Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Možná to připadá toxické jen nám venku. Znám několik vztahů, kterým nevěra pomohla. Nemyslím jedna noc, ale opravdový odchod manželky k někomu a pak návrat. Z pohledu opuštěné milenky to v tuhle chvíli vypadá zle, ale po čase si třeba řekne, že je ráda, že to takhle dopadlo a že by s tím b*bem stejně nebyla šťastná.

Kdysi jsem znala jeden pár, byli z generace mých rodičů a věděla jsem, že on ji občas zmlátí. Když jsem jednou v práci řekla, co si o něm myslím, kolegyně reagovala, že to není černobílé. Znala oba od mládí, s tou paní roky pracovala v jedné dílně. Ta paní, kterou jsem litovala, říkala, že si schválně vzala cholerika, že jí sex baví jen po pořádné hádce, dokud se neječí a nedostane pár facek, tak není úplně spokojená. Takže když např. šli na zábavu, tak tak dlouho flirtovala s jinými a provokovala, až to manžel nevydržel. V očích mužů byla ona coura a štěkna, která manžela dusí. V očích žen byl on násilník. Přesto jsou spolu už 50 let a jsou spolu spokojení.

2 0
možnosti
Foto

Tak sakra, proč ten bulvár furt sledujete???

0 0
možnosti
Foto

B96l63a32n16k48a 41F67a89y

30. 3. 2023 10:20

A proč vy mě pořád sledujete, když vám to tak vadí?

2 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno je mi šumafuk, kdo s kým a kde spí. Nicméně švédská trojka je snem mnoha mužů, ale většinou zůstane jen u těch snů ;-)

0 0
možnosti
JM

J36a17n 75M20a98r80e14k

29. 3. 2023 16:59

Když jsem byl malý kluk, někdo mi ukradl bycikl Měl jsem tedy o dvě kolečka mín'.

0 0
možnosti
Foto

Není to krásné, když se dva až tři mají rádi?

7 0
možnosti