Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

22. 8. 2008 19:13
Zdar a klídek...

Já na rozdíl od Tebe, Foreste, nikoho permanentně neuražím, i když občas si servítky neberu. Nevím, zda Ty jsi "duševní mrzák", jak jsi otituloval mě, ale každopádně jsi akcentovaná osobnost s utkvělými představami a s hysteriónskými povahovými rysy, doufám, že alespoň bez bludů.

Já na rozdíl od Tebe ( a asi i od Tvých rodičů), jsem prošel bolševismem těžce a s potrhaným sice, ale čistým kabátcem. Duševním mrzákem se necítím, i když se to na mě podepsalo jistě i zdravotně.

Duševních mrzáků, ovšem fysicky v nejlepší formě vidím v čs. establishmentu. Takový Paroubek, Tlustý, Havel, DienSTBier, Klaus, Rychetský, Zeman ...

To víš, sametokomouši to s "fanatiky" mají těžké, většinou nejsou na prodej.

Jsem však optimista, změna ještě přijde. Také Topolánek s Čunkem mi dávají naději. Tak zdar a klídek...

0 0
možnosti
S

Semper2

20. 8. 2008 20:04
Katolíci mají rádi život a všechny jeho slasti

Katolíci a upírání slasti ? Miloval ses někdy (katolickou) s Italkou, Španělkou nebo Francouzskou ?

jsi tulpas. Ty maximálně "dosáhneš ma

pihatou šerednou protestantskou angličanku ,nebo ateistickou kur++u z Děčína nebo Varnsdorfu. Vikipedii, jako zdroj informací může uvádět jen ignorant. Zrovna tak ty tvoje linky na bolševickosametová média /y. syvódňa apod.). Diskutovat s Tebou mě opravdu vyčerpává, protože mi Tvůj jazyk připomíná estébáky z Budějovic, takže jistě promineš...Jsem jediný, kdo se tady s Tebou dlouhodobě zahazuje.

0 0
možnosti
MN

Forrrest

22. 8. 2008 3:48
Re: Katolíci mají rádi život a všechny jeho slasti

1) Nechapes, co to je slast - nejedna se jenom o sexualni pozitky ale vsechno, co je cloveku prijemne.

2) Bohuzel to tak je. Ty slasti (ne vsechny, jen vybrane - podle toho, co se hodi Cirkvi) casto oznacujete jako "vabeni satana" ci nejak podobne (podobne smesne). Sex az po svatbe, kecy o cudnosti, cistote, neposkvrnenosti, antikoncepci, mamonovi, blablabla... Je toho plno, nesnaz se prekrucovat - vetsina lidi o tom vi, zbytecne se ztrapnujes;) Mi se to uz rozebirat nechce.

Btw, proc tedy hodne cirkevnich predstavitelu nesexuje? (teda, krome zneuzivani deti) Jake je oficialni vysvetleni? Slysel jsem, ze je to pro Cirkev snadna cesta k penezum - po smrti shrabne veskery jejich majetek.

O zenach a sexu radsi nemluv - podle tvych nadrzenych prispevku (18.08.2008 12:21, 12:24) bych rekl, ze se ve svych 60 letech porad tesis na to "poprve". Styl uvazovani "ateistka - pihata, seredna, kur.a" jen dokazuje tvou fanaticnost.

0 0
možnosti
MN

Forrrest

20. 8. 2008 18:58
Cirkev a pedofilie

http://www.youtube.com/watch?v=-HvQ8gmF_b4

A pak kdo spamuje, pero! Kopirovat temer cely clanek misto zverejneni odkazu (na jeden radek). Mimochodem, ty musis byt opravdu v koncich, ze uz nevis, co jineho bys napsal. Nedokazes reagovat, nedokazes odpovedet? Snazis se odvest pozornost od neobhajitelnych problemu k tzv. "obhajitelnemu". No, tak jednoduche to neni - precti si:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Sexu%C3%A1ln%C3%AD_skand%C3%A1ly_katolick%C3%BDch_duchovn%C3%ADch

vsimni si odstavce "Příčiny pohlavního zneužívání dětí v církvi". Tohle trochu rozvedu...

