Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

MacX

20. 5. 2010 16:13
Pár dalších otázek

Víte, ono pro skutečně objektivní zhodnocení toho, co se tehdy stalo a jak to ovlivnilo současnou podobu ČT, byste se musela obrátit na více zdrojů, než třeba jen na Jana Čulíka (který býval spolupracovníkem ČT a přítelem Ivana Kytky). Třeba proč byl Chmelíček sesazen už za necelý rok po svém nástupu. Před ním vydržel jen rok Jakub Puchalský, zřetelně nezralý na takovou funkci (ale jak ho vůbec mohla Rada ČT zvolit?!) Jestli se Chmelíček opravdu svůj projekt nesnažil realizovat. Jestli byl třeba pan Hodač až takový ideální nástupce, když se zhroutil už po 14 dnech. Pamatujete se na to, jak vypadala Bobovize? Chtěla byste takovou veřejnoprávní televizi?

Atd. to jen tak, co si teď po těch letech vzpomenu, jistě by se těch otázek dala sepsat celá stránka.

0 0
možnosti
BF

blanka fay

20. 5. 2010 16:22
Re: Pár dalších otázek

jistě, že Hodač nebyl vhodným kandidátem, pana Ćulíka mít jako jedniný zdroj nelze a paní Bobošíková mi přijde jako žena, která se chopí každé příležitosti být středem zájmu, blog myslím není vhodný pro nějakou delší a hlubší verzi, ale za závěrem si stojím.. jednoduše řečeno a nzávislou veřejnoprávní televizi není naš společnost ještě zralá.. bohužel..

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 30,19
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..