Jak dlouho budeme přihlížet destruktivní show Ivety Bartošové?

Když se dívám na titulky nejen bulvárních tiskovin, ale i těch seriozních, tak si říkám, jak tohle všechno proboha skončí. Jistě na různé kauzy typu Iveta a Jirka na pokračování už jsme byli zvyklí, ale začínám se bát, že přihlížíme postupnému konci Ivety Bartošové.

Neviděla jsem „ slavný“ pořad Čápi s mákem, show Adély Banášové s klečící Ivetou ani poslední „taneční exhibici“ na narozeninách Óčka.

Já na to prostě nemám sílu, dívat na člověka, který by spíše potřeboval vysadit a dát se psychicky do pořádku a na tu skupinku „ věrných spolupracovníků“, kteří nechají Ivetu vystoupit za jakéhokoliv stavu.

Jistě, Iveta Bartošová je svéprávná a rozhoduje sama za sebe, ale nepochopím, že její tým neodhadne, kde jsou ještě nějaké hranice.

Časopis Instinkt nedávno uveřejnil článek s názvem Vrtěti Bartošovou: Šílenství v přímém přenosu, kde se snažil dopátrat příčin současné situace a zmapoval pár Ivetiných comebacků.

Těch příčin je několik, ale otázkou zůstává, jak dlouho budou chtít všichni z Ivety těžit.

Člověk nemusí být psychologem, aby mu bylo jasné, že bývalá zpěvačka by potřebovala na rok nejméně vysadit, dát se psychicky a zdravotně do pořádku a úplně se stáhnout z veřejného života a mediální scény.

Bohužel se děje pravý opak. Iveta se žene destruktivně „ rádoby vpřed“ a všichni se z toho snaží vytřískat, co se ještě dá.

Napadá mě otázka, proč někdo zve Ivetu na narozeninovou párty Óčka. Kvůli zpěvu to asi nebude.

Samozřejmě, kvůli penězům a tomu humbuku kolem, který se pak strhne, a pár lidí tím bude díky bulváru zase chvíli žít.

Porušila jsem svoji zásadu a píšu opět o Ivetě Bartošové, a to z prostého důvodu.

Bojím se toho, že pokud se nenajde někdo, kdo bude chtít Ivetě Bartošové opravdu pomoct postavit se postupně na vlastní nohy, tak dojde k tomu nejhoršímu.

A my všichni tomu budeme přihlížet až do konce.

Bulvár pak otiskne nějaké fotky a kapitola jednoho zmařeného života se asi uzavře.

Nevím, zda si je toho vědoma Iveta sama, ale Ti, co se na jejím sebeničení snaží vydělávat, by si to uvědomit měli.

A měli by se sakra stydět.

 

 

Autor: Blanka Fay | neděle 10.10.2010 5:36 | karma článku: 33,59 | přečteno: 4823x