Krestanstvi, nabozenstvi obrovske a mocne sekty zvane cirkev, propaguje "upirani slasti" (nevim, jak to presne nazyvaji). Jak jsem jiz rekl, sekty jsou obecne o ovladani lidi. Duvodem pro vytvoreni teto konkretni myslenky byla snaha primet poddane, aby dobrovolne snaseli tezke podminky. Vsichni to zname - rikaji: "Cim hure tady na zemi, tim lepe v posmrtnem zivote." Preskocme ted pousmati nad vymyslem jmenem "posmrtny zivot" -

0 0
možnosti
MN

Forrrest

20. 8. 2008 18:59
Re: Cirkev a pedofilie

jednoho z krasne znejich slibu, ktery je nedokazatelny jako vsechny ostatni. Problem myslenky "upirani slasti" (jinymi slovy - odmitani uspokojovani lidskych potreb) je strasna neprirozenost. Normalni clovek zije tak, ze se snazi uspokojovat sve potreby. Od tech zakladnich (prijem a vydej potravy, odpocinek...) az k "volitelnym" (hodinky za 40000, vino za 2000,-).

Sexualni vybiti je u bezneho cloveka jedna z dulezitych potreb, jeji neuspokojovani je spatne jednak pro telo, jednak pro psychiku. Krestanstvi je, co se tyka sexuality, VELMI SKODLIVE! Ono, vzhledem k tomu, kdy byla sepsana Bible... nelze ocekavat, ze bychom tam nasli neco, co je pro cloveka prirozene. Navic, bylo to urceno poddanym, vysoci predstavitele cirkve se tim nikdy neridili. Co se tyka onanie, skoda slov - narazil jsem na jednu specialitku:

http://www.magazin.cz/laska-a-sex/978-anti-masturbacni-pristroj-v-prodeji?oldcom

Proc byla onanie potlacovana? Proc je podle nich nejspravnejsi sex, sex bez ochrany?

0 0
možnosti
S

Semper2

19. 8. 2008 0:00
Dobrý byznys nade vše

Novodobý hon na čarodějnice, který už deset trvá ve Spojených státech a v Irsku pod krycím názvem pedofilie kněží, se začíná pomalu ale jistě vybarvovat. Pouze s tím rozdílem, že orgie obvinění, které se rozpoutaly za „velkou louží“ i před ní, měly masivní podporu zpravodajských agentur a všech médií, zatímco osvobozující rozsudky diecézí a kněží, kteří své případy hnaly před soud, média obestírají zájmem, který se vyznačuje cudností skoro dokonalou.

0 0
možnosti
S

Semper2

19. 8. 2008 0:02
Re: Dobrý byznys nade vše/2

Většině amerických diecézí, které nepřistoupily na dobrovolné mimosoudní odškodnění, a šly před soud, bylo přiznáno, že nemusí platit odškodné osobám, které tvrdily, že se staly oběťmi sexuálního obtěžování ze strany jejich kněží. A ty diecéze, které naopak vyšly vstříc údajným obětem a jejich přičinlivým advokátům, aniž by orgány činné v trestním řízení prokazovaly, zda skutečně došlo k trestnému činu, platí odškodné zcela dobrovolně, což média nejen že neocenila, ale naopak zcela lživě mluvila o vyplácených částkách tak, jako by se jednalo o soudem nařízené odškodné.

Pravdou je však také to, že údajné oběti a jejich obratní advokáti, neusilují ani tak o trestní postih těch, od nichž měly utrpět újmu, ale právě a jenom o tučné odškodné. To je přinejmenším zvláštní, byť médii také cudně přehlížená skutečnost.

0 0
možnosti
S

Semper2

18. 8. 2008 12:21
Mimochodem..

Mimochodem autorka blogu, pod nímž Foreste kafráš je zřejmě také katolička.

0 0
možnosti
S

Semper2

18. 8. 2008 12:24
Re: Mimochodem..

A navíc hezká, snad až krásná, řekl bych. To čubrníš vid´. Takový holky na stranických školeních Tynepotkáváš....

