Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Alfie

6. 1. 2009 19:37
Alfie

Internet je prostě jenom další komunikační kanál, další možnost, jak nejenom poznat nové lidi, ale i udržovat kontakt s těmi už známými. A kde se lidé potkávají, tam se přirozeně i seznamují - není snad úplně jedno, jestli je ta hospoda nebo klub reálný či virtuální?

Mimochodem, s  manželem jsme se kdysi potkali na diskusním fóru. A jsme spolu už 9 let :-)

0 0
možnosti
LM

Aaron71

7. 1. 2009 17:01
Re: Alfie

Také jsem potkal své ženy na netu.

0 0
možnosti
T

thecurseofthewearerabbit

6. 1. 2009 17:52
jsem znal jednu slepici, ktera cetla moc

Veceru pod lampou a chtela si toho milionare najit na seznamce....... Poznala tam hrozne bezva "milionare", ktery ji bral na super dostavenicka......potom po 3 mesicich ji pozadal, jestli chce byt partnerem v jeho spolecnosti, coz by ji stalo "jenom par set tisic".......a potom odjel a "zapomel" ji dat adresu kam se stehuje. Jeste ted se ji chechtame, jak byla blba. A ted nema ani chlapa, ani uspory.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

6. 1. 2009 18:34
Re: jsem znal jednu slepici, ktera cetla moc

Aspoň že se dobře bavíš.    :-©  

0 0
možnosti
DR

Reg

6. 1. 2009 17:09
Seznamování přes internet

neznamená seznamovací inzeráty. Co třeba takový facebook, který čím dál víc srůstá s reálným životem, mapuje a doplňuje každodenní život. Je to mix živých přátel a kolegů s virtuálními. Naprosto přirozená věc pro dnešní mladé lidi. Nad těmito debatami jen mávnou rukou. Spíše bych řekl, že za loosery považují ty, co si pasivně vystačí s lidmi v práci nebo sousedy, které jim život strčil pod nos.

0 0
možnosti
VH

Vendyna

6. 1. 2009 15:17
Pane profesore Nulo!

Ctrl cé1+ vé příspěvku pana profesora: ;-DJe to o tom "hledat" ve společnosti přirozeným způsobem, např. je, že kámoška přijde s kolegou naprosto neznámým...a kámošky kámoška si ho oblíbí atd. čili nenásilná a nahodilá forma seznamování. ;-D"..........šmarjá, nejste vy dinosaurus? Takhle se seznamovalo před x lety, ne? No ještě i  dneska samozřejmě, ale dnes je víc možností a internet je jedna z nich, s tím nic nenaděláte. HLEDAT VE SPOLEČNOSTI PŘIROZENÝM ZPŮSOBEM!!!! Tak to je hlod měsíce. A co telefonování, taky je přirozený pouze telefon s kabelem? A přirozené cestování parní lokomotivou? A jediný přirozený oděv je kožešina??;-D

0 0
možnosti
J

jiri.fiala

6. 1. 2009 17:14
Re: Pane profesore Nulo!

prirozenym zpusobem cestovani jest tez jeste jizda na tzv. velocipedu, je to velice zdravi a duchu prospesne.

0 0
možnosti
JG

socna

6. 1. 2009 14:58
nějaká holka na pokec

?

0 0
možnosti
RK

Radek0075

6. 1. 2009 15:01
Re: nějaká holka na pokec

nejlépe s webkou na Skype:-P

0 0
možnosti
BF

blanka fay

6. 1. 2009 14:22
Děkuji za vaše příspěvky...

