Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

DJ Hashman

22. 6. 2009 14:12
Vážená slečno,

koukám, že máte Blesk nějak v oblibě. Bulvár tady bude tak dlouho, dokud ho lidi budou číst a sledovat. Já osobně kdybych si náhodou nepřečetl tento Váš článek (a to není první článek točící se kolem bulváru na Vašem blogu), ani bych nevěděl, že se něco takového událo. I Vy jste svým článkem přispěla k popularitě Blesku! Rozum do hrsti a bulvár už konečně pohřběte! Rv

0 0
možnosti
BF

blanka fay

24. 6. 2009 2:13
Re: Vážená slečno,

váýený pane, studuji média a bulvár pohřbívat nemusím..:-) článek se zabývá dosahem a zodpovědností tvůrců med. obsahů, v tomto případě hlavně vydavatelů,

já dokáži číst v médiích mezi řádky, pokud ale rovněž  i všichni čtenáři Blesku s největším nákladem v zemi, tak si opravdu dělám zbytečné starosti..to si však nemyslím...bf

0 0
možnosti
PB

buřinka

14. 6. 2009 10:38
Hezký článek

R^, krásná teorie o lepším světě. Náš svět je ale realita a to poměrně tvrdá. Obliba bulváru roste s klesající inteligencí. Tady někde bude zakopaný pes. Národ asi nerad přemýšlí, má rád jednoduché pravdy, stejně jako trápení druhých, aby zapoměl na to vlastní. Kultivovat bulvár nemá cenu, je to boj s větrnými mlýny. Nejjednodušší je ho ignorovat.

0 0
možnosti
M

Mastodont

14. 6. 2009 10:09
Kupodivu souhlasím s Bleskem

Kdyby to video šlo jen na policii, neměl by ten **** z ostudy kabát.

0 0
možnosti
MV

Martin V

13. 6. 2009 22:10
Zvrácené hrátky

To co předvádějí nejsou zvrácené hrátky, i přes to čtverečkování to vypadá, že normálně souloží.

Místo, aby někdo pochválil příkladný přístup k nevěře manželky, tak to každý odsuzuje.

Copak někdo chce jen hvězdy co nesouloží?Rv

0 0
možnosti
KS

Karel Soják

13. 6. 2009 18:43
kudla do zad?

ale proč by mělo být vyvěšení špinavého prádla kudlou do zad? nad čím se to pohoršujete? ;-Dnad Bleskem?

a není na místě se spíš pohoršovvat nad zvráceností těch tří dospělých lidí??? nneí to spíš důvod k pořádnému zamyšlení, jak může jakýsi ředitel popadnou kameru a natáčet styk své ženy s s jjeím milencem ? že ta štětka se nechávám nejen natáčet, ale ani se nepostárá o VLASTNÍHO synka, který  běhá okolo  a chce se taky tulit? to je myslí  pohoršující. To , že to někdo vystaví, to je přece už jen logický následek, holt to má někdo zapotřebí to vystavit pro jiné zvědavce. Chcete zakázat zvědavost? ;-D Ježišmárjá.

0 0
možnosti
KS

Karel Soják

13. 6. 2009 18:29
ta sem si to pustil

postarší interesanntí muž, s hlasem připomínajícího Milošem Zemana opile blekotá a komentuje dění na posteli, kde v milostném spojení se povaluje jeho manželka se svým milence, avšak pozor - okolo pobíhá jakýsi malý chlapec a opilý seladon s kamerou se ho ptá..Ty  chceš být taky natočený?

Je to hodně pozoruhodná záležitost. Ano, vypodívá to o nějaké mravní pokleslosti. Nebidím ale vůbec nic závadného na tom že to Blesk takto bez okolků zveřejnil.

0 0
možnosti
T

tuvax

13. 6. 2009 18:47
Re: ta sem si to pustil

Zdravím, domnívám se, že právě to, že na zveřejnění záznamu nevidíte nic závadného je důsledek působení bulváru na některé jedince. Prostě jsme už tak otrlí, že nám nepřijde nic nechutné. By´t zmíněný záznam je dle mě, přinejmenším nechutný. Ovšem jeho zveřejnění mě u českých pisálků-novinářů nepřekvapuje.

0 0
možnosti
K

kenev

13. 6. 2009 17:49
Je zcela normální.

Nenormálním by byl opak.

Proč ale urážet zvířata?;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 33,72
  • Průměrná čtenost 2711x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..