Jaký bude rok 2009 ? Přece skvělý !

Každý z nás minulý rok zažil něco jiného.. Někdo těžké chvíle, kdy mu bylo do breku, jiný lásku, která nám dává křídla atd. Všichni si pro sebe v novém roce něco přejeme, dáváme si přání, která ne všechny třeba splníme, ale už ten pocit očekávání je naprosto úžasný..

 

Občas máme vše naplánované a někdy děláme věci, kde se necháme vést pouhou intuicí.

Někdo moudrý napsal, že intuice nás propojí s naším srdcem, s naší pravou podstatou..

Najít odvahu naslouchat jí a porozumět nám někdy trochu trvá..

Den před Silvestrem jsme naběhli s kamarádem do Ikei, abych si na nový rok zútulnila svůj domov.. Na stěhování a zařizovaní jsem už expert.. Stěhovala jsem se už sedmkrát, takže s kladivem a hřebíky se při montování oháním tak, že by mi leckterý muž mohl závidět ..

Než se k něčemu rozhodnu, tak mi to trochu trvá, ale posléze, když už mám jasno a radost v srdci, tak už mne nic nezastaví..

Ač jsem se svým kamarádem Petrem montovala nábytek poprvé, tak jsme se pohybovali jak sehraný tým.. Někdy můžete s někým mluvit během několika let jen párkrát a přece víte, že je to váš člověk..

Naši náruživost do práce, ale nesdílel můj soused, který přišel s prosbou, abychom přestali tlouct, protože chce spát.. Upřímně jsem se omluvila a okamžitě jsme přestali.. Myslela jsem, že je soused na svátky ve své domovině v Anglii, jinak bych si nedovolila ani ťuknout..

Mám krásný byt v novostavbě, ale má jedinou vadu na kráse.. Je trochu odfláknutý, a tak od sousedů můžete slyšet skoro vše.. V noci se místo chůze snažím lítat vzduchem, aby se soused mohl v klidu vyspat..V naší podlaze totiž není kročeová izolace..Doufám, že teď to nekomolím...

Kamarád odjel a já jsem se nad ránem s bolestí zad pokoušela usnout.. Už asi stárnu bědovala jsem. Smontuji pár polic a už se ani nehnu...Usoudila jsem, že bych si mohla koupit konečně i postel.. Mám sice zdravotní matraci, ale z té země se doopravdy nějak hůř vstává..

Spát mi moc nešlo, tak jsem po páté ráno vstala, že bych mohla dokončit to montování nábytku..

Jednalo se o kuchyňský stůl a čtyři židle, kde naštěstí nebylo kladivo potřeba... A pak to přišlo..

Dneska je přece Silvestr, tak jaký byl ten můj minulý rok? Byl fakt tak špatný?

Ale vůbec ne.. Odpověděla jsem si v duchu a myslí mi proběhli všechny ty nepředložené situace, kterým jsem musela čelit a které jsem nakonec zvládla...

A jaký, že bude ten letošní rok? Myslím, že skvělý.. !!!

Vše se asi úplně dokonale nezdaří, možná přijdou i starosti, ale pokud máte odhodlání, tak se dá překonat skoro vše.

A to bych moc přála i vám všem.. Aby jste měli vedle sebe někoho, kdo vás zná, odhodlání, když přijdou starosti, lásku, která vám dá na tisíce hvězd a přátele, kteří vás podrží ať se stane cokoliv..

 

www.blankafay.com

p.s. všechny mé články se vám zobrazí při kliknutí na mé foto..

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Blanka Fay | sobota 3.1.2009 9:00 | karma článku: 20,84 | přečteno: 3853x