Vážení milí diskutující,:-) děkuji za vaše příspěvky pokud jsou vyjádřeny slušnou formou... co se týče těch ostatních, tak na to jsem si už zvykla...anonymita dává některým lidem pocit moci:-)

netušila jsem, že bude mít článek tak velký ohlas, ale je vidět, že žijeme v době internetu.. pěkný den všem Blanka Fay

0 0
možnosti
JG

socna

6. 1. 2009 14:37
Re: Děkuji za vaše příspěvky...

a mám hledat jistý dvojsmysl ve větě: "mám dva kamarády se kterými si jdu občas zasportovat"  ale to už jsme jak na základce jen to bylo co mě první napadlo to hodit do se*uální roviny

0 0
možnosti
M

mischplysch

6. 1. 2009 13:43
Občas to vyjde....

Svého fajn manžela jsem našla přes internet, nakonec jsme zjistili, že bydlíme 30km od sebe a bez netu by jsme se asi nepotkali.

Život je naštěstí barevnější a ne tak černobíle jednoduchý, jak ho někdo vidí, takže tyhle absolutní hlášky typu " láska přes internet nefunguje a seznamují se tak jen chudáci" jsou v mnoha případech nesmysl.

0 0
možnosti
L

Ladi

6. 1. 2009 13:13
tak nevim

ticha slecna NIKDO rozhodne nejsem, pocitem menecennosti rovnez netrpim, lina nejsem, sportuju, lezu po horach, jezdim na kole, tancuju, furt nekde litam (mozna to je ten problem)

A nemam pocit, ze jsem divna, kdyz se seznamuji pres net. Stejne tak protejsky, se kterymi jsem se setkala jsou uplne normalni :-)

V praci jsou same zenske, veskeri mi pratele jsou stastne zadani a znaji pouze same zadane :-) Po klubech nikoho balit nehodlam :-/ Net se mi v tomto pripade zda byt docela fain prilezitost, jak postrcit "osud"

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

6. 1. 2009 13:25
Re: tak nevim

No vždyť jste se sama přiznala! Po klubech nikoho balit nehodláte... a jsme doma. A nejde tady vůbec o kluby, jde o to, že jste líná ve společnosti při tom Vašem velice aktivním životě, kdy musíte potkávat desítky lidí se zaměřit na muže a asi je ignorujete. Zkratka když lezete po horách, tak lezete po horách. Když tancujete, tak jen a pouze tancujete. A pak prijdete domů a řeknete si: a hele a ted teprve je čas na seznamování... ťuky ťuk lide.cz a jedeme...  ;-D

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

6. 1. 2009 12:53
Toho kamaráda by šlo pochopit :)

Je spousta lidí, kteří lidi co se seznamují přes net považují za ztroskotance nebo moderně za losery. A ono to má svoji logiku. Důvod je prostý: v jejích očích je to taková trošku srabárna, prostě chlap/ženská je srábek co se na nic jinýho nevzmůže... na chatu je king, ale někde ve společnosti to může být nejistý tichý pan/slečna NIKDO. Proto se seznamují hodně přes net lidi s nějakými komplexy, pocity méněcennosti, lidé co nesportují, nechodí do společnosti atd. (nepřichází pravidelně do styku s více lidma, kde by na někoho narazili) atd. Jsou dokonce lidi, kteří se nikdy neseznámili jinak atd. Druhá sorta lidí se seznamuje přes net hlavně z lenosti a časových důvodů, však ono je to praktické ale zároveň dvousečné. Takže to bych jen doplnil k tomu, proč na tyto slabší jedince někdo kouká skrzprsty.

0 0
možnosti
P

pinguone

6. 1. 2009 13:01
Re: Toho kamaráda by šlo pochopit :)

..blafes o necem,o cem nemas paru...:-P

0 0
možnosti
MM

Mitheitel

6. 1. 2009 12:41
:-)

Taky mi to vyšlo :-), resp. ne úplně krz seznamku, ale na slepo přes společnou kamrádku; poslala nám obou na sebe maila a nejdříve jsme se seznamovali přes net, pak teprv jsme se sešli a jsme spolu dva roky, bydlíme a plánujeme rodinu... takže radím nebát se a hurá do toho ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 33,72
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..