Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TR

Liška13

5. 10. 2009 21:09
ta nahrávka přece s pornem

nemá nic společného....

0 0
možnosti

Pavel.Hrdina

5. 10. 2009 6:29
Blanko, nenechte se odradit!

Tvrdě do nic, do těch zvrhlých dobytků! A doufám, že budete v tomto duchu pokračovat.

Už se těším, jak budete nekompromisně bojovat za to, aby byly z ulic karabáčem vymrskány odporné zvrhlice, které se oblékají tak hnusně nemravně, že vinou obrysu je poznat, že mají ty nechutné druhotné pohlavní znaky. Některé takové ostudy lidstva, to byste nevěřila, dokonce nosí ty ponižující a sexistické čuňárny zvané podprsenky.

Věřím, že to budete vy, která prosadí, že v učebnicích budou oplzlé stránky o rozmnožování nahrazeny půvabnými a roztomilými obrázky čápů s povijanem, a všichni sexuologové pak budou podroběni tortuře prováděné rezavými mačetami v rukou seniorek klubu Virgo intacta.

A potom - promiňte mi, že se mi při té představě dychtivostí dme hruď - potom přijde čas k hubení. Čápů a vran a motýlů a mužů... A pár let poté, ctná panno Blanko, až vymře lidstvo, snad konečně zavládnou pravá cudnost a čistá mravnost!

0 0
možnosti
JH

jolen

5. 10. 2009 10:48
Re: Blanko, nenechte se odradit!

ty nejsi Hrdina ale normální WoolRv

0 0
možnosti
K

Kudllanka

4. 10. 2009 13:24
Zdravím a souhlasím s autorkou textu

Jsme na rozcestí, máme poprvé v životě možnost se rozhodnout, zda budeme patřit k lidem a nebo zůstaneme zvířaty... Pokud nestanovíme určité mravní meze, nepředložíme dětem vzory, a nestanovíme cíle, ke kterým se lze příkladným chováním dostat, dočkáme se toho, že budeme souložit s kdekým na ulicích na potkání místo podání ruky. Je otřesné, že takoví lidé jako ten Golat, měli tak dlouho možnost ovlivňovat jednu z předních scén této republiky a téměř nikoho, jak vidět to evidentně neznepokojovalo. ten člověk patří do blázince a nebo zavřít za mravní zneužívání jemu svěřeného úřadu. Rv:-(

0 0
možnosti

Pavel.Hrdina

5. 10. 2009 5:53
Re: Zdravím a souhlasím s autorkou textu

Správně, ctná panno Kudlanko!

Mravnost nade vše!!!

0 0
možnosti
V

Vikina

3. 10. 2009 17:50
Dobrý, Blančí,

a nenech se odradit zdejšími prudiči. To, co jsi popsala, je prostě ohavnost a divím se, že nezasáhla aspoň sociálka.

0 0
možnosti

Pavel.Hrdina

5. 10. 2009 5:52
Re: Dobrý, Blančí,

Proč jen sociálka? Uliční výbor mravných domovnic ho měl předhodit spolku zvěrokleštičů a jeho zkrvavené ohanbí pak vyvěsit na ostravské radnici z okna jako odstrašující příklad pro všechny zvrhlíky!

0 0
možnosti
L

Lombardo666

3. 10. 2009 12:05
Plácáš kraviny.

Meleš nesmysly.

0 0
možnosti
TT

Thorough

3. 10. 2009 10:10
Vaše dítě náhodou brouzdá po internetu

"Vaše dítě náhodou brouzdá po internetu" je stejné jako napsat "Vaše dítě náhodou brouzdá nočními ulicemi Prahy" :)

0 0
možnosti

Pavel.Hrdina

5. 10. 2009 6:34
Re: Vaše dítě náhodou brouzdá po internetu

A to ještě pořád není všechno. Teď si představte, kdyby tak její dítě zahlédlo ten Golatův film na obrazovce třeba ve chvíli, kdy bude zrovna náhodou ve veřejném době brouzdat otvory prostitutek či prostitutů. - To by určitě mělo trvalý dopad na jeho brzlík.

