Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HT

Teleke z Téléké

28. 12. 2008 19:05
jste slepá?

já když vidím večerní prahu tak v ní není žádný rozdíl od té denní. kýčovité obchody, pokleslá estetika reklamních poutačů a všudypřítomní turisti.

0 0
možnosti
BF

blanka fay

28. 12. 2008 19:49
Re: jste slepá?

vážený pane, v Nerudově ulici či na Pražském hradě žádné poutače nevidím, možná jen na restaurace a ty klidně  přežiji, slepá myslím nejsem, děkuji za starost:-)

0 0
možnosti
JJ

doublejay

28. 12. 2008 4:30
Singapur a Praha

Ja bych Prahu nerusil, naopak bych nektera Singapurska reseni do Prahy implementoval, to by bylo diveni ;-D na vsech stranach.

0 0
možnosti
J

jiri.fiala

29. 12. 2008 14:47
Re: Singapur a Praha

aha, vam ten prispevek dole vypadl a vykoukl zde. nu rozhodne bych pozval nejakou zalozni singapurskou vladu do prahy, aby udelala poradek, zacit by mohli bicovanim stavajici prazske verchusky. bohuzel licence na automobily maji smysl jen v mestskem state :( a tropy v praze neudela ani to neexistujici globalni otepleni ;-(

0 0
možnosti
C

chytrejkluk

26. 12. 2008 21:53
hm

u nás na vsi je večer tma jak v pr...li. Občas potkám pár zbloudilých slepic...občas projede škodovka s přidrátovaným vejfukem. Turistů moc nevídám.

0 0
možnosti
E

EnVidiaSeries

22. 12. 2008 21:25
:-)

Jako ženu autorku chápu, ale jako muž bych nebyl až tak sentimentální ;-)

Nicméně je fakt, že v době Vánoc se člověk rád vrací tam, kde to má rád, nebo jak autorka uvedla kouká dokola na pohádky, se kterými vyrůstal, i když jaski už dospěl :-)

Ad ta neschopnost napsat další pěkné filmy a pohádky: také jsem si toho všiml, novodobá tvorba je plná sexismu, urážek, zesměšňování..

Ryze charakterní vlastnosti typu: čestnost, pravdomluvnost, korektnost - to u dnešní mládeže nezabírá. Čím více se podvede přátel, čím větší škodu vyzyvatel napáchá nebo čím více svého soupeře urazí nebo zesměšní - ten vyhrává..

Dnešní doba tedy z pohledu vlatsností: nic moc.. Asi zase bude muset přijít nějaký novodobý Brežněv, Husák s Jakešem, aby lidi táhli zase za jeden provaz..

0 0
možnosti
LU

pidla

22. 12. 2008 15:09
Karma ,

taky miluji procházky místy, kde duchové předků číhají za každým rohem.R^

0 0
možnosti
MS

Mr. SkyFish

22. 12. 2008 9:38
Ale holka, nebuď pokrytecká

Filmy Jak vytrhnout velrybě cokoliv se netočí proto, protože se investorům nevrátí finanční prostředky do filmu vložené. Proč se nevrátí? Protože návštěvnost takových filmů je slabá. Proč je slabá? Protože nikomu nestojí za koupi lístků a troufám si dodat, že nestojí ani za ten čas na ně jít, kdyby byly zdarma. Prostě je nechce většina. Přece nechcete, aby se většina podřizovala přání menšin? Umění je to, co většina za umění považuje. A nejlepším měřítkem jsou peníze, které za to dají. Pokud chcete něco jiného, musíte zaplatit. Chcete další vytrhnutou stoličku? Není nic jednoduššího, než si ten film zaplatit. Sežeňte si další nadšence, založte sbírku a film si zaplaťte. Tak je to spravne, tak to ma byt, kazeň je to hlavni. :-)

0 0
možnosti
E

EnVidiaSeries

22. 12. 2008 21:27
Re: Ale holka, nebuď pokrytecká

ale ne, nemyslím si, že by se peníze do filmu nevrátily... Já si jen myslím (viz výše) že problém je v tom, že dnešní mládež, aby film brala jako "cool" to znamená co nejvíce náznaků sexu, nezdravého riskování, nulové sebereflexe a co nejvíce abnormalit ke spořádanému životu.. :-©

0 0
možnosti
H

hayley

22. 12. 2008 9:36
Souhlasim, hezky clanek.

Pravdepodobne vice pro nas, co zijeme dlouha leta mimo CR. Taky jsme byli v Praze v listopadu. Malo turistu, nadherne prochazky, dokonce i pocasi vydrzelo. Pokazde objevime spoustu nadhernych, nove otevrenych a zrekonstruovanych mist v centru Prahy, kde predtim byly vetsinou jenom obrovska drevena vrata. Spousta malych, utulnych restauraci a coffee shops, nebo spis cukraren a prijemna obsluha. Tesi nas to.

0 0
možnosti