Kyselka Vostrááá v šoku: Jsem tlusťoch..

Mít v pátek třináctého narozeniny a ještě trpět u dietologa pana Havlíčka, tak to bylo na mne moc. Sice jsem ve svých sedmdesáti osmi letech v dobré kondici, ale dostat se ráno v sedm z postele je pro mne nadlidský výkon.

 

Nakonec se mi to po třech hodinách spánku podařilo a v sedm jsem byla čilá jako rybička.

Dobře no, byla jsem čilá jako chcíplá rybička. V osm hodin jsem hrdě vešla do firmy pana Havlíčka, kde už na mne čekala jedna z jeho pracovnic.

Následovalo měření, hrůůůůůůůzaaaaa, pak vážení ještě větší hrůůůůůůza, test, který vám propočítá obsah aktivní tkáně a tuku v těle a test, který vám měří spotřebu energie v klidu.

A to byl menší problém, já se svým elánem nejsem v klidu nikdy. Paní asistentka se ale tvářila velice vážně a moje bystré vtipy jí vůbec nezajímaly.

Dle instrukcí jsem se přikryla plédem a začala dýchat do přístroje na mém obličeji. Kvůli relaxaci se z nedalekého pc spustila relaxační hudba, která ne mne relaxačně vůbec nepůsobila. Moje citlivá hudební ouška jsou zvyklá na nižší decibely a slečna asistentka nikde.

V duchu jsem sama sebe utěšovala, že trochu stresu z hlasité relaxační hudby přece zvládnu.

Zhruba po dvaceti minutách moje relaxační utrpení skončilo a následovala konzultace se slečnou magistrou o patro výše.

Závěr: v mém těle je 52,7 kg aktivní hmoty a pak i dost kg neaktivního tuku.

Byla jsem v šoku! Pomooooooooc jsem tlusťoch. Musím shodit 15 kg. Už jsem jen odevzdala pečlivě vyplněné formuláře s rozpisem mojí stravy a pohybu a bylo.

Celá zoufalá jsem pravila:"Jsem myslela, že když tolik sportuju, tak nejsem takovej tlusťoch."

Dostalo se mi ujištění, že je na mne vidět, že sportuji a nepatřím k těm, kteří se při usednutí do místní sedačky úplně roztečou.

Vůbec se mi neulevilo. Jsem tlusťoch a musím začít makat. Za tři týdny dostanu speciálně připravený jídelníček a doporučené sportovní aktivity.

Ach jooooooooooooooooooooo!!!!

 

P.S. Z mojí nadváhy mám véééééééélkýýýýýýý mindráááááák. Pokud mne potkáte naživo, tak doporučuji neoslovovat a ani nevyžadovat autogramy. Nemuselo by to dopadnout dobře..:)

 

Další příběhy JUDr. Kyselky Vostréé již brzy na mém webu..

Autor: Blanka Fay | neděle 15.11.2009 21:16 | karma článku: 10,35 | přečteno: 2687x