Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

26. 3. 2010 19:58
Blanka Fay

s názorem, který je bez názoru. ;-D

0 0
možnosti

oldiess

26. 3. 2010 15:58
Asi vá zklamu ale sportovní komentátor Josef Laufer

již zemřel a tak nebyl nesmrtelným, pro zbývající pamětníky však jistě nezapomenutelným je dosud. To že  rozhlas informoval o popravách za války byla jistě smutná úloha, nikoliv však tragická - aspoň nevím, že by přitom někdo zahynul,

Za zmínku stojí i tohle konstatování: "Vkusně nalíčená poslední miss za moderátorským pultíkem sice nezná hlavní město Kodaně, ale to jí některý divák odpustí. Hlavně, že je na „co“ se dívat." Na to jste přišla jak? Mám dojem, že missky někde povídají o počasí, ale že by četlY zprávy?

0 0
možnosti
D

dost

26. 3. 2010 15:22
"Nejlepší je radiožurnál"

To co denně předvádí pro posluchače Čro- radiožurnál, to je ubohost sama.Nemožná hudba,každé ráno slyšíme Abbu,Olympik a další odrhovačky.Oni snad asi ani jiné interprety nemají.Nejlepší je ale třeba komentář o nějakém zpěvákovi (koncert,výročí,nová deska apod.) a oni dají potom hudbu úplně někoho jiného.Neschopnost,ubohost,lenost a debilita hudebního redaktora.Jak k tomu přijdou ostatní hudebníci pane Janda?

0 0
možnosti
JM

Hulimír

29. 3. 2010 15:11
Re: "Nejlepší je radiožurnál"

Když už, tak pane Jando. Jinak Radiožurnál je zpravodajská stanice, kde hudba je jen vata , která má být co nejvíce neutrální, aby neurážela tu masu, která jak známo, má vkus.;-) Pokud posloucháte Radiožurnál jako stanici hudební a hledáte v jeho programu poučení , popř. nové trendy v hudbě rockové, alternativní, elektronické a bůh ví jaké ještě, tak jste kastrovaný býk, pane.....:-P 

0 0
možnosti
N

Niky79

26. 3. 2010 12:51
Rozhlas a fenomem?

Poslednich 20 let asi stezi...

0 0
možnosti
JR

nemereth

26. 3. 2010 12:43
Co tím chtěl básník říct?

Moc jsem nepochopil, co vlastně chtěla autorka říct. Trochu se obávám, že hlavním poselstvím pro mne je, že autorka (kritizující některé moderátory na privátech za jejich jazykové schopnosti) si moc netyká s psanou podobou spisovné češtiny :-(

Vadí vám experiment zjišťující odolnost stavebních konstrukcí vůči ohni? To je přece jedním z poslání vysokých škol - bádat a přinášet nové poznatky. Zkuste si o experimentu zjistit o něco víc a snad to pochopíte.

Nebo vám vadí experiment rozhlasu s prostorovým zvukem? I to je přeci posláním rozhlasu - zkoušet nové technologie. Jestli se nepletu, tak to mají přímo v zákoně. Je to podobné jako vysílání stanic, které v rozhlase vznikly jen kvůli digitálnímu vysílání, třeba D-dur a Leonardo.

0 0
možnosti
OU

26. 3. 2010 13:21
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
S

stip

26. 3. 2010 12:30
Dobře

Bohužel, po slušném zpravodajství nebo publicistickém příspěvku přichází normalizační hudební dramaturgie, dvacet pořád dokola opakovaných písniček typu Filipová, Boney M, Sandra, zřejmě  jde o vítězství jednoho klanu nad druhými - to je dnešní Radiožurnál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 33,72
  • Průměrná čtenost 2711x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..