Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wendolene

6. 2. 2009 22:59
Cekala jsem trochu lepsi clanek

Vas pohled je velmi povrchni, nesel do hloubky , a vase  cestina je dost kostrbata. Ale bohuzel je to pouze lidska natura, prirozena vlastnost, ze vetsina lidi sahne radeji po bulvaru nez po hodnotne knize. Pokud chcete psat, kolik vytisku se prodalo po afere Diana, je dobre uvest i kolik vytisku se prodava normalne, trosku demonstrovat priklad. Na cele afere Diana je hlavne nechutne, jak vsichni litovali jeji smrt a odsuzovali kralovnu , ktera se zachovala jako prava kralovna a dama, presny opak Diany. Ale to je dnesni svet, oslavujeme lehke zeny  a radobyumelce a zavrhnujeme zajimave, inteligentni lidi.

0 0
možnosti
Z

ZdenaS

5. 2. 2009 15:29
Monikage?

Pokud už slečna "visokoškolačka" napadá jednoho ze svých kritiků za lenost vyhledat příslušné zdroje o průměrných nákladech bulvárních britských deníků, mohla by překonat svou vlastní a zjistit si, jak americká média označila aféru Billa Clintona. Rozhodně to nebylo Monikage, ale Monica-gate.

Pokud už se, slečno autorko,  chlubíte cizím peřím a namísto formulování vlastních názorů raději opisujete cizí myšlenky a vydáváte je za svou "analýzu", opisujte, prosím, pečlivěji.

0 0
možnosti
BF

blanka fay

5. 2. 2009 15:46
Re: Monikage?

Díky za názor, v rámci svých studijních povinností jsem analyzovala tuto knihu a podělila se o část se čtenáři, kteří rádi nad problémy uvažují:-) jednostranné laciné posmívání je už myslím českou specialitou:-) přeji pěkný den:-)

dávám přednost Monikagate, stejně jak to uvádí autor ve své knize..

0 0
možnosti
DS

Decado

5. 2. 2009 10:09
nechame

toť vše

my si totiž necháme líbit (úplně) všechno

0 0
možnosti
C

ctenar1970

2. 2. 2009 13:23
Pravda.Ceska media z Ceskych ctenaru delaji hlupaky

uverejnenim jednostrannymi,lzivymi informacemi.Ceskym mediim chybi respekt k sobe.

0 0
možnosti
MV

wostrey

2. 2. 2009 11:39
Tomu rikam umeni nic nerict.

Pri zvoleni vhodneho fontu a formatovani by to bylo na celou A4 a pritom clanek neobsahuje jedinou hodnotnou informaci...A spekulovat o tom zda media ci lid naboural(a) auto s princeznou Dianou...jestli je zbytek zapoctove prace stejny, velmi bych se divil, kdyby ucitel zapocet udelil.[>-]

0 0
možnosti
DD

Dominica

2. 2. 2009 10:27
Článek asi k ničemu

 kromě gramatické chyby, která je v médiích už skoro normou - s podstanými jmény středního rodu mají právě ona v přísudku tradičně problém - "...nutí ostatní média, aby ji následovaly" - místo "následovala", mi také vadí vágnost článku, který nepřinesl nic nového a vlastně vůbec o ničem nemluví, je to jen mlácení prázdné slámy. Toto jsou věci, kgteré jsou obecně známé každému průměrně inteligentnímu člověku, a pokud je obsah určen čtenářům Blesku a pod., kteří mohou mít v tomto směru mezery, pak musím slečnu zklamat, ale ti to do konce nedočtou (když už vůbec začnou). Jakou studentskou práci bych to neuznala vůbec. Nechat se ovlivnit knihou bez použití vlastního mozku je ošidné. ne každé psané slovo je kvalitní - jak ukazují média :-) 

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

2. 2. 2009 10:56
Re: Článek asi k ničemu

Tedy napsat na tolika řádcích skoro nic je také umění R^

0 0
možnosti
PV

Alcator

2. 2. 2009 10:13
Rozplétání od prostředka

Na případu princezny Diany je především podivné to, že se nikdo nepozastavuje nad tím, že v tom autě byla se svým milencem, ani nad tím, že ona, milenec nebo řidič považovali za správnou reakci na paparazzie to, že dupnou na plyn a budou se jim v běžném provozu snažit ujet.

Potřebujeme si poplakat, tak pláčeme, a neuvažujeme o případu nestranně. Nezajímáme se, kdo udělal jaké chyby, potřebujeme jen jako profesionální pohřební plačky dát před okolím najevo, jak jsme strašně dojatí, smutní a "in" tím, že o tom víme.

0 0
možnosti
T

Taffey

2. 2. 2009 9:32
nedotažený článek

Milá paní Blanko Fay, ale vždyť Vy se chováte úplně stejně, jako kritizovaná média. Uvědomujete si to vůbec? Takový článek je úplně irelevantní, protože nám servíruje data, která si nemáme s čím porovnat. Například věta: "Jasným příkladem je aféra Diany či Clinton - Levinská. Jenom britský

tisk ve dnech následujících po smrti princezny Diany dosáhl prodejních

rekordů: The Sun prodal 3,9 milionu výtisků, The Mirror 2,4 milionu,

The Daily Mail 2,3 milionu a The Daily Telegraph 1,1 milionu výtisků" nám sice říká, kolik výtisků kterých novin se prodalo, ale už se nedovíme, jaké jsou běžné náklady, tedy, o kolik procent se prodej zvedl. A to je přesně to ohlupování, o kterém, ve svém článku, píšete.

0 0
možnosti
F

Fanatic.Dz

2. 2. 2009 9:34
Re: nedotažený článek

Koukám odvážný, který četl dál. ;-D

0 0
možnosti
F

Fanatic.Dz

2. 2. 2009 9:24
Prorokem za každou cenu aneb dál jsem nečetl.

Není tedy neopodstatněné ptát se, zda to neohrozí celosvětový tok informací, který bude pod vlivem několika jedinců.

-

Vaše nasazení je jistě chvályhodné, ale to je asi tak vše co se k vašemu příspěvku do diskkuze dá říct, jelikož vaše úžasné proroctví se naplnilo již před desítkami - možná již stovkami let. ;-D ;-D ;-D

0 0
možnosti
O

on3

2. 2. 2009 10:23
Re: Prorokem za každou cenu aneb dál jsem nečetl.

od "odbornika" na socialni a masovou komunikaci bych taky cekal vic - tak je na zacatku svoji kariery :-P aspon ze ten titulek dava prostor k zamysleni, kdyz uz o tom clanek neni

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

2. 2. 2009 8:41
Dobře napsáno

Je to dobře a pravdivě napsáno. Informací je prostě v této době tolik, že je lidé nedokáží zpracovávat. Jedna informace vytlačuje druhou a lidé si těžko vzpomínají na kauzu, která byla před rokem nebo víc.

K tomu, co jste napsala bych ještě dodal to, že média tak rády a s chutí poukazují na rasismus, až se podle mě dostávají do role největšího podněcovatele k rasové nesnášenlivosti. Vše samozřejmě pod rouškou "objektivního zpravodajství".

0 0
možnosti
F

Fanatic.Dz

2. 2. 2009 9:29
Re: Dobře napsáno

Pokud nechápete, nezoufejte - jsou tu i tací, kteří chápou a tak ani vy nemusíte tápat navěky. Někdy prostě stačí se zeptat.

-

nebo nečíst Blesk či iDnes. ;-D 

0 0
možnosti