mě to hlava nebere, proč jim nevadí že veřejnoprávní televize platí horentní sumy za přenosy z profilových sportů které jsou všude ve světě vyhrazeny komerčním televizím.

Jsem přesvědčen že veřejnoprávní televize je zde od informací z okruhu který je pro komerční televize nezajímavý.

Tzn  dokumentární pořady, přenosy sportů z okraje zájmu nebo úzkých zájmových skupin, různé vzdělávací a informační pořady ke kterým i Krausova talk show v podstatě patří.

Proč ale radě nevadí utrácení za přenosy z fotbalu a hokeje to bych opravdu rád slyšel.

0 0
možnosti
BF

blanka fay

27. 10. 2009 16:12
Re: Co do toho radě je

asi vás potěším, na to měla paní radní stejný názor, proč utrácet za něco, tedy drahé sportovní přenosy, které stejně koupí komerční televize..

0 0
možnosti
I

ivabublan

27. 10. 2009 8:08
No ja si myslim, ze nejvetsi reklamu tady

dela prave RADA CT, ktera tu situaci rozmazava.

Tak a co ted s tim bude Rada delat?

0 0
možnosti
N

nnyky

27. 10. 2009 7:35
Zrůdný názor!

"Faktem zůstává, že veřejnoprávní televize je placena z našich peněz, a

proto má rada právo vyjadřovat se ke všemu, co se ČT týká." Za televizi platím, protože musím. Ale rozhodně nestojím o to, aby za mě rozhodovala nějaká hrstka vyvolených kašpárků, co smím a co nesmím v mnou placené televizi vidět. To už tu jednou bylo Rv

0 0
možnosti
G

garumna

27. 10. 2009 12:23
Re: Zrůdný názor!

PRESNE! Pripomina mi to pisnicku Krysar od ZNC:"... Nas vubec nezajima, ze vas maji lidi radi, my jsme tady od toho, jejich mysl chranit..."

0 0
možnosti
P

PetraHor

27. 10. 2009 7:00
S ČT je to poněkud komplikovanější.

Připouštím že ČT24, nebo možná i ČT2 jsou veřejnopránví stanice, ČT1 je ale zcela komerční, byť z části hrazená koncesionářskými poplatky...  A ta rada je k smíchu. Jak včera někdo prohlásil, zastupuje koncesionáře. Což je pochopitelně blbost.

0 0
možnosti
MB

buxus

27. 10. 2009 6:37
Za své poplatky bychom měli chtít něco jiného

.. především štíhlejší veřejnoprávní televizi plnící jasně definované poslání. Místo toho máme molocha, který zabral čtyři digitalizované kanály, se kterými pak neví co si počít. Krausův pořad nepatří zdaleka k těm nejhorším - jsou tu stokrát omleté reprízy (o prázdninách snad ČT ani nic jiného nevysílá), nejrůznější estrády (Volba Miss, atd.). Tenhle druh lidové zábavy pak marně předstírá, že jde o kulturu, aby se zdůvodnilo, proč se na něj vybírá formou skryté daně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 33,72
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..