0 0
možnosti
V

Vikina

18. 8. 2008 0:14
Jémine, Sempře,

jak ses vůbec mohl tady zaplést s tím totálním magorem Forestem. Chudák Blanka, taková na první pohled kultivovaná dáma (nakonec článek to jen dokazuje, byť já se takovým vyhýbám), ta musí mít radost, co se jí tu odehrává. Tak si tu řekni svoje a na debila nereaguj, vidíš přece, že testosteron s ním fest mává. On se vyblbne a nakonec skončí, vždyť vidíš sám, že i toho rezjira to přešlo - sice se občas někde objeví, ale už je to s ním v pohodě.

Jinak, někde jsem objevil něco jako reinkarnaci Haile Selasieho, asi se mají bloggeři na co těšit.

Paní Fay, omlouváme se za vpád a za toho tajtrdlíka Foresta, za toho fakt nemůžeme. Článek se mi jinak líbil.

0 0
možnosti
MN

Forrrest

18. 8. 2008 2:47
Re: Jémine, Sempře,

No tys tu chybel. Pan Vikina (ci spis pani?) aneb SemPero3... Stejny ubozak jako ten dole, co si vybavuji tak homofob, antisemita... nejsi ty nahodou krestan?

Btw chystas se neco duleziteho sdelit? Reagovat na otazky, na ktere tvuj pritel nedokazal odpovedet? Nebo jsi stejna vylizana nula jako SemPero2, ktera se zmuze jen na urazky?

Neskoncim - dost jsem se zahloubal do studia skodlivych ideologii, jako je nacismus, komunismus, krestanstvi atd. Pro vas, priznivce techto ideologii (vymyte mozky), je typicke presvedceni, ze podporujete dobrou vec. (pritom by stacilo jen trochu zapremyslet, ale to vas bud boli, nebo toho nejste schopni) Ja se tedy snazim jednak rozebirat ty ideologie (filozofie), a jednak zkousim pochopit vase mysleni, prijit na to, v cem soudruzi rodicove (a zbytek okoli) udelali chybu (psychologie).

Ale takove komentare, jako ten na ktery reaguji, nejsou vubec prinosne. Radeji se rozhovor o svych nazorech. Chci se podivat do mysli dalsiho fanatika;)

0 0
možnosti
MN

Forrrest

17. 8. 2008 15:45
Vzkaz vsem priznivcum cirkve

Lide, nejste o nic lepsi nez priznivci komunistu! Komuniste i cirkev pripravili o zivot mnoho lidi, a staly za utrpenim mnoha a mnoha dalsich. To, ze k nim chovate sympatie, je bud neuveritelna hloupost (neznalost historie, akceptovani jine verze) nebo odporna samolibost (vyhovuje to mi, vyhovovalo to mym predkum... tak co, kaslu na ostatni).

Na miste by pro kazdeho cloveka s neochromenym moralnim citenim byl hluboky stud, a zavrhnuti techto "seskupeni" jednou provzdy.

0 0
možnosti
S

Semper2

17. 8. 2008 20:04
Re: Vzkaz vsem priznivcum cirkve

Kdo si myslíš, že bude ty tvoje nenávistný žvejky číst. Jsi citově ološtělý, píšeš jako robot, vše absolutně bez štávy...Uvař si bylinkový čaj:-)

0 0
možnosti
S

Semper2

17. 8. 2008 11:57
Kdo je tady "fanatik" .....

Myslím, že laskavý čtenář si sám udělá obrázek, kdo je fanatikem - zda Vy Foreste, nebo já....

Salve !

Semper

0 0
možnosti
MN

Forrrest

17. 8. 2008 14:12
Re: Kdo je tady "fanatik" .....

1) A umis popsat, PROC jsem fanatik (tak jako jsem ja rozebral tebe a tve prispevky)? Jestli se jedna o delku, to jsem vysvetlil - tve kratke lzi si vyzadaly delsi vysvetlovani. Nebo se jedna jenom o bezmocne rypnuti?

2) Svym prispevkem - prostym jakychkoli protiargumentu - mi vlastne davas za pravdu. Opravdu nedokazes jakkoliv zareagovat??Rv

3) Neodpovedel jsi na otazku. Tak jeste jednou (fakt me to zajima):-): V cem konkretne je materialismus a ateismus tak spatny? Jak by mohl uskodit? A timto se ptam na jakekoliv obecne problemy - nikoho (krome nabozenskych pomatencu) nezajima, ze jdou proti nabozenstvi. Naopak, co se nabozenstvi tyka, dost podrobne jsem vysvetlil, v cem je jeho zakernost a nebezpeci.

