Mediální hon na "špatnou matku" Lucii Vondráčkovou už přesáhl svou mez..

Doslovný mediální teror, který nabízejí nejen bulvární média poslední dobou už nemá obdoby. Je smutné, když se dva lidé rozcházejí a bulvár si už v srpnu díky tomu mastil kapsy. 

Po návratu Tomáše Plekance z Kanady se však média doslova uchýlila k mediálnímu lynči na Lucii Vondráčkovou a nabízí nám pohádku o smutném otci, který ukončil zámořskou kariéru a vyměnil ji zpátky za českou a čeká na návrat svých synů z Kanady.

Nikdy jsem nestála na ničí straně a Tomáš i Lucie byli pro mne vždy sympatické osobnosti a ani nemám právo hodnotit soukromí dvou lidí, které vůbec neznám.

Jenže ta mediální bitva a hon na "špatnou matku" Lucii Vondráčkovou už přesahuje všechny meze.

A lidé čtou a v diskusích plivají špínu, urážejí a nevím, co ještě.

Přitom si nikdo neuvědomuje, že pokud by oba aktéři nebyli známí a majetní, tak by to každého nechalo v klidu.

Jenže ne, tady jde o velké peníze a tak si lidé v diskusích léčí své mindráky a bolesti ze života a vylívají špínu na Lucii Vondráčkovou. Ona je přece ta zlatokopka a tak jí to pěkně nandáme.

Tomáši Plekancovi jsem jako hokejistovi vždy fandila, ale pokud vím, své děti v srpnu přestěhoval z jejich domova v Kanadě úplně do jiného domu, kde dnes bydlí s maminkou Lucii Vondráčkovou.

Je prosinec a Tomáš Plekanec po náhlém ukončení kariéry v NHL odjel před pár týdny z Kanady do Čech, kde hraje hokej a má nový vztah.

Pokud se pokusím vcítit do dvou malých dětí, které v srpnu prošly velkou životní změnou, stěhováním a tím, že oni i maminka už nebydlí s tatínkem, tak nechápu, že se někdo diví, že po třech měsících stále zůstávají ve svém od mala známém prostředí.

Co by je tady teď asi čekalo? Hon médií na každém rohu a vystresovaná maminka, která by bez bulváru neudělala ani krok a ano, tatínek, který hraje za dva týmy a  má nový vztah. 

Je mi líto, že jsem se do toho už nechala také vtáhnout, ale nemám ráda, když je něčeho příliš.

A ten mediální hon na "špatnou matku " Lucii Vondráčkovou už přesáhl svou mez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Blanka Fay | úterý 4.12.2018 8:00 | karma článku: 0 | přečteno: 7343x