Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

21. 10. 2010 22:08
Nu...prostě...

...buď je člověk svéprávný a na netu dohledá informace, co je vše nutné k přepisu auta (je jich relevantních hafo), pak opět pomocí netu případně telefonu na konkrétním úřadě zjištěné informace dopřesní, pak si stáhne potřebné formuláře a vyplní je dopředu případně za pomoci autobazaru...anebo vůbec zaplatí pár penízků za to, že vše zařídí autobazar...nebo až tak moc svéprávný není...a pak to svede holt na úředníky ;-);-D

0 0
možnosti
EK

Deleter

21. 10. 2010 21:33
No, škoda, že nejste z Brna...

tudlevá jsem to absolvoval, vezmu číslo, za 3 minuty k okýnku, všechno ok, zaplatit buzíkovné a poplatek za registraci, vyzvednout papíry, pak dotaz u techniků, jak dostat do ORV 17" ráfky, že prej jestli mám návod, ok, tak do auta pro návod, zpátky k technikům, a že to tam teda dopíšou (no když už tak všechno, že, tedy dvoje ráfky a troje gumy, trochu brblání) no a sakumprásk všechno za hodinku vyřízený.

Akorát mi bylo líto ženskejch v pokladnách, já sedět celej den v tý temný kukani, tak se zblázním.

0 0
možnosti
FV

Berzeger

21. 10. 2010 20:49
.

S prevednim auta na noveho majitele (= na me) mam velmi podobnou zkusenost. Pani me taky chtela poslat na jinou pobocku (ze u nich to nejde), kdyz ale videla, jak nestastne jsem se zatvaril, zeptala se me, jak dlouho cekam, na coz jsem ji popravde odpovedel, pak se jeste podivala na moje poradove cislo a nakonec z ni vypadlo, ze mi to teda udelaj i tam :)

Krasny priklad byrokracie. Prehazujou si nas vsude mozne jako horky brambor, protoze "to u nas nejde", prestoze jde. Jen jsou zkratka lini, nebo maji prehrsel prace a nestihaji vsechny lidi.

0 0
možnosti
RK

Rommik

21. 10. 2010 20:40
Ještě EK

Pokud je auto jeté ( což asi ano, u nového již nehrozí pozdrav Srany zelených ohledně poplatku ) nezapomeňte zajít na STK pro Evidenční kontrolu..............!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 35,34
  • Průměrná čtenost 2711x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..