Máte vlastní názor ? Tak ho prosím vyjádřete slušně..

Tak už to tady máme. Začíná nám platit nový systém v diskusích. Jedni křičí, že je to cenzura a druzí to vítají jako korekci těch diskutujících, kteří chtějí spíše nadávat a urážet, než slušně diskutovat o nějakém problému.

 

Bohužel už týden marodím a internet je mojí zábavou než se úplně uzdravím. Díky tomu, mám také více času na psaní svého blogu.

Proč píšu? Baví mne sdělovat názory a myšlenky  a občas si i myslím, že svým psaním mohu někomu pomoci.

To když píšu spíše o psychologických tématech. Sednu k počítači a napíšu článek. Moje psaní je vysloveně intuitivní záležitost.

Dostanu nápad a jdu ho napsat. Netrvá to často ani moc dlouho.

Většinou tak patnáct minut, pokud se nesnažím psát nějaké odbornější téma, u kterého studuji další literaturu.

Pak přichází kontrola gramatiky, která se mi vždy úplně skvěle nezdaří a překopírování článku do našeho blogerského redakčního systému. A je skoro hotovo.

Začíná paradoxně ta nejtěžší situace. Nalezení vhodné fotografie, která by čtenářům nejlépe přiblížila obsah článku a nebyla při tom porušena ničí autorská práva. A to mi dá často hodně práce. Vhodnou fotografii hledám třeba hodinu.

Takže s přípravou nového článku strávím cca 1,5 hodiny času. Je to můj koníček, který dělám s láskou. A pak čekáte co na to ostatní. Líbil se jim článek, nelíbil, jaký mají tedy názor?

Věcné názory, které s mými nesouhlasí, radostně vítám. Pak tu máme diskutující, jak všichni víme, kteří nechtějí diskutovat. Chtějí se někde odreagovat a vybít na někom svoji zášť a vztek, ikdyž s obsahem článku to má většinou pramálo společného.

Budou vás osobně urážet a posílat někam, protože jim to prostě projde. A anonymní přezdívka i internet jsou skvělou příležitostí.

Jsem proti cenzuře v jakékoli podobě. 

Nevadí mi však, když se diskuse upraví tak, aby slušní diskutující mohli v klidu diskutovat a sprostí diskutující díky tomu nemohli po blogerech tak snadno plivat.

 

www.blankafay.cz

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Blanka Fay | úterý 6.10.2009 15:23 | karma článku: 16,16 | přečteno: 1834x