0 0
možnosti
MG

james.blond.007

3. 10. 2009 10:07
jste dle mého soudu upjatá a puritánská ***

Vy jste se nenarodila, vy jste se vyskytla? Co je, prosím, na sexu tak špatného, že ho děti nesmějí vidět? Myslím si, že Vám vůbec nejde o ty nebohé děti, v jejichž zájmu naopak je, aby byly co nejlépe připraveny na vše, co je může v životě potkat, vy je pouze před sebe strkáte jako nějaký štít, abyste zakryla, že jste sama buď frigidní, nebo že Vás nikdo nechce, nebo že Vás štve, že kdyby u toho někdo natočil Vás, nikdo by se na to nechtěl koukat.

A zkontrolujte si pravopis.

0 0
možnosti
BF

blanka fay

3. 10. 2009 11:37
Re: jste dle mého soudu upjatá a puritánská ***

Nebavíme se zde o sexu všeobecně, ale o domácím pornu a skutečnosti, že u toho bylo dítě, podívejte se na video pod odkazem, možná pak poupravíte svůj názor.. 

0 0
možnosti
PN

lynxxx

3. 10. 2009 9:36
Já teda nevím

Souložit je nemravné? Je to něco odporného, o čem by děti neměly slyšet a co by nesměly nikdy vidět? Jakým způsobem to to dítě může poškodit? Co je teda nemravné a co puritánské? To by mne teda zajímalo.

0 0
možnosti
PP

palacký

3. 10. 2009 9:54
Re: Já teda nevím

Naprosto souhlasím. Dítě to od rodiče přijme podstatně lépe než když se k tomu dostane spolu s kamarády na internetu, videu či jinde. Takto alespoň bude připravené...

0 0
možnosti
RL

Limburger

3. 10. 2009 9:13
Jak opravdu dítě ochránít. Restrikcemi nebo výchovou?

Uznávám - a za to se i autorce omlouvám - že jsem níže v diskusi z prvotního dojmu z článku věc posunul do roviny běžných projevů, čímž jsem opravdu nechtěl nijak hájit provozování "netradičních" praktik za účasti dětí, to v žádném případě.

.

Jak tedy ale ochránit dítě před těmi "škodlivými vlivy", což je otázka, kterou autorka také nastoluje? Jsem přesvědčen, že jedinou možností je své děti na takové věci vhodnou formou připravovat, mluvit s nimi a vysvětlovat, co je normální a co už není a s čím se i přesto můžou setkat. Nevytvářet v žádném případě žádná tabu. Restrikce, "zakázané" stránky atd...nic asi neřeší, to byste nakonec nesměli dítě ani pustit ven (co když uvidí nějaké úchyly na ulici?). A jak také víme, zakázané ovoce chutná nejvíce, a na to jsou děti obzvláště vnímavé. A když se z něčeho udělá doma tabu, odhalí si dítě to "tajemství" už jen na protest, že bylo o něco "ochuzeno", někde u kamarádů, což není asi to ideální, co chceme.

0 0
možnosti
V

Vikina

3. 10. 2009 17:46
Re: Jak opravdu dítě ochránít. Restrikcemi nebo výchovou?

Hele, Richarde, je to vždycky o rodičích, né? Jsou možná tací, kteří na takové věci děti připravují (a jsou překvapeni, že jim jejich puboši odseknou, ať jdou do háje, že oni už přece všechno vědí), jsou tací, kteří o tom před potomky zarytě mlčí, zatímco jejich puboši jsou v šoku, když zjistí, že to jejich rodiče STÁLE ještě dělají (a nejraději by jim to zakázali).

Mně se vyplatilo, že jsem nechal doma občas povalovat v jejich předpuboškém věku obrázky nahých slečen (provedl jsem samozřejmě výběr), aby si tak nějak zvykli. Výsledkem bylo, že si nejen v životě nekoupili žádný takový časopis, ale i při svém pilném putování po netu je ani nenapadlo vyhledávat takové stránky, páč je to jednoduše nebralo. Domácí sex šel ovšem zcela mimo ně. Proto má Blanča pravdu, pro malé dítě je i sex rodičů poněkud šok, nemluvě o tom, když vidí maminku s jiným pánem. Co to může s takovým dítkem udělat - jistě nic dobrého.

0 0
možnosti
W

Wesloun

3. 10. 2009 9:11
sex je zdravý

Nevidím na uvedeném videu vůbec nic závadného.

0 0
možnosti
K

Keldar

4. 10. 2009 11:44
Re: sex je zdravý

Lebo ty si zavadny, tym to bude.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 33,72
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..