Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Petra má (spolu s Williams) asi nejlepší údery na okruhu, čili z tohoto pohledu by měla být už dva roky v top 3. Její problémy jsou podle mě tři: katastrofální fyzička, nulová pohybová výbušnost a hlava. Ale všichni víme houby, proč není schopna (a ochotna) na těchto věcech zapracovat, třeba se její tělo brání další a další fyzické i psychické námaze. Nikdo nemáme právo ji šmahem a jednou větou odsoudit, to může udělat jenom ten, který nikdy nesportoval, anebo nikdy nezažil situaci, kdy se tělo i hlava prostě blokne. Až se tohle otočí, bude zase na její hru radost pohledět. Moc bych jí to přál (a potažmo i nám, samozřejmě) :-)

0 0
možnosti
Foto

Petra je světová hráčka a do takových se snad ani kopat nedá...nakonec....každý to známe...ne každý den se daří.

0 0
možnosti
JM

Profi tenista je totéž jako profi pekař. Jeden se živí smeči a druhý pečením rohlíků.

Pro mne osobně je ten pekař mnohem užitečnější

0 0
možnosti
Foto

Nelíbí se mi věta ve Vašem článku " Možná tehdy naposledy byla Petra Kvitová šťastná."... Myslím si, že slečna Petra za tu dobu od svého slavného vítězství na londýnské trávě, poznala dost štěstí...

3 0
možnosti
RK

Jakykoli sportovec, ktery je na ocich, se musi umet vyrovnat s verejnym minenim, resp. naprosto ho ignorovat. Zejmena u sportu, kde vyrazne rozhoduje psychika.

Lidi budou vzdycky jasat kdyz se dari a prskat, kritizovat a zesmesnovat, kdyz se zrovna nedari. Profikovi to musi byt jedno, jinak se zhrouti.

0 0
možnosti
VK

Musim se ohradit, protoze v diskusich jsem nejednou vyjadril Petre uznani a podekovani. Takze nemate pravdu ze se nenasel nikdo.:-).Ale vazne. Vas clanek je samozrejme pravdivy. Kazdy vidi jen vyhru a jakmile se nedari, prichazeji urazky a vycitky. V pripade Petry je pravda, ze jeji vykonnost je jako na houpacce a sledovat jeji zapasy se da srovnat se sledovanim nejstrasidelnejsiho hororu. Tedy, pokud jste jejim fandou. Nicmene, jde o sport a to o sport individualni a neni kazdy den posviceni. Petra je, pokud se nepletu po wimbledonu na 7. miste  WTA coz je velice uspesne umisteni. Vcera prohrala diky onemocneni, ktere muze postihnout kazdeho a kazdy z kritiku by si mel vzpomenout, jak se citil pri obycejnem nachlazeni. Petra zjevne trpela nejakym virem a i tak dokazala byt pro Flipkens rovnocennou souperkou. A ze nakonec prohrala? Nekdo prohrat musel. To je sport. Jsem si jisty, ze kdyby byla Petra v zdrava tak Belgicanku z kurtu vypraska. A jeste jedna poznamka. Nevim kdo kde ten zapas sledoval. Ja se koukal a komentar byl primo z Wimbledonu v anglictine. Nevim kdo to komentoval ale pote co byla uzavrena strecha, rekl ze v hale je dusno. Takze virus, nachlazeni a jeste astma, to vse se na vykonu podepsalo. Budme proste objektivni a na US Open ji drzme palce.

0 0
možnosti
PT

P89e69t46r 41T70o17m45e94k

3. 7. 2013 21:14

Jedna věc je do ní kopat, to může jen idiot. Druhá věc je něco změnit. Je stará známá pravda a možná nejen ve sportu. Když něco přestane jít a jí to teď opravdu moc nejde, měla by přijít změna. A nevím jestli trenéra nebo celého týmu. Jen tak čekat, to je nanic.

Někdy i zdánlivě nesmyslná změna přinese výsledek. A mimochodem, jak je možné, že čtvrtfinalistce Wimbledonu odjede před čtvrtfinále fyzioterapeut ? To se jiné hráčce světové dvacítky stát nemůže. Ten tým nefunguje.

0 0
možnosti
FV

Nakonec , je to hlavně její problém! Vydělala v zaměstnání méně peněz! O nic jiného nejde!

4 1
možnosti
JD

J79a64n 23D27v78o10ř84á17k

3. 7. 2013 20:31

A proč byste do Kvitové měla kopat? Je vám snad vůbec něco do toho, jak hraje?  Do vás taky nikdo ani nekopne.:-(

3 2
možnosti
Foto

B22l15a75n46k93a 47F20a66y

3. 7. 2013 20:33

četl jste vůbec článek než jste mi sem napsal tu blbost?

3 2
možnosti
SB

Petra jednou vyhrála Wimbledon a tím si na sebe upletla bič. Nyní místo toho, aby naši lidé uznale přijali fakt, že od té doby nikdy nevypadla z první desítky ATP a že v letošním Wimbledonu udělala nádherný výsledek (a čtvrtfinále nádherným výsledkem je), tak říkají "vona zasejc nevyhrála".

Prostě asi Petra nebude taková hvězda první velikostgi, jako svého času King, Navrátilová, Graf, Sabatini, Seleš nebo Hingis (odmítám cizí ženská příjmení nesmyslně přechylovat). Je prostě hvězda druhé velikosti, což myslím v dobrém slova a kladu důraz na slovo "hvězda", nikoli na slovní spojení "druhé velikosti".

Petro, za to letošní čtvrtfinále vřelé poděkování.

2 0
možnosti