Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Všechno je jen v lidech. Každý jsme jiný.

2 0
možnosti
FV

Zazil jsem jak plesatej starik rval na pejskare ze tam zanechal bobcajs. Na moji pripominku ze se mu vali pod balkonem tri pet lahve tak me poslal do edele ze do toho mi nic neni. Inu takovy je cely narod. Hledame problem kde neni ale potrbujeme nekoho zkritizovat ze madam.

1 3
možnosti
AS

A51d35a52m 29S64t29a93v63a

11. 6. 2014 13:09

"...jste pěkná prasátka...": co pěkná. Hnusná! A pro po, autorko. Na nepolitická témata máte dobrý názor.

0 0
možnosti
MK

Mám psa hodně velkého (a navíc neposlušného;-D). Psa nevenčím, protože žije na dvorku +když je hodnej může jít i na zahradu.  Rád s ním jdu na procházku (podle časových možností) a zásadně po něm neuklízím (v polích, lesích a luzích jsem ještě nikoho neviděl po psovi uklízet, na zahradě nebo na dvorku fekálie zakopu, ;-D) Jsem též prase??

1 0
možnosti
PV

P62a74v48e13l 26V23é62b34r

11. 6. 2014 11:43

Nejste prase, jste hovado. Chudák pes žije osaměle na dvorku a je vyvržen ze smečky, v tomto případě z vaší rodiny. Je prostě na samotce, zpestřené občasnou vycházkou. Pak se nedivte, že je neposlušný - není socializován.

Když ale pes žije v rodině, cítí se být příslušníkem rodiny-smečky a dokonce rozumí řeči (nejen povelům). Že v některých rodinách neposlouchá ej potom dáno tím, že se k němu členové rodiny nechovají jako ti nad ním, ale poslouchají jeho, takže se má za vládce.

9 0
možnosti
Foto

Milá kolegyně FAY8-o, pes je zvíře a člověk také, oba mají instinkty a tO druhÉ trochu více kognitivních složek s asociálními či soc.postoji z rodin. Držím vám moc palce při psaní na toto téma. Zákony, ohled na druhé...směšné!..."zvíře" co má učit zvíře ve společnosti tj.mimo svůj byt, co myslíte? Jak mohou uspokojit pudy a emoce tyto milé zvířátka co rádi manipulují, kopou,chovají se vztekle a manipulují...čtou vaše slušné postřehy, mají odpovědnost?[>-]EU

0 0
možnosti
MR

U nás v parku spíše než psí hovínka, jsou lidské exkrementy jež jsou plné křoví, dále pozůstatky po sběračích a jejich třídění místních popelnic a srazová místa místní mládeže.

Hodně záleží na místní komunitě.

3 0
možnosti

"Milý pejskaři" v množném čísle s tvrdým  "i" ? 8-o

2 0
možnosti
Foto

B63l39a93n88k91a 32F22a25y

11. 6. 2014 10:46

hrubice jak bukvice :-) díky..

1 0
možnosti
JT

A vite co je divne ? Pes muze kadit kde chce a clovek ne. Neni to nahodou ta diskriminace ?

4 1
možnosti
Foto

Jo...taky svého Badíčka miluju a taky po něm uklízím:))) Jen do toho parku ráno nechodím:)))

2 0
možnosti
RP

V Tel Avivu to vyřešili dokonale. Bohužel u nás by se pejskaři asi vztekli, kdyby jim začali hovínka ztotožňovat podle DNA jejich miláčka a vybírat náležitě mastné pokuty, protože oni mají právo kálet kde se jim zlíbí pevně svázané s pocitem "demokracie" ;-D

5 0
možnosti
Foto

TADY A ZÁKONY U OPISOVAČŮ-LIDÍ?! OD ZÁKLADNÍCH AŽ PO VYSOKÉ ŠKOLY, BEZ ODVAHY NA VLASTNÍ NÁZOR. Člověk nemusí být moc inteligentní, pracovitý, vzdělaný a je v kde? V politice!!! Čecháček to umí zařídit na úkor druhého, ROKY SE PĚSTUJE TATO PODIVNÁ KULTURA CHOVÁNÍ I ZDE ANONYMOVÉ A KECY, VĚTŠINOU to bohužel dokazují---ptát se proč se narodil, zdali jen na vykonání potřeby je co..??! Ale až jeho dítě dostane od psích exkrementů nemoc, pokousání od miláčka-cizího- injekce jsou nesmírně bolestivé a nemoc většinou s prognózou smrti a uvidí práci lékařů a dalších...má se na co těšit! Zkušenost je nesdělitelná a to prozření!!! jsem rád, že jste se zmínil o Izraeli, ale ono je to přísnější i jinde, vždyť je o zdraví nevinných spoluobčanů...chce je fotit a dokazovat a zase známe českou policii, soudy...R^[>-]EU

0 2
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 33,72
  • Průměrná čtenost 2711x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..