4) Forest je Les, uz jednou jsem ti to rikal;)

Forrest

0 0
možnosti
MD

mikd

17. 8. 2008 11:11
možná se pletu,

ale stejně se nemohu zbavit pocitu, že víru /ať už jde o církve či sekty/ potřebují především lidé , kteří nemají odvahu sami za sebe rozhodovat jako "berličku"

0 0
možnosti
MN

Forrrest

17. 8. 2008 14:15
nepletes se:)

Nezbavuj se ho:), tvuj pocit je naprosto spravny. Je to odstupnovane - na prvnim stupni clovek pouze veri v neco nad nim, pomaha si tim, ale aspon ma tolik sebeucty, ze si sam domysli, co by od neho ta "vyssi bytost" mohla ocekavat - v podstate se rozhoduje sam za sebe. Na druhem stupni se vsak clovek teto odpovednosti chce uplne vzdat (bud se jedna o hodne slabe osobnosti, nebo o destruktivni styl vychovy, vliv "pratel"), proto prijme jakekoliv nabozenstvi, a to mu rekne, co si ma myslet, co ma delat...Rv A zde vznika obrovske nebezpeci zneuzitelnosti. Chytrejsi lide (vudcove sekt ci jejich vyssi predstavitele) teto moci umeji vyuzit ke svemu prospechu: napr. cirkev (hlavne v historii, v soucasne dobe jeji vliv "dikybohu" klesa), nebo treba:

http://zpravy.idnes.cz/buh-jsem-ja-tvrdil-sousedovi-muz-ktery-zotrocil-pet-zen-p2p-/brno.asp?c=A080527_225219_brno_atk

0 0
možnosti
MN

Forrrest

17. 8. 2008 5:57
O fanatickem mysleni, ideologiich

- pardon za tu delku - Sem2pero napsal mnoho a mnoho neskutecnych hovadin, ktere nemohu neuvest na pravou miru - na nektere lidi maji takova individua a jejich vyplody velmi destruktivni vliv.

Diskuse s fanatiky, jako je napr. Sem2pero, jsou zbytecne. Vzdy je to jen o tom, aby ostatni, kteri si procitaji diskusi, videli, v cem konkretne je takovy clovek mimo. Fanatik sam si vetsinou neda rict - tak jako blazen si stale bude myslet, ze je letadlo. Clovek muze argumentovat, jak chce, vyvratit vsechno, co fanatik rika, presto to ma stejny ucinek jako mlatit plastovym kladivkem do betonove zdi. Jednim ze znaku fanatismu je prave totalni zaslepenost, uzavrenost pred okolnim svetem. Chory mozek si mysli, ze ona ta choroba mu vlastne prospiva, proto odpalkovava vsechny pokusy rozumu proti teto chorobe bojovat. Vsechny skodlive ideologie "se chovaji" prave jako takovato choroba. Pojdme si ted rozebrat Sem2pero, at pochopime, jak to funguje -

0 0
možnosti
MN

Forrrest

17. 8. 2008 5:59
Re: O fanatickem mysleni, ideologiich

par (nekolik z obrovskeho mnozstvi) psychologickych podpasovek, diky kterym jsou sekty a nabozenstvi tak neuveritelne uspesne. Nevim presne, kdo Sem2pera odchytil do site - je to krestan... akorat nevim, jestli oficialni, nebo se jedna o nejakou krestanskou sektu. Cirkev, sekta... v cem je rozdil?:) Rikejme "tomu" sekta.

Jak si muzeme vsimnout, tento clovek je zameren silne proti komunismu. Sekty si s komunismem obecne nerozumi - jedna z (mnoha) myslenek komunismu je totiz materialismus. Jenze, co udelala sekta? Prekroutila skutecnost (tak jak to sekty bezne delaji). Komunismus byl spatny, to vsichni vime, ale ne protoze byl materialisticky. Byl obecne nefunkcni, predpokladal, ze se vsichni radi postavi do late, nerespektoval individuality. Blahove si myslel, ze to vsem bude vyhovovat. Samozrejme to nefungovalo, proto tech par hnusaku nahore muselo tyranizovat ostatni, aby tento rezim (a svou moc) udrzeli.

0 0